Jdi na obsah Jdi na menu
 


TIPY OD RADŮZY

Příspěvky

Radka třeštíková ohromila čtenáře románem Bábovky. Nyní vydává detektivní novinku osm

12. 6. 2017

 

1.jpgV loňském roce způsobila Radka Třeštíková na české literární scéně malou senzaci. Se svou třetí knihou Bábovky okupovala několik měsíců přední příčky žebříčku prodejnosti a stala se jednou z nejčtenějších českých spisovatelek. Bábovek se prodalo téměř 100.000 kusů a brzy se dočkají i filmového zpracování. Po tomto fenomenálním úspěchu přichází Radka Třeštíková a nakladatelství Motto s románem Osm. Tak trochu jinou detektivkou, která se na pultech knihkupectví objeví 15. června.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Dětský den se blíží. Tipy na dárky a výlety

31. 5. 2017

 

2.jpgVe čtvrtek 1. června bude Mezinárodní den dětí, a ty se už jistě těší, jaký dáreček dostanou nebo kam je maminky, tatínkové či prarodiče vezmou. Chybí vám inspirace? Tady jsou tipy, jak tento mimořádný den oslavit a čím obdarovat svoje ratolesti.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Staň se Brickařem a odnes si vlastní LEGO® ze země Brick Republic

19. 5. 2017

 

bambule_brick-republic_3.jpgMr. Gold, prezident Brick Republic, se prochází po své rozlehlé LEGO® zemi a prohlíží si každý zapadlý kout. Jeho stát se skládá z více než 15 milionů drobných kostiček a rozprostírá se na rozloze přesahující 2 000 m2. Cestou potkává spoustu Brickařů, obyvatel jeho země. Staň se jedním z nich. Stačí navštívit do konce června 2017 Brick Republic v PVO Letňany a přidat ruku k dílu. U stánku Bambule pak vyplňte krátkou anketu a vyhrajte LEGO® stavebnici. Každý den se štěstí usměje na tři soutěžící.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

1967: Rok, kdy jsem se narodil(a)

7. 5. 2017

 

0.jpgJak vypadal svět před padesáti lety? Do jaké doby se narodili ti, kteří v letošním roce slaví své velké jubileum? To vám prozradí nakladatelství Management Press , které přináší „narozeninovou knihu“ 1967: Rok, kdy jsem se narodil(a)

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Dokonalá novinka bezlepkové italské kuchyně

7. 5. 2017

 

2y.jpgŽhavá novinka na českém trhu jistě potěší milovníky italské kuchyně, a to bez výjimky všechny. Zaradovat se mohou i ti, kteří z nějakého důvodu dodržují bezlepkovou dietu. Milujete plněné těstoviny jako jsou ravioli, tortellini, cappelletti a podobně? Chcete přitom jíst zdravě a nezatěžovat tak svůj organizmus? Jsou tu pro Vás výtečné plněné těstoviny italské firmy GustaMente, které máte navíc připravené během pár okamžiků.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Christopher Papadopoulos - Vnitřní klid a kde ho najít

1. 5. 2017

 

vnitrni-klid.jpg

PŘEDMLUVA ECKHART TOLLE

 

Hledání pravého klidu a míru začíná uvnitř každého z nás…

Kniha navazuje na učení Eckharta Tolleho a především na jeho Moc přítomného okamžiku. Je podobně jako ona strukturována do podoby otázek a odpovědí a uvádí čtenáře do jednoduché, ale hluboké cesty za poznáním.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

John Gray, Arjuna Ardagh - Pravý muž 21. Století

1. 5. 2017

 

pravy-muz-21.-stoleti.jpgCesta k nalezení moderního mužství a jeho vědomého prožívání v dnešním světě. Praktický průvodce hlubinami mužského nitra, cesta k sebeuvědomění a lepším vztahům.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

StikBot Pets: Vytvářej vlastní zvířecí animáky

1. 5. 2017

 

