Jdi na obsah Jdi na menu
 


TIPY OD RADŮZY

Příspěvky

Proč jsou některé děti neustále nemocné a jiné chytnou nejvýše rýmu?

1. 10. 2014

 

delmar-spray_hypertonic-.jpg

Dvě stejně staré děti, jedna třída ve školce, ovšem zatímco první dítě téměř nemarodí, s rýmou si poradí během pár dnů a virózy jej míjejí, druhé je doma více než v kolektivu. Chytne „bezpečně“ každou nemoc, rýmu u něj doprovází teploty a streptokokové anginy se mu pravidelně vrací. Jak je to možné? Dělají rodiče často nemocného dítěte něco špatně? A lze vůbec celkovou obranyschopnost proti nemocem efektivně ovlivnit? Jen zčásti, bohužel. Přirozená imunita je totiž do značné míry dána geneticky. Ovšem na druhou stranu s věkem postupně dozrává a zároveň existuje soubor opatření, která významně posilují obranyschopnost dítěte i dospělého.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jen zdravý a pročištěný organismus se dokáže bránit nemoci

19. 9. 2014

 

1s9i3650.jpg

Asi většina z nás si chtě nechtě zvykla na velmi vysoké pracovní tempo, které je náročné na náš čas i energii. Do toho nezbytné povinnosti kolem domácnosti, dětí, což se na podzim jen umocňuje. Za této situace si někdy jen obtížně hledáme čas pro nás samotné, hlídáme vlastní životosprávu, udržujeme se v kondici a vůbec zachováváme optimální životní rovnováhu. Přesně v tom nám může pomoci detoxikační kúra Neera. Během očistného programu dojde k obnovení rovnováhy v organismu, odplavení nahromaděných toxinů, pocítíme příliv čerstvé energie. Zároveň posílíme imunitní systém a snáze tak bojujeme proti nachlazením a dalším nemocem.
 
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Už zase zanícené pupínky? Zbavte se hříchů léta!

4. 9. 2014

 

miacare-denni_nocni.jpg

Mít pleť bez akné je fajn. Konec léta nás ovšem může v tomto ohledu nepříjemně překvapit. Proč? Protože během dovolených častěji hřešíme vůči zdravému životnímu stylu a navíc podléháme iluzi, že se aknózní projevy naší pleti zmírňují. Přitom to může být právě naopak. Zatímco totiž zejména obličej a krk více vystavujeme slunečním paprskům, takže pupínky ani neštovičky nejsou tolik vidět, může se zánět v kůži nenápadně rozvíjet. Akné se tak postupně zhoršuje, až propukne naplno. A zarudlé či zanícené pupínky naskočí na tváři přesně ve chvíli, kdy to nejméně potřebujeme. Jak dát pleť zase do pořádku?

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Aquapad: Malování s Krtečkem bez barev a chemikálií

22. 8. 2014

 

1.jpg

Krteček, veselá postavička, která provází již několik generací, přináší dětem další dobrodružství. Je jím malovací podložka Aquapad s kouzelnou tužkou, která nadchne všechny malé umělce. Pouze s pomocí vody, bez jakýchkoli barev či chemikálií mohou děti vytvořit své obrázky, které během pěti minut zmizí. A malování může začínat znovu a znovu, na Aquapadu je možné vytvořit stovky obrázků.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Ideální dovolená s dětmi? Špindlerův mlýn

19. 8. 2014

 

lodicky-spindl.jpg

Hledáte tip na letní rodinnou dovolenou v Čechách? Vsaďte na Špindlerův Mlýn a nudit se nebudete. Horské městečko uprostřed Krkonoš je skvělou volbou, jak s dětmi strávit prázdniny aktivně a přitom si skutečně odpočinout. Těšte se na širokou paletu sportovního vyžití, spoustu dětských atrakcí, báječné jídlo a prvotřídní servis.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Skvělá zábava a relax s dětmi? Aqualand Moravia!

19. 8. 2014

 

aqualand-3.jpg

Zbožňují vaše děti vodní atrakce? Zpestřete jim letní prázdniny a vezměte je do největšího aquaparku na jižní Moravě. S celou rodinou se tu můžete vyřádit ve dvanácti bazénech, na největších tobogánech a skluzavkách v Evropě nebo si příjemně odpočinout ve zdejším relaxačním centru Forum Romanum Wellness. Hledáte-li tip na výlet s dětmi, je Aqualand Moravia tou pravou volbou.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Dopřejte si luxusní barbecue i pozdní snídaně v klášterní zahradě

