Jdi na obsah Jdi na menu
 


TIPY OD RADŮZY

Příspěvky

NOVÝ DOVE SUCHÝ ŠAMPON – PRO KRÁSNÉ VLASY PLNÉ OBJEMU VŽDY A VŠUDE

21. 3. 2014

 

nepojmenovany-1.jpg

Vlasy, to je věčné a nikdy nekončící téma ženského světa. Jak na to, aby vypadaly krásně a plné objemu každý den, přesně tak, jako když si je čerstvě umyjeme a upravíme podle našich představ? Specialista na péči o vlasy, značka Dove, konečně přináší skutečné řešení. Zapomeňte na klobouky, vyhoďte gumičky, a vsaďte na novinku Dove Suchý šampon! Díky němu oživíte své vlasy kdykoli si vzpomenete a navíc bez jediné kapky vody.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

JAK SE ZBAVIT TUKU NA BŘIŠE JEDNOU PROVŽDY? VYZKOUŠEJTE SVĚTOVOU NOVINKU!

18. 3. 2014

 

vanquish---osetreni.jpg

SNAŽÍTE SE CVIČIT A DRŽET NEJRŮZNĚJŠÍ DIETY, ALE ŠPÍČKY NA BŘIŠE NE A NE ZMIZET? VSAĎTE NA MODERNÍ TECHNOLOGIE A VYZKOUŠEJTE REVOLUČNÍ NOVINKU V PODOBĚ PŘÍSTROJE VANQUISH™. METODA JE ZCELA BEZPEČNÁ, BEZBOLESTNÁ A BEZKONTAKTNÍ. STAČÍ ČTYŘIKRÁT ABSOLVOVAT TŘICETIMINUTOVÉ OŠETŘENÍ A ÚBYTEK CENTIMETRŮ VÁS OHROMÍ.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Zázrak jménem kyselina hyaluronová - pravda, nebo lež?

18. 3. 2014

 

0.jpg

Kyselinu hyaluronovou dnes nabízejí desítky firem v podobě různých kosmetických přípravků. Její obsah v nich je ale velmi nízký a stejně tak i dosažené výsledky. Omlaďte a rozzařte svou pleť použitím skutečně účinných sér z kosmetické řady Dr.Entner.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

OBLIBA SECOND HANDŮ STÁLE ROSTE!

6. 3. 2014

 

p2060001.jpg

Obliba nakupování v second handech stále roste. A není se čemu divit! Dnešní doba klade velký důraz na vzhled každého z nás. Především ženy chtějí dobře vypadat a chtějí, aby jejich oblečení bylo moderní, kvalitní a trendy. Zdálo by se, že to nemusí být problém, vzhledem k obrovskému počtu obchodů, nabízejících oblečení, kterých je u nás hodně. V nabídce tedy problém není. Každá žena se chce oblékat hezky, ale kde na to vzít?

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

UŽIJTE SI ZIMNÍ OBDOBÍ S EXTRA HOŘKÝMI LEDOVÝMI KAŠTANY

27. 1. 2014

 

2.jpg

Zima je v plném proudu a do začátku jara ještě zbývá nějaký ten čas. Vyzkoušejte osvědčenou kvalitu Ledových Kaštanů Extra hořkých, které vám zaručeně zlepší náladu. Oblíbená a spotřebiteli vyhledávaná limitované edice Ledové Kaštany Extra hořké s vyšším podílem kakaa v extra hořké čokoládě je opět k dostání ve vašem obchodě. Tak neváhejte a nakupte si do zásoby!

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Prosba o pomoc

27. 12. 2013

 

cl_3133_4_small.jpg

Vážení přátelé,
v přiložených obrázcích najdete ukázku prací Zory Burianové, skvělého člověka, malířky a ženy, v současné době ve velké nouzi - naléhavé složité situaci, kterou si sama nezavinila.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Vánoce s cukrovím si mohou užít i lidé alergičtí na lepek

10. 12. 2013

 

1.jpg

Bez cukroví si většina z nás neumí Vánoce vůbec představit. Je to doba, kdy váhu schováme pod postel a dopřejeme si více sladkého než obvykle. Užívat si chtějí i „bezlepkoví“, tedy lidé přecitlivělí na lepek, který obsahují některé obiloviny. Bohužel se většina cukroví vyrábí z klasické mouky. Osvětový program „BEZLEPKOVÍ“ společnosti AeskuLab proto doporučuje péct podle receptů využívajících bezlepkovou mouku, nebo se zaměřit na cukroví, v němž se mouka s lepkem vůbec nepoužívá.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Kosmetický salón Dr. Entner zve na vánoční den otevřených dveří

