Jdi na obsah Jdi na menu
 


TIPY OD RADŮZY

Příspěvky

I bezlepkové pečivo lepší než od babičky

5. 3. 2016

 

img_4517.jpgÚnava, deprese, nadýmání nebo průjem. Tyto projevy údajně řeší nový výživový trend: bezlepková strava. Na internetu seženete již velké množství nejrůznějších receptů pro bezlepkové vaření, oříškem zůstává především pečení. I to se dá po určitém úsilí vypilovat a naučit. Odborníkem na bezlepkové pečení je mladá úspěšná česká podnikatelka, která díky problémům s lepkem ve své rodině založila vlastní výhradně bezlepkovou pekárnu „Domácí dobroty bez lepku“, která nemá v dnešní době konkurenci.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jak dostat s novým rokem vlasy zase do kondice?

8. 2. 2016

 

1.jpgVysušené, zplihlé, bez energie. A ke všemu ještě padají. Klasické povzdechy žen nad kvalitou svých vlasů v zimě a zároveň aktuální téma hovorů v kadeřnických salonech a v lékárnách. Jak vlasy před koncem zimy a příchodem jara nejlépe zregenerovat? Dodržte novoroční předsevzetí nekouřit, omezte alkohol, dbejte na správnou životosprávu i vlasovou péči. Proti vypadávání vlasů a na podporu jejich růstu můžete vyzkoušet i masáž hlavy nebo speciální vlasové tonikum švýcarské značky Revalid.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jak při zimních sportech pečovat o svaly a klouby?

7. 2. 2016

 

coolgel-krabicka.jpgBolest svalů a kloubů se nevyhýbá nikomu a může mít řadu příčin. Obzvlášť zimní období je v tomto směru rizikové, protože kloubům jednak prospívá spíše pobyt v teple a navíc jsou pro klouby, svaly i šlachy více ohrožující nárazové sportovní aktivity, při kterých chceme lámat rekordy. Pokud na hory vyrážíte, nezapomeňte si přibalit švýcarské přípravky Perskindol, které používáte při cvičení a které představují účinnou a rychlou pomoc nejen při únavě svalů a kloubů, ale ulevují také od bolesti. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

8 základních otázek a odpovědí, které řeší péči o kůži miminek

27. 1. 2016

 

linola_sampon_02.jpgI když se na začátku maminkám a rodičům může zdát, že zvolit správnou péči o kůži miminka je hodně komplikované, není to tak. Ovšem je potřeba vycházet z fundovaných informací od kožních lékařů a pediatrů, ošetřující přípravky vybírat v lékárnách a také se často řídit pravidlem méně je více. Níže naleznete odpovědi na nejčastější otázky spojené s péčí o pokožku miminek a malých dětí. Základní pravidla se týkají jak dětí se zdravou kůží, ale platí i pro doprovodnou léčbu pro malé holčičky a kluky s atopickým ekzémem.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Desatero FlapJacků od Rupy

25. 1. 2016

 

1.jpgUložte je do všech kapes, co máte! Do kočárku, do lyžařské bundy, do batohu, do kabelky, do kosmetické taštičky, do šuplíku i k počítači.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Ořechy při dietě? Ano!

18. 1. 2016

 

1aa.jpgSnažíte se zhubnout? Pak víte, že to je docela nápor na psychiku. Jenže „obalit si nervy sladkým“ je přesně to, co teď nemůžete... Budete se divit, ale řešení tohoto problému existuje. Jmenuje se MAXI NUTA.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Péče o ruce v zimě: jak se vyhnout suchým a popraskaným rukám?