18. 8. 2014

 

img_9433.jpg

Hledáte inspiraci, kam vyrazit za skutečně dobrým jídlem v příjemném a neotřelém prostředí? Vyzkoušejte pražskou restauraci Augustine, která pořádá každý čtvrtek večerní barbecue na terase. Novinkou jsou také pozdní nedělní snídaně ve zdejší klášterní zahradě. Můžete si tak přispat a snídat klidně až do 14 hodin.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Nová KIT KAT Chunky White – sladká pauza s bílou čokoládou

13. 8. 2014

 

1.jpg

Léto pomalu končí a slunečné dny budou za chvilku už jen vzpomínkou. Chvíle zábavy a relaxu si však můžete připomínat i nadále. Kdykoliv pocítíte, že je čas si vydechnout, zakousněte se do nové tyčinky KIT KAT Chunky White - křupavé oplatky s intenzivní kakaovou chutí zalité v silné vrstvě bílé čokolády. Nezáleží na tom, kde jste a co zrovna děláte - svou pauzu si můžete užít v práci, doma, nebo jen tak, když prostě dostanete chuť dát si relax. Vychutnejte pauzu s novou KIT KAT Chunky White, křupavou oplatkou v bílé čokoládě.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Vybíráme bezpečné lepidlo pro děti

8. 8. 2014

 

deti_lepeni.jpg

Výtvarná výchova ve školách, praktické dílny, modelářské kurzy a další kreativní kroužky jsou u dětí a jejich rodičů poměrně oblíbené. V průměru každé 10. dítě do 15 let navštěvuje alespoň jeden kreativní kroužek. Vedle přihlášení a zaregistrování dítěte do kroužku je nutné mu pořídit i správnou výbavu, protože už jen málo škol a zájmových kroužků výbavu dětem zajišťuje. Kromě klasických potřeb jako jsou nůžky, papír, pastelky nebo fixy dítěti nesmí chybět ani kvalitní a zároveň bezpečné lepidlo. A právě volba správného lepidla je pro rodiče nejnáročnější. Jak jej poznat, podle čeho se při výběru řídit a jakou formu nebo balení by lepidlo pro děti mělo mít?

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Naučte dítě správnému psaní s novinkou Training ball + Mini colours

8. 8. 2014

 

mini-coulours-s-nacvikovym-adpaterem_pro-spravne-psani_1.jpg

Zahájení školní docházky je pro všechny děti velkým zlomem. Souvisí s tím i učení se psaní a získávání správných návyků s ním spojených, jako je vhodné držení psacích potřeb, správný sklon pera a rozvoj dovedností a zručnosti. Aby bylo dítě na zahájení psaní kvalitně připraveno, není od věci mu pořídit i pomůcku, která je dostatečně hravá, kreativní, zábavná a hlavně učí kvalitním psacím návykům. Přesně takovou je novinka od Centropenu Training ball + Mini colours, která se také hojně používá ve školkách nebo pedagogicko-psychologických poradnách.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

EVOLUCE – SPOLEČENSKÁ HRA, KDE PŘEŽIJE NEJPŘIZPŮSOBIVĚJŠÍ

8. 8. 2014

 

1.jpg

Známý distributor her a hraček v ČR a SR, Pexi, ve spolupráci se zahraničním vydavatelstvím RBG, připravil pro příznivce společenských her zajímavou novinku, hru Evoluce, která překvapí zajímavým nápadem i detailním pohledem do evolučního vývoje.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

VLASOVÁ KOSMETIKA aneb VÍTE JAK JÍ POUŽÍVAT?

7. 8. 2014

 

1.jpg

Kvalitní vlasová kosmetika představuje celou řadu produktů a přípravků, určenou k péči a úpravě Vašich vlasů. Pro krásné a zdravé vlasy je důležité používat kvalitní vlasovou kosmetiku v ucelené řadě a přípravky používat pravidelně, aby bylo dosaženo požadovaného efektu. Kvalitní vlasová kosmetika ochrání Vaše vlasy před vnějšími vlivy počasí i okolního prostředí.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Tygr, vlk či koala dohlédnou na to, jak si vaše děti čistí zuby

7. 8. 2014

 

nepojmenovany-1.jpg

Zvířecí kartáčky určené dětem ve věku 7 – 13 let přináší značka Signal. Díky speciálnímu tvaru hlavice, měkkosti i ergonomicky tvarované rukojeti je kartáček Signal Junior to pravé pro děti školou povinné.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Lahodné a čerstvé saláty obohatí váš jídelníček nejen v létě

6. 8. 2014

 

2.jpg

Nemáte v teplých dnech chuť na guláš se šesti? Chcete si zpestřit jídelníček, ale chybí vám fantazie? Máte rádi zeleninové saláty, ale schází vám čas nebo chuť si je doma pracně vyrábět? V tom případě pro vás máme ideální řešení v podobě čerstvých salátů Titbit. Jsou vyrobeny z pečlivě vybraných a kvalitních surovin, čerstvě upraveného masa a dochuceny domácími dresinky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

