Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ovocný drink z baobabu: vitaminová smršť s antioxidantem v těle

baobab_produkt.jpgVěděli jste, že podle legend byl baobab jedním z prvních stromů na zemi? Rozzlobení bohové jej prý za trest zasadili kořeny vzhůru. Afričtí domorodci však mají odolný a dlouhověký baobab ve velké úctě a nazývají ho stromem života. Jeho plody jim totiž díky jedinečnému výživovému profilu po staletí zajišťují bohatý přísun vitaminů, minerálů a vlákniny. Zároveň jako silný antioxidant přispívají k ochraně organismu před nemocemi. Ovocný drink připravený z čistě přírodního prášku z baobabu má i příjemný bonus – jemně štiplavou, citrusovou chuť s tóny karamelu.

„Nápoj z baobabu obsahuje víc vitaminu C než pomeranče a větší množství vlákniny než má běžné ovoce. Díky vysokým hodnotám důležitých minerálů jako jsou vápník, hořčík a draslík podporuje bezproblémové fungování organismu a jako silný antioxidant chrání buňky před škodlivým působením volných radikálů a přispívá k udržení celkového zdraví,“ říká Bob Dvořák, odborný poradce společnosti Chlorella centrum, která jako specialista na přírodní produkty nabízí tento hit z oblasti zdravého životního stylu na www.chlorellacentrum.cz.
Blahodárné účinky plodů magického baobabu využívají lidé po staletí. Ať již kvůli odstranění únavy a dobití energie, pro posílení obranyschopnosti, při potížích s trávením či k regeneraci organismu. „Ovocný nápoj z přírodního prášku z baobabu může pít každý, a to dlouhodobě. Obzvlášť je ale vhodný pro dospělé a děti, kteří konzumují málo ovoce, zeleniny či mléčných výrobků,“ doporučuje Dvořák. Nápoj z čistě přírodního prášku z baobabu neobsahuje lepek, takže je ideální pro celiaky. Pro každého je navíc skvělým alternativním doplňkem v rámci pitného režimu.
Buďte v pohodě na podzim i v zimě
Ovocný nápoj z baobabu prospívá organismu celoročně, mimořádně se však hodí na podzim a v zimě. „Zkrátka v obdobích, kdy máme menší přísun přírodních vitaminů a minerálů a kdy se potýkáme se zvýšenou únavou a klasickými nemocemi z nachlazení,“ říká Dvořák. 
Proč? Protože prášek z baobabu obsahuje víc vitaminu C než pomeranče a má také vysoké antioxidační hodnoty. Kyselina jablečná navíc nabíjí organismus energií a vysoký obsah vlákniny zase přispívá ke správnému fungování zažívacího traktu. Plod baobabu má víc vápníku než sklenice mléka a také velké množství hořčíku a draslíku.
Novinka Baobab - ovocný prášek 100 g je k dostání
v e-shopu na www.chlorellacentrum.cz za 280,- Kč. Tento kvalitní, 100% čistý přírodní prášek pochází z plodů baobabu, který roste v africkém Senegalu. Společnost Chlorella centrum jej dováží od francouzské firmy Boutique Agoji, která má v oblasti přírodních produktů to nejlepší renomé. Svěží nápoj plný vitaminů, minerálů, antioxidantů a vlákniny připravíte rozmícháním jedné čajové lžičky tohoto prášku v pitné vodě, případně v džusu či mléčných výrobcích. Lze jej také přimíchat do moučníků, pudinků, marmelád.
O firmě Chlorella centrum 
Sídlo a centrální sklad této známé české společnosti je v Kostelci nad Orlicí. Od 90. let minulého století se firma úspěšně zabývá distribucí produktů ze sladkovodní řasy chlorelly pyrenoidosy. Čistě přírodní tablety Chlorella Pura a kosmetické přípravky z řady Chlorella Pura Cosmetics se vyznačují nejvyšší kvalitou i účinností. Stejně jako tablety Spirulina Pura ze sladkovodní řasy spiruliny, Barley Green – sušená šťáva z mladého ječmene či novinka Baobab – ovocný prášek. Veškeré potřebné atesty, povolení a certifikáty jsou u sortimentu nabízeného společností Chlorella centrum samozřejmostí. Kompletní seznam produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na www.chlorellacentrum.cz, kde je i e-shop.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×