Jdi na obsah Jdi na menu
 


Potřebujete poradit?

Pak jste na správném místě!

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nevím

(roz, 18. 5. 2008 18:48)

Zdravím jak udělat dobrou křenovou omáčku a rajskou polévku děkuji

nevím

(roz, 18. 5. 2008 18:47)

Zdravím jak udělat dobrou křenovou omáčku a rajskou polévku děkuji

Opět Zuzka

(Zuzka, 2. 5. 2008 12:43)

Dobrý den, tak v tom mám menší maglajs:(, recept jsem přečetla a použiji ho, ale ten fondán jsem myslela na pokrývání dortů. I jsem si ho objednala přes net a v popisu bylo:Rozvalovaný fondán bílý 680g určený k potahování dortů i modelování přízdob a růží. Vanilková příchuť. Hmotu je možno obarvit gelovými barvami Wilton - naleznete v sekci potravinářské barvy. Tak teď vážně nevím. Prostě to vyzkouším a buď budu sklízet ovace a nebo to bude průšvih, což v mém případě je na běžném denním pořádku. Mějte se a moc děkuji, za Vaši odpověď.
Zuzka

RE: Zuzka

(Radůza, 30. 4. 2008 19:03)

Dobrý den Zuzko, nejsem si jistá jestli chcete pokrývat dort fondánem nebo mandlovkou. Je to celkem rozdíl protože fondán je více méně cukr s glukozovým sirupem a dává se na věnečky a obávám se že by se vám na jakémkoli krému roztekl. Pokud jste myslela mandlovku (marcipán) popř. mléčnou hmotu. viz sekce Modelovací hmoty tak můžete použít třeba i ušlehanou šlehačku. Já používám krém který je v sekci dorty krok za krokem u dortu s kytičkami. Krém nemusíte tolik sladit a po vyšlehání ho případně dochutit moučkovým cukrem podle toho jak ho budete chtít mít sladký. Držím palce a přeju pevnou ruku a spoustu fantazie.

Narozeninový dort

(Zuzka, 30. 4. 2008 14:15)

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, ráda bych dceři upekla narozeninový dort pokrytý fondánem, respektive dvě patra, ale nevím si rady s krémem. Všude na videích, které jsem viděla dělat fondánový dort pokrývají krémem celou plochu dortu i na vrch a potom na něj kladou fondán, ale nikde jsem nevyčetla recept na ten krém. Neporadíte mi prosím nějaký? Nechtěla bych , aby to bylo moc sladké. Mám na ozdobu připravené figurky princezen, růžový marcipán, růžové barvivo.
Děkuji Zuzka

Výměna odkazů

(Vasil, 25. 4. 2008 13:42)

Zdravim. Sem adminem www.vasil.estranky.cz a měl bych zájem vyměnit si s Vámi textový odkaz. V případě zájmu pište na Ing.smsak2@seznam.cz nebo mě kontaktujte prostřednistvím stránek. Díky

Radůza i krásně fotí

(Iva D., 24. 4. 2008 16:34)

Zdravím vás Radko a všechny vaše příznivce. Právě jsme se v redakci Blesku s kolegyněmi probíraly recepty, které jste dnes poslala. Taky jsme musely uznat, že moc dobře fotíte. Jako profík. Spoustě kolegům jsem vaši štouchanou buchtu přeposlala. A chystáme se ji vyzkoušet. Jen tak dál. Dám vám vědět, kdy budou zařazeny další vaše dobrůtky.

Poklona

(Květinka, 22. 4. 2008 16:13)

Dnes jsem zavítala na vaše stránky a nemohu jinak než chválit, chválit, chválit. Opravdu bezva inspirace co vařit.Super receptíky na pečení. Děkuji a držím palce.

Pochvala

(Léňa, 21. 4. 2008 2:18)

Dnes jsem objevila tyto báječné recepty a budu se inspirovat.Bezva stránky,opravdu chválím a určitě se ozvu.Díky.