1.jpgPro všechny nadšené filmaře, kteří milují zvířátka a rádi o nich natáčí veselé příběhy, tu je rozšíření kreativní hračky StikBot, tentokrát StikBot Pets. Jsou to hraví roboti ve tvaru zvířátek, kteří dokážou simulovat plynulý pohyb. Ve spojení s jednoduchou aplikací pro chytré mobily stačí rozfázované pohyby postupně vyfotit a získat tak dostatek obrázků k vytvoření animovaného filmu. Krátké příběhy plné zvířátek i lidí zvládnou natočit a sdílet po sítích už děti od 6 let.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

PEDRO: Dezertíky do kapsy

1. 5. 2017

 

pedro_dezertiky_14-90_czk.jpgDobrou cukrárnu s chutnými zákusky budou věrní fanoušci následovat kamkoliv. Mohla by však ona naopak následovat své příznivce? Novinka PEDRO Dezertíky je takovou cukrárnou v sáčku plnou želé bonbonků, která vás bude provázet na každém kroku. Stačí jen sáhnout a na malý okamžik se přenést do ráje malinových košíčků, čokoládových dortíků, panna cottových pusinek a vanilkových báboviček.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jarní bylinková očista

1. 5. 2017

fotolia_64184613_subscription_monthly_m-kopriva.jpgNaše tělo se přirozeně neustále pročišťuje, každý den, nehledě na roční období. Ale s příchodem jara nás může přepadnout únava. Nedostatek vitamínů, slunce a pohybu obecně, kterým v zimních měsících trpíme, může naše tělo oslabit. Projevy bývají různé, od malátnosti a nedostatku energie, po melancholii či zhoršení zdraví. Naše tělo potřebuje doplnit vitamíny a povzbudit imunitní systém, který pracoval na plné obrátky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Batole, atopik, zrzka nebo blond? Na opalování se vybavte raději v lékárně

30. 4. 2017

 

1.jpgPolovinu až 80 % slunečního záření vstřebáme během prvních dvaceti let života. Zejména u dětí, teenagerů a mladších dospělých tak může nedostatečná ochrana před sluncem předznamenat vznik pozdějších kožních problémů. Bez ohledu na věk by měli být na příjem slunečních paprsků opatrní také lidé s citlivou až ekzematickou pokožkou i ti, kdo mají blond či zrzavé vlasy. Kvalitní přípravky na opalování je nejjistější vybírat v lékárně, kde dostanete i novinku osvědčené značky - Linola Sun Lotion. Vysoce účinné mléko na opalování je vhodné pro každý typ pokožky, dokonce i pro miminka.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Velikonoce na zahradě: Užijte si je s dětmi a v létě si pochutnejte na vlastní zelenině a ovoci

10. 4. 2017

 

5.jpgZkuste letos pojmout Velikonoce trochu jinak a strávit čas třeba na zahradě s dětmi. „V dubnu bývá zahrada v rozpuku a je to skvělá příležitost pro to strávit se svými dětmi nějaký čas na čerstvém vzduchu, zapojit je do zahradních prací a utužit jejich vztah s přírodou,“ říká Zuzana Procházková, specialistka společnosti KiK, která přináší několik tipů na velikonoční aktivity s dětmi.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Oslavte svátky jara s velikonočním mixem PEDRO

1. 4. 2017

 

pedro-vesele-velikonoce_49-90_czk_2.jpgMlsáte rádi? PEDRO Veselé Velikonoce je speciální rodinný mix sladkých želé bonbonků v dóze ve tvarech oblíbených velikonočních a jarních tvarů. Ochutnejte dvouvrstvé želé v podobě kuřátek, zajíčků, kraslic a jiné veselých tvarů, které kombinuje želatinu a měkounkou pěnu a skočte do velikonočních oslav rovnýma nohama.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Italské espresso

26. 2. 2017

 

Itálie je kolébkou evropské kávy. Právě do Benátek přivezly obchodní lodě místních kupců první kávová zrna. Stalo se tak na přelomu 16. a 17. století. Velký časový rozdíl, podíváme-li se na Arabský poloostrov, kde byla káva již v 5. století. O to víc si jí ale Evropané zamilovali. Svojí pozici si s přehledem udržela do dnešních dnů a na západě se stala symbolem uspěchaného životního stylu. Pokud ji ale správně připravíme, jedná se také o velikou delikatesu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Scratch Wars: Spuštění nové české hry, které se bojí i Pokémoni