9. 12. 2013

 

nepojmenovany-1.jpg

Stále nevíte, co svým blízkým nakoupit k Vánocům? Navštivte ve středu 11. prosince galerii a kosmetický salón Dr Entner v Žitné ulici v centru metropole! Všechna séra můžete otestovat, nakoupit s 20% slevou a užít si vánoční atmosféru v příjemném prostředí showroomu s šálkem svařeného vína. Nebudou chybět ani designové šperky české herečky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Didaktické hračky pod stromeček – ano, nebo ne?

9. 12. 2013

 

didakticky_slon.jpg

Máte doma zvídavého čiperu a hledáte pěkný vánoční dárek, který nezapadne hned druhý den v záplavě hraček dětského pokoje? V posledních letech získávají stále větší oblibu didaktické hračky, se kterými se rozvíjí dovednosti a vrozené vlohy dítěte. Zajímalo nás, jaké jsou hlavní přednosti těchto hraček, jestli existují i v této oblasti nějaké trendy a novinky, a jak se vlastně k didaktickým hračkám staví děti. A právě tématu didaktických hraček jsme věnovali tento článek.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Suchou a atopickou kůži dětí nejlépe ošetří olejové koupele

6. 12. 2013

 

linola-fett-olbad--200-400-ml--krabicka.jpg

Odhadem každé šesté malé dítě, tedy zhruba 15 % českých kojenců, batolat či předškoláků, trpí atopickým ekzémem. Řada dalších holčiček a kluků se pak potýká s často vysušenou a podrážděnou kůží. Obzvlášť v zimním mrazivém období rodiče často neví, jak by jemnou kůži svého potomka ošetřili. V této souvislosti stále koluje řada mýtů a mylných názorů. Například nemálo maminek je přesvědčeno, že vůbec nejlepší je umývat dítě pouze čistou vodou. Anebo naopak, ve snaze mít své děťátko krásně navoněné, používají často různé pěny do koupele či parfemovaná mýdla. O tom, jak se nejlépe postarat o zdravou či atopickou kůži vašeho dítěte, a to především během zimního období, hovořila kožní lékařka z Fakultní nemocnice v Motole Štěpánka Čapková.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

OBOS.CZ: Vypečený dárek nejen pro muže

3. 12. 2013

 

3.jpg

Toužíte darovat manželovi, příteli, drahé polovičce dárek, na který dlouho nezapomene? Vyzkoušejte zážitkové střelby Obos.cz. Že nemá zbrojní průkaz? Nevadí, vše je vedeno pod dohledem zkušených instruktorů s praxí z ozbrojených složek. Chcete-li to mít ještě k tomu zadarmo, stačí upéct perníček v military stylu a vyhrát jeden ze třetí střeleckých balíčků.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Oblékněte se na Vánoce za pár desítek korun!

2. 12. 2013

 

nepojmenovany-6.jpg

Blíží se Vánoce, čas nakupování dárků a my pro vás máme jeden úžasný tip, kde nakoupit spoustu trendy oblečení za pár kaček a z toho co ušetříte, si určitě uděláte radost i vy J

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

Historie rumů společnosti Oliver & Oliver

1. 12. 2013

 

cubaney-25_maleccc.jpg

Od koloniálních dob se Kuba těšila pověsti jednoho z předních světových výrobců rumů. Jedněmi z nejlepších příkladů předního postavení Kuby ve výrobě rumu byly rumy vyrobené rodinou Oliverových v průběhu 19. století.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Zahřejte se sklenkou rumu Cubaney

1. 12. 2013

 

cubaney-25_maleccc.jpg

Rok se s rokem sešel a přiblížil se neúprosně předvánoční čas. Všichni opět budeme shánět nejlepší tipy na vánoční dárky, ať již od svých přátel nebo z reklamních tabulí. Zkuste tento rok zvolit jako ideální vánoční dárek něco úplně jiného. Zahřejte se během zimních večerů nad pečením cukroví, nebo s rodinou, sklenkou výjimečného rumu Cubaney. Protože rum k českým provoněným Vánocům zkrátka patří.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Skutečně funguje kyselina hyaluronová na omlazení pleti?