čokoládová poleva

(Věra, 12. 4. 2008 9:06)

Díky za rady. Snad se mi to povede.
Přeji hodně sladkých úspěchů. :-)
v.

RE: Věra

(Radůza, 10. 4. 2008 22:16)

Použijte pouze čokoládu na vaření a 100% tuk (Omegu atd.) Pozor aby se vám do čokolády nedostala voda!!Rozehřívejte ve vodní lázni a po rozehřátí rozřeďte rozehřátým tukem tak, aby nebyla hustá, ale krásně tekutá. Dort polévejte dostatečně ztuhlý. Ideálně dát před poléváním na pár hodin ztuhnout do lednice, kterou přepneme na plný výkon. Poléváme tak, že nalijeme čokoládu doprostřed dortu a dlouhým hladkým nožem lehce rozetřeme do stran , čokoláda tak steče postranách . Mezery po stranách, které se nestačí polít při roztírání polijeme tak, že nabereme nožem čokoládu, která stekla a pohybem nahoru po hraně dortu tak čokoládu dostaneme kam potřebujeme. Ideální je polévat dort na papíru, když máme dort politý, podebereme ho nožem a ještě neztuhlý přeneseme na tác. Čokoládu, která nám zustala na papíru necháme ztuhnout a pak jí krásně sloupneme a můžeme znovu rozehřát a použít. Ještě doporučuji polévat dostatečným množství čokol. vyhnete se tím zbytečným problémům.

Čokoládová poleva

(Věra, 9. 4. 2008 8:47)

Prosím pomoct - musím udělat čokoládovou polevu na dort, nikde jsem tu nenašla jak to zaonačit, aby byla tak krásná jako je tady na dortech. Máte nějaký fígl? Z čeho a jak, aby byla pěkná hladká.
Díky za pomoc
Jinak úúúúžasné stránky a díky že se dělíte o své umění.
Přeji všem pěkný den.

Dráček

(Lucka, 3. 4. 2008 13:25)

Téda to jsem měla vědět před 14 dny, o tomhle obchodu, objednávali jsme pro kamarádku výbavu do postýlky, ale už si píšu a budu si adresu pamatovat, mají tam krásné věci.

Holčička

(Martina, 25. 3. 2008 14:54)

Ahojky Radko,máte moc krásnou holčičku!!!Gratuluji k receptům v Blesku!Jste fakt moc šikovná!!Papa

Re: Božena

(Lucka, 12. 3. 2008 13:29)

já při pečení v pekárně vyndavám háky po posledním jejich pohybu při programu a pak těsto hezky urovnám

Recepty - Blesk

(Lucka, 12. 3. 2008 13:28)

Gratuluji k prvnímu receptíku v Blesku :-)

Pekárna Siesta

(Božena, 11. 3. 2008 17:37)


Dobrý den,koupila jsem si pekárnu Siestu,mám jí ne-
celý týden,zatím se s ní učím, ale když skončí pos-
lední hnětení,tak zůstane těsto neurovnané.V návodu
není o tomhle nic.Můžete prosím některá poradit?
Děkuji



Dotaz

(Nada, 10. 3. 2008 19:38)

Ahojky,dříve jsem moc ráda vařila ale postupem času tím,že vařím i pro mé spolubydlící už to není takové.Jsem mladá a ve vaření méně zkušená,chtěla bych poradit nějaká jednoduchá a rychlá jídla.Děkuji

kuju

(Evča, 6. 3. 2008 18:19)

Ahojky, moc se omlouvám já jsem si jich nevšimla a moc děkuji za umístnění a ještě pošlu další mam tu teď tři nový. Tak papa

RE:Evča

(Radůza, 5. 3. 2008 21:53)

Ahojky jaké dortíky myslíš? Jsem teď v jednom kole, od tohoto týdne mi začnou vycházet recepty v Blesku tak nějak nestíhám, protože vše musím znovu upéct a nafotit do tiskové kvality. Písni mi kdyžtak na mail znorova.radka@seznam.cz Pa pa a držíme pěstičky at se brzo uzdravíte.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×