15. 1. 2016

 

linola_hand.jpgO péči o kůži na rukou toho bylo napsáno mnoho. Přesto se nemálo z nás každoročně v zimě potýká se suchou a popraskanou kůží, která často zrudne, zanítí se a také vede k nepříjemným záděrám na nehtových kůžičkách. Jak těmto obtížím předcházet? Jakou zvolit péči? A jaký krém vybrat? Na českém trhu lze tuto sezónu nově zakoupit krém na ruce od značky Linola, která se specializuje na hypoalergenní kosmetiku určenou mj. pro pacienty s atopickým ekzémem. Krém Linola Hand výborně ošetří pokožku rukou dospělých, stejně jako dětí.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Tipy pod stromeček pro kluky i holky

17. 11. 2015

 

1a.jpgDo Vánoc zbývá jen několik týdnů a rodiče si jako každý rok lámou hlavu s tím, co nadělit svým ratolestem pod stromeček. Pro holčičky se již tradičním dárkem stala panenka Barbie, která navíc nabízí několik stovek modelů, a to do konce s technickými vychytávkami. Vybere si tak opravdu každý! K Barbie se v roce 2010 přidala řada Monster High, která je oblíbeným dárkem pro holčičky, které mají rády svůj styl. Mattel nezapomíná ani na kluky a nabízí řadu dárků i pro ně. Všichni kluci jsou již tradičně milovníky autíček a závodů, autodráhy Hot Wheels jsou tedy pro ně ideálním dárkem nejen proto, že zabaví zároveň i tatínky, ale také skvěle rozvíjí jejich motorické schopnosti. Podívejte se na několik novinek od Mattela, které pod stromečkem nezklamou.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Cars Auta Vytuněný Blesk McQueen

17. 11. 2015

 

1.jpgProč mít jednoho Bleska McQueena, když jich můžete mít 5? S novým autíčkem od Mattela, rychlíkem Bleskem McQueenem, máte jedinečnou možnost si svoji oblíbenou postavu upravit podle svého! Auto je velké a má spoustu zábavných výměnných dílů.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Monster High Velká Gooliope

9. 11. 2015

 

545.jpgPozor pozor, v partě Freak du Chic je nová ghůlmoška! Gooliope Lellington je tak velká, že se ani nemůže vejít do obalu – měří 43 centimetrů, skoro dvakrát víc než ostatní příšerky z Monster High. Obal působí rozbitým dojmem, jak se do něj Gooliope snažila vejít. Jako miminko jí zanechali na schodech u cirkusu a ona rostla jako z vody, až přerostla úplně všechny. Na očích i kůži jí září kapky rosy, na sobě má bláznivé mini šaty a třpytivé doplňky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Podzimní nemoci versus dětská imunita: Jak ji posílit?

11. 10. 2015

 

image_imunita_deti.jpgPodzim bývá pro děti ve školce či škole velkým náporem na jejich imunitu. Aby děti nestrávily většinu školního roku s rýmou, kašlem či virózami doma v posteli, je dobré posilovat obranyschopnost jejich organismu. Například s pomocí probiotických bakterií, které prospívají trávicí soustavě. Ta je totiž klíčem ke správnému fungování imunitního systému. Proč? Protože až 70% imunity se nachází ve střevech.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Profesionální vlasová kosmetika s novým designem!

5. 10. 2015

 

4.jpgŘada kvalitní vlasové kosmetiky Revalid, navržená švýcarskými specialisty, právě představuje nové moderní balení všech svých produktů, které jsou nyní ještě luxusnější. Vylepšené balení však nemění nic na složení přípravků; ty i nadále, díky svému unikátnímu složení, pomáhají vlasovému folikulu vzdorovat procesu stárnutí a regenerují ho.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Zabavte děti o podzimních prázdninách: Tipy na společenské hry

4. 10. 2015

 

1.jpgScrabble je vyzkoušenou klasikou mezi deskovými hrami, se kterou potrápíte své mozkové závity a užijete si mnoho zábavy. S pomocí hracích kamenů s písmenky skládáte po způsobu křížovky na hrací desku slova tak, abyste získali co nejvyšší bodové ohodnocení.  U této společenské hry, kde se každé slovo počítá, můžete zabavit celou rodinu i prožít spoustu příjemných chvil s přáteli.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Zažeňte podzimní chmury s čerstvými raw džusy

