Jdi na obsah Jdi na menu
 


TIPY OD RADŮZY

Příspěvky

Letní průjem u dětí: Jak si nezkazit dovolenou?

4. 7. 2015

 

image.jpgPrůjem patří podle statistik k nejčastějším infekčním onemocněním dětí i dospělých, přičemž víc než třetině lidí každoročně zkomplikuje zahraniční dovolenou. U letních a takzvaně cestovatelských průjmů bývají příčinou jak bakteriální infekce způsobené například E. coli či Salmonellou, tak virové střevní patogeny. Často souvisí s nedostatečnou hygienou, se změnou jídelníčku či dokonce samotného prostředí. A obzvlášť rodiče kojenců a batolat by měli třeba při plánování dovolené u moře pečlivě zvažovat, jak se organismus jejich dětí se změnami vyrovná.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

LETNÍ „STRAŠÁCI“ PRO ČTYŘNOHÉ

30. 6. 2015

 

j.jpgLéto, prázdniny a čas dovolených je už zde.  Ne vždy je to ale příjemné období i pro chlupaté kamarády. Víte, jaké jsou jejich největší letní „strašáci“? Přehřátí, paraziti a otrava. Stačí dodržet pár pravidel a rad, díky kterým předejdete mnohým nepříjemnostem a léto si hezky užijte.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Důvody, proč používat parfém

15. 6. 2015

 

1780633_791976464202317_7147601034916380562_n.jpgParfém je obecné označení směsi esenciálních olejů a dalších aromatických látek. Podstatou parfému je schopnost vydávat specifickou, nezaměnitelnou a příjemnou vůni. Jeho použitím lze u okolí vyvolávat různé pocity či touhy nebo podtrhnout charakter nositele.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Šťavnaté Pedro Safari vás unesou rovnou do Afriky

25. 5. 2015

 

pedro-zele-safari.jpgZavřete oči a nechte se unést chutí exotické Afriky. Pedro vás totiž zve na kouzelnou projížďku Safari. Barevné želatinové opičky, sloni, zebry nebo hrošíci si vás získají přírodní chutí ovoce i obsahem ovocné šťávy. Jsou bez konzervantů, pouze s přírodními barvivy a zaručeně si na nich pochutnáte. Jednoduše želé, co má šťávu!

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

PROFESIONALITA A ZKUŠENOST - PŘÍRODNÍ UNIKÁTNÍ KOSMETIKA Dr.ENTNER

24. 5. 2015

 

logo.jpgKůže je největším orgánem našeho těla (cca 2,4m.č cca 3kg váhy).

Slouží nejen k regulaci teploty a tekutin, ale i jako ochranná bariéra před škodlivými vlivy prostředí. Je také důležitým indikátorem našeho tělesného i duševního stavu. Na kůži se projevují nejen její vlastní choroby - akné, dermatitidy, ekzémy, ale i celkové poruchy jako je stres, vnitřní choroby či úbytek hormonů.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Restaurace Na golfu kombinuje tradiční recepty se světovým kuchařským uměním

14. 4. 2015

 

artycok.jpgV restauraci Na golfu v Kostelci u Křížků se snoubí hned několik zajímavostí najednou. Kvalitní jídlo, tradiční české recepty připravované novozélandským šéfkuchařem a příjemná atmosféra golfového klubu, nacházejícího se v oblasti turistického regionu Ladův kraj. Gastronomický zážitek tak může být obohacen o radost z golfové hry anebo posezení na terase s výhledem do přírody.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jarní probuzení s mátou, avokádem a špenátem ve Fruitisimu

14. 4. 2015

 

detoxman-a-mata-hari.jpgDo barů Fruitisimo přicházejí od prvního dubna nové sezónní drinky: svěží MÁTA HARI a DETOXMAN plný chuti. MÁTA HARI je určena všem milovníkům lesního ovoce a ovocných šťáv, kteří se mohou připravit na delikátní zážitek okořeněný snítkou máty. Na drinku DETOXMAN, jehož výraznou část tvoří avokádo, si pochutnají všichni, kteří hledají lahodnou, ale nevšední chuť.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