26. 2. 2017

 

scratchwars_starter-pack_200_kc.jpgV malém herním studiu v Karlíně vyvíjí tým zkušených vývojářů strategickou karetní hru Scratch Wars, které v sobě kombinují hru v reálném světě a zároveň v mobilu. Za svůj revoluční nápad sbírají jen chválu a pozitivní ohlasy po celém světě. Jiří Mikoláš, herní designér a ředitel Notre Game: „Se Scratch Wars si věříme nejen proto, že hra je originální a zábavná, ale i díky referencím, které jsme posbírali na světových veletrzích. Povzbudivá byla reakce Petera Adkisona, vydavatele světoznámých Magiců, který naší hře předpověděl zdárnou budoucnost. Že jsou Scratch Wars zdařilý nápad dokládají i reakce dětí, které jsme zaznamenaly při testování hry, a také zapálení fanoušci naší facebookové stránky.“

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Do KiKu za zimním tvořením

29. 1. 2017

 

image015.jpgDlouhodobá předpověď slibuje na příští měsíc špatné počasí. Je to samá sněhová vločka proložená dešťovou kapkou a do toho brzy tma. Pro někoho to automaticky znamená velkou nudu, pro jiného ale příležitost k tvoření, kreativitě a učení se novým věcem. Kdy jindy začít třeba s pletením, malováním toho obrazu, do kterého jste se už dávno chtěli pustit, nebo kreslením a vybarvováním – jen tak pro radost? V prodejnách KiK najdete všechno potřebné k vašemu tvoření a užijete si tak místo nudných zimních dní pravou pohodu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Valentýnská výzdoba z KiKu: Čisté bílé linie i jarní nálada

29. 1. 2017

 

image002.jpgStále oblíbenější svátek svatého Valentýna se blíží. Ať už vyrazíte na výjimečnou večeři nebo do divadla, po návratu domů tu správnou atmosféru oslav všech zamilovaných doplní vhodně zvolené bytové dekorace. I zde nejlépe funguje osvědčená klasika – květinami, svíčkami i tradičními srdíčky nemůžete nic zkazit, naopak! Každý zná jejich význam a vyvolají v člověku ty kýžené emoce.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

KiK: Jste připravení na karnevalové veselí?

29. 1. 2017

 

kik_kostym-zelena-vila_279-czk.jpgRok se s rokem sešel a opět se blíží období dětských karnevalů. Nevíte si rady, jaký kostým svým potomkům půjčit nebo vlastnoručně ušít? Pokud si vaše dítko v převleku za svého oblíbeného hrdinu přímo libuje a každé maškarní chce jít za to samé, vyplatí se zainvestovat a kostým rovnou koupit. Vyřádit se pak můžete s dětmi při výrobě korunek, čelenek do vlasů, hůlek nebo klobouků. Dětské masopustní převleky zakoupíte v prodejnách KiK, kde najdete také inspiraci a vše potřebné na výrobu doplňků.  

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Oslavte Vánoční svátky v Restaurantu Hradčany Savoy 24. – 26. prosince 2016

19. 12. 2016

 

savoy_pohorelec_snih.jpgNechce se vám na Štědrý den vařit a raději byste si maximálně užívali čas se svými blízkými? Hostíte na Štěpána širší rodinu? Nebo chcete letošní Vánoce strávit výjimečně a opravdu si v klidu vychutnat sváteční atmosféru? Pak pro vás máme tip – v restaurantu Hradčany v hotelu Savoy na pražském Pohořelci pro vás připravili speciální Vánoční menu. Pochutná si každý, vybrat si můžete z tradiční české, moderní zahraniční nebo vegetariánské varianty.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

5 tipů na první adventní víkend

1. 12. 2016

 

17.jpgO víkendu začal Advent, čas koled, předvánočního shonu a lovu dárků. Podle rosniček by nám mělo počasí přát, a tak se nebojte vyrazit na procházku předvánoční Prahou. Nudit se určitě nebudete. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×