Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětský den se blíží. Tipy na dárky a výlety

Ve čtvrtek 1. června bude Mezinárodní den dětí, a ty se už jistě těší, jaký dáreček dostanou nebo kam je maminky, tatínkové či prarodiče vezmou. Chybí vám inspirace? Tady jsou tipy, jak tento mimořádný den oslavit a čím obdarovat svoje ratolesti.

 

Pro budoucí filmaře

Všechny malé filmaře potěší rozšíření kreativní hračky StikBot, tentokrát StikBot Pets. Jsou to hraví roboti ve tvaru zvířátek, kteří dokážou simulovat plynulý pohyb. Ve spojení s jednoduchou aplikací pro chytré mobily stačí rozfázované pohyby postupně vyfotit a získat tak dostatek obrázků k vytvoření animovaného filmu. Krátké příběhy plné zvířátek i lidí zvládnou natočit a sdílet po sítích už děti od 6 let. A třeba jako první natočí svůj „animák“ o tom, jak oslavily právě letošní Mezinárodní den dětí.

 

1.jpg 2.jpg

 

StikBot Pets figurka 130 Kč, StikBot Pets sada – 400 Kč (BAMBULE, SPARKYS)

 

Bezpečné laky na nehty pro malé parádnice

Natažené prstíky a žadonivý výraz, který prosí o nalakování alespoň jednoho nehtu. Která maminka to nezná? Malým princeznám vykouzlí úsměv na tvářích BO-PO lak na nehty od SPARKYS v osmi barvách. BO-PO myslí i na dětskou spontánnost, proto se při převrhnutí nevylijí z lahvičky a nejsou toxické. Navíc k jejich odstranění není potřebný odlakovač, protože je stačí sloupnout.

 

untitled-1.jpg

 

Samostatný lak – 150 Kč, Sada po třech – 400 Kč (SPARKYS)

 

Prodejna plná sladkostí

Co je jeden z největších dětských snů? Přeci zavřít oči a ocitnout se v ráji bonbonů a sladkostí!  Splňte jim jejich sen a vezměte je do jedné z prodejen PEDRO a ochutnejte třeba jednu z novinek PEDRO Dezertíky nebo PEDRO Pro Tebe. Bonbóny jsou tu všude kolem vás. Stačí natáhnout ruku a nabrat si kapsy plné těch nejlepších cukrovinek, jaké jinde neseženete.

 

untitled-2.jpg

 

PEDRO Dezertíky i PEDRO Pro tebe – 15 Kč (PEDRO) – http://mojepedro.cz/pedro-prodejny

 

Staň se Brickařem a odnes si vlastní LEGO® ze země Brick Republic

Oslavit svátek dětí můžete i návštěvou Brick Republic v PVA Expo Letňany a podílet se na rozšíření této unikátního země z kostek LEGO®. Kdo chce mít kousek Brick Republic u sebe doma stačí, aby vyplnil krátkou anketu u stánku Bambule a rovnou se zúčastnil slosování. Každý den se štěstí usměje na tři soutěžící, kteří získají sady LEGO® Classic nebo LEGO® Creator. A co dalšího se dá v Brick Republic, zemi Mr. Golda dělat? Prohlédnout monumentální LEGO® stavby, které se skládají z desetitisíců kostiček – třeba obrovský hrad Karlštejn nebo Školu čar a kouzel v Bradavicích i s Harry Potterem.

 

5.jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×