27. 11. 2013

 

dsc_4281a1.jpg

Nejrůznější krémy a séra s kyselinou hyaluronovou nabízejí v současnosti desítky firem. Obsah kyseliny hyaluronové v nich je ale velmi nízký a stejně tak i dosažené výsledky. Odpověď na naši otázku tedy zní: „Ano, ale skutečně liftingového účinku dosáhnete jen v případě použití nízkomolekulární a vysoce koncentrované kyseliny hyaluronové,“ zdůrazňuje MUDr. Michael Entner, respektovaný český estetický chirurg. Omlaďte a rozzařte proto svou pleť použitím skutečně účinných sér s kyselinou hyaluronovou z Kosmetické řady Dr. Entner.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Zácpa může spustit ekzém i oslabit imunitu

19. 11. 2013

 

image.jpg

Zácpa. Osobní nepřítel, o kterém nahlas nemluvíme. Podle odhadů trápí až třetinu dospělých, dvakrát častěji ženy než muže a obecně také seniory. A čím dál víc přibývá i dětí, které mají s vyprazdňováním potíže. Patříte k těm, kteří u svého dítěte počítají dny, jež uplynuly od jeho poslední úspěšné stolice? Pak začněte problém zvaný zácpa co nejdřív řešit. Pokud se totiž střeva nevyprazdňují pravidelně, nastřádané škodliviny pronikají zpět do organismu a přicházejí zdravotní potíže, nemoci a alergie.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Dopřejte na podzim svým oslabeným vlasům maximální péči

13. 11. 2013

 

_dsc2470-b_revalid_krabicka-120--plato-10_pres-sebe_web.jpg

Příčin zhoršené kvality vlasů existuje celá řada. Velkou roli hraje vedle genetické dispozice a špatné životosprávy také způsob, jakým o naše vlasy pečujeme, a v neposlední řadě vnější vlivy, jako jsou UV záření nebo mrazivé počasí. V zimním a nevlídném období tudíž potřebují naše vlasy zvýšenou péči a regeneraci. Ideální řešení nyní nabízí tobolky Revalid a na ně navazující kosmetická řada.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

HŘEJIVÝ RÁJ S CHUTÍ JABLKA A SKOŘICE

13. 11. 2013

 

margot-s-chuti-jablka-a-skorice.jpg

Jablko a skořice. Kombinace, která neodmyslitelně patří k zimnímu období a předvánočnímu času. Ochutnejte limitovanou verzi tyčinky Margot s příchutí jablka a skořice a přeneste se do ráje i během těch největších zimních chumelenic. Ve společnosti vaší oblíbené tyčinky proměníte každý den v oázu klidu a odpočinku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Ovocný drink z baobabu: vitaminová smršť s antioxidantem v těle

6. 11. 2013

 

baobab_produkt.jpg

Věděli jste, že podle legend byl baobab jedním z prvních stromů na zemi? Rozzlobení bohové jej prý za trest zasadili kořeny vzhůru. Afričtí domorodci však mají odolný a dlouhověký baobab ve velké úctě a nazývají ho stromem života. Jeho plody jim totiž díky jedinečnému výživovému profilu po staletí zajišťují bohatý přísun vitaminů, minerálů a vlákniny. Zároveň jako silný antioxidant přispívají k ochraně organismu před nemocemi. Ovocný drink připravený z čistě přírodního prášku z baobabu má i příjemný bonus – jemně štiplavou, citrusovou chuť s tóny karamelu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jak zabránit tomu, aby nám vypadávaly vlasy? Plantur 39 – spolehlivá péče o vlasy žen

5. 11. 2013

 

plantur39-gruppenbild.jpg

Vypadávání vlasů u žen bohužel vůbec není okrajovou záležitostí, jak by se mohlo na první pohled zdát. Podle některých výzkumů se s tímto problémem potýká dokonce 40 % žen a více než půl milionu Češek trpí dokonce akutním vypadáváním vlasů. Nepříznivý stav ovlivňuje nejčastěji genetická zátěž v kombinaci s hormonálními vlivy. Ovšem dobrou zprávou je fakt, že správnou péčí lze tento zdravotně kosmetický problém řešit. Existují totiž tzv. fyto-kofeinové vlasové přípravky, které dokáží padání vlasů zastavit. Konkrétně jde o soubor přípravků značky Plantur 39, které kromě kofeinu obsahují také zinek, niacin a kombinaci fytoflavonoidů ze sóji a bílého čaje.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×