27. 9. 2015

 

3.jpgJste zpátky v pracovním procesu, ale přejete si být ještě na dovolené? Chcete si i během podzimu zachovat lehký letní jídelníček, který by vám mohl pomoci udržet kila na uzdě? Máte rádi čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, ale schází vám čas nebo chuť si je doma pracně vyrábět? V tom případě pro vás máme ideální řešení v podobě zastudena lisovaných raw džusů značky the Raw Deli.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Zdravé a krásné vlasy po porodu?

12. 9. 2015

 

3.jpgChcete mít zdravé vlasy? Kdo by nechtěl, že ...? Jenže při našem hektickém způsobu života, stresu a často nesprávné životosprávě dostávají vlasy dost zabrat. Jedním z hlavních období, kdy doznávají naše vlasy velkých a v naprosté většině nechtěných změn, jsou období prudkých hormonálních změn u žen, jako jsou těhotenství, doba po porodu či menopauza. Spolehněte se na odborníka – švýcarská vlasová kosmetika Revalid Vám nabízí výraznou pomoc.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

Veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu World of Beauty & Spa

2. 9. 2015

 

17822_875717095821493_5710319003633941462_n.jpgNenechte si ujít nejnovější trendy, které opět představí veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, jehož jubilejní 20. ročník se uskuteční 4. a 5. září opět ve veletržním areálu v pražských Letňanech.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Péče o vlasy v létě

22. 8. 2015

 

1.jpgV letním období trávíme venku více času. Pobyt na čerstvém vzduchu sice svědčí našemu tělu i duchu, ale co se týče vlasů, je to paradoxně naopak. Pod náporem slunce, chloru, případně mořské soli, vlasy doslova trpí. Vyžadují proto zvýšenou speciální péči. Chraňte své vlasy před poškozením a dopřejte jim kvalitní péči s Revalidem.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Nejlepší brynzové halušky na Slovensku? V hotelu FIS u Štrbského plesa. Máme recept!

16. 8. 2015

 

2.jpgTaké se při každé cestě na Slovensko těšíte na jejich tradiční halušky s čerstvou brynzou? Pokud plánujete cestu do Vysokých Tater, navštivte hotel FIS u Štrbského plesa. Údajně tu mají ty nejlepší halušky z celého Slovenska. A podle receptu šéfkuchaře si je můžete nyní udělat i doma.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Na 12. Princeznovský bál na Hluboké zavítá Barbie i princezny od Disneyho

2. 8. 2015

 

slavkov.jpgVšechny malé princezny z České republiky se každoročně schází na Princeznovském bále, který se pro tentokrát odehraje v kouzelném prostředí zámku Hluboká. V sobotu 8. srpna od 10 do 16 hodin se tak budete moct s celou rodinou vydat do zahrad jihočeského zámku a setkat se s princeznami ze všech koutů světa. Celým dnem provede herečka Sabina Laurinová, kterou všichni dobře známe z nejkrásnějších českých pohádek. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Procvičte mysl i na dovolené!

25. 7. 2015

 

foto1.jpgLéto je v plném proudu a odpočinout si na dovolené se chystá snad každý z nás. Právě dovolená je ideální příležitostí k tomu, sblížit se s rodinou a zažít věci, na které v běžném pracovním životě a během školního roku nemáme čas. U venkovních aktivit vás ale může pořádně potrápit počasí, a proto je dobré mít v záloze několik činností, u kterých zabavíte sebe a své ratolesti, i když počasí není ideální. Vedle aktivního trávení času na dovolené je navíc potřeba zařadit také klidnější aktivity a to převážně pro děti – ty potřebují rovnováhu mezi pohybem a poklidnější, kreativnější formou odpočinku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×