SÓJOVÉ ŘEZY SE ŠŤAVNATÝMI BRUSINKAMI: šťavnatý společník na cesty

4. 8. 2014

 

sojove_rezy_brusinka_8_90czk_1.png

Letní dny jsou tady a Vy plánujete spoustu zajímavých aktivit? Tradiční pochoutka Sójové řezy, kterou si určitě pamatujete už od dětství, je tu nyní obohacena o kousky šťavnatých brusinek. Nezapomeňte si ji přibalit na výlety, k vodě nebo i pod stan, budete ji mít po ruce vždy, když Vás přepadne malý hlad nebo si budete chtít udělat pauzu na mlsání.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Nová oplatka DELISSA Křehká – objevte křehkost ve třech příchutích

3. 8. 2014

 

delissa_image_foto_1tz.jpg

Sluncem prozářené dny úplně svádějí dopřát si volnou chvilku a dát si něco lehkého. Máte to stejně? Vychutnejte si sladké mlsání s novou oplatkou DELISSA Křehká. Díky tomu, že je křehká oplatka čokoládou jen zdobená, ji uvítají zejména ti, kteří mají rádi chuť oplatky a nechtějí se umazat od čokolády. Sáhněte po velké porci křehké oplatky za atraktivní cenu, ať už jste doma, venku nebo na cestách. Křehkou oplatku DELISSA Křehká si můžete vybrat ve třech nových příchutích.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

18. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA v areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY opět v poprázdninovém týdnu 5. a 6. září 2014

16. 7. 2014

 

b04_230_d8d2510-rc.jpg

Veletrh navazuje na jarní WORLD OF BEAUTY & SPA, kterého se účastnilo více než tři stovky vystavovatelů a za nimi přišlo rekordních dvacet tisíc návštěvníků. Na veletrhu se prezentuje několik set značek řady profesionální pleťové, tělové, vlasové i nehtové kosmetiky, přípravky pro wellness, spa, lázeňskou a hotelovou péči včetně profesionálního vybavení pracovišť v těchto oborech, výrobky pro obchod a finální spotřebitele.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Trápí vás v létě pigmentové skvrny? Víme, jak se jich zbavit!

16. 7. 2014

 

medvedice-lekarska-s-kyselinou-kojovou.jpg

S pigmentovými skvrnami mají potíže ženy v každém věku, a to zejména v létě, kdy na nás téměř ze všech stran svítí sluníčko. Nejčastěji se objevují na obličeji, krku a na rukou. Mohou být i dědičného původu, nejčastěji jsou však výsledkem UV záření. Základem je důkladná prevence. Pokud ji ale podceníte, vsaďte na kosmetiku s bělícími látkami. Odborníci doporučují kyselinu kojovou nebo medvědici lékařskou.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

PODĚLTE SE O SVÉ LETNÍ ZÁŽITKY S KAMARÁDY A VYHRAJTE S MIŇONKAMI

5. 7. 2014

 

web_grid-1024_verze2.jpg

Léto je období, kdy o zážitky rozhodně není nouze. Jak ale vyprávíme své příhody kamarádům, partnerovi nebo třeba rodičům? Sem tam si nějakou z historek malinko upravíme nebo posluchačům „přiznáme“ zkrátka jen to, co se nám hodí. Lahodné Miňonky fandí všem příběhům, ať už se staly tak, či onak. A protože při vyprávění zážitků z dovolené je to stejné, můžete během celého léta vyhrát pohlednice s vlastními fotografiemi. O ty se jednoduše podělíte, s kýmkoli vás napadne. Miňonky je za vás totiž vytisknou a doručí.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jesličky Ano / Ne

30. 6. 2014

 

nestlingue_april_2013-88.jpg

Za dob totality byly v Čechách dětské jesle nedílnou součástí předškolní výchovy dětí nebo spíše batolat. V současné době se nad jesličkami vznáší mnoho otazníků. Zatímco v roce 1990 fungovalo 1 043 jeslí, dnes jich je něco málo přes 40. Psychologové, pedagogové a pediatři se nedokáží shodnout ohledně jejich vhodnosti a nevhodnosti na další vývoj dítětě. „Pokud bych měla opustit koncept pedagoga,“ říká Klára Markuciová, ředitelka mezinárodních jesliček a mateřské školy NestLingue, „pak řeknu: Ne maminky. Nedávejte své děti do jesliček. Buďte s nimi doma, milujte je a proveďte je začátkem jejich života a přiveďte nám je, až jim budou tři roky.“ Jak ale řešit situaci, kdy rodiče z různých důvodů musí začít chodit do zaměstnání již ve velmi nízkém věku dítěte?
 
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×