Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prosba o pomoc

27. 12. 2013

cl_3133_4_small.jpgVážení přátelé,

     v přiložených obrázcích najdete ukázku prací Zory Burianové, skvělého člověka, malířky a ženy, v současné době ve velké nouzi - naléhavé složité situaci, kterou si sama nezavinila.
     Jak zjistíte, její obrázky, které mohou posloužit jako pěkný vánoční dárek a zároveň být i skutečně andělskou pomocí, jsou velmi milé, vyzařuje z nich láska a pohoda. Mnohé jsou vhodné do dětského pokoje (líbí se dětem).
 Další obrázky můžete najít na webových stránkách www.burianova.klubova-stranka.cz  Kompletní nabídku Vám na požádání rády zašleme úschovnou.
     Kromě již hotových olejů a kreseb Zorka nabízí i kresby podle fotografií a obrázky na objednávku včetně portrétů. Všechny její obrázky mají zvláštní kouzlo. Získala řadu mezinárodních ocenění (ve Skopje, v Norsku, Waraždinu, Zagrebu a jinde, v Praze v Mánesu nebo v Malostranské besedě).
     Pokud se rozhodnete některý z obrázků koupit, ozvláštní Váš domov nebo toho, koho obdarujete svou září, ale pomůžete zároveň i velmi, velmi dobrému člověku.
     O fotografie obrázků pište prosím na adresu hajovnazakolany@mujbox.cz nebo volejte na tel. 721 807 244. Zorku (Zoru Burianovou) zastihnete ve večerních hodinách na tel., další informace můžete dostat na tel. 776 682 611. Zájem anebo jakákoli jiná pomoc jsou samozřejmě vítány i po vánocích.
 S přáním láskou naplněných vánočních svátků prožitých ve světle a míru,
 Hanka, Lenka a Táňa

cl_3133_1_small.jpg cl_3133_2_small.jpg cl_3133_3_small.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×