FANOUŠCI NADĚLILI MARGOT K OSLAVĚ 70 LET KUCHAŘKU

27. 3. 2015

 

peceme_s_margot_02.jpgPatří mezi vaše koníčky pečení a rádi zkoušíte nové recepty? Nechte se inspirovat sedmdesáti jedinečnými recepty z nové tištěné knihy Pečeme s MARGOT. Kniha je výběrem těch nejlepších osvědčených receptů na pečení s MARGOT, tyčinkou s kokosovou příchutí, které pocházejí z kuchyní českých a slovenských fanoušků. Každý recept, jenž zde najdete, je tak dílem skutečných milovníků tyčinky MARGOT, která výborně osvěží nejeden sladký dezert. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Sexy Curry Company a Sofia Smith vám rozproudí krev v žilách

10. 3. 2015

 

massaman_1.jpgChcete vyzkoušet to nejlepší z indické a asijské kuchyně, ale nechce se vám trávit hodiny u plotny? Máte chuť se zahřát na těle i na duši a přitom si pochutnat na exotických specialitách?  Pokud ano, vyzkoušejte některé z jídel známé šéfkuchařky Sofie Smith, která dráždí svým uměním chuťové pohárky hostů typického irského pubu James Joyce na Starém Městě.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Deadstone Valley: Posbírejte všechny příšerky, zažijete smrtelně dobrou zábavu

6. 3. 2015

 

1.jpgSeberte odvahu a vydejte se na tajemný hřbitov v Deadstone Valley. V noci zde ožívá povedená parta, která se za ta léta společně strávených nocí stala dobrými přáteli. Nevěsta Sally, tetička Flo, pistolník Joe nebo kapitán Frank, to je jen začátek zombie party. Nebojte se tedy a stavte se za nimi. Užijete si smrtelně dobrou zábavu!

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

BLECHA PSÍ NA ČLOVĚKA NEJDE? NESMYSL! A CO POTOM KLÍŠTĚ…

20. 2. 2015

 

fypryst_rodina.jpgKlíšťata se chystají k útoku, může za to teplá zima. Sezóna klíšťat začíná většinou v březnu či dubnu. Je-li teplá zima, můžete u svých zvířecích miláčků narazit na nepříjemné spolubydlící – klíšťata – už mnohem dříve. Jak si s nimi poradit, aby nenakazili i nás? Vyzkoušejte nejmodernější metodu, kterou je Fypryst Spot-on pipeta k vnější ochraně proti parazitům (klíšťata, blechy a všenky).

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Bosé chození se stává trendem

20. 2. 2015

 

movement-415768.jpgSluncem zalitý den, zdálky se ozývá vtíravý křik racků, ve vzduchu je cítit slaná mořská příchuť a vy se pomalu procházíte bosí po oblázkové pláži. Vaše nohy si užívají každý dotek jemně obroušených kamenů a cítíte se tak dobře, jako nikdy… Jak jen si takový pocit dopřát každý den anepouze na dovolené?

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Plyšový medvídek Tatty Teddy dokáže říct i to, na co se jen těžko hledají slova

16. 2. 2015

 

bez-nazvuhfg.pngByl jednou jeden malý medvídek, který patřil moc zlým majitelům. Ti jej vyhodili na skládku a medvídek tam zůstal úplně sám, opuštěný a zklamaný. Nevěřil, že jej ještě může potkat štěstí. Smutkem a zimou mu jeho hnědý kožíšek celý zešedivěl a čumáček zmodral. Zaklíněný mezi staré harampádí jen čekal, až přijde jeho poslední den. Místo něj ale dorazila naděje, kterou přinesla malá holčička. Našla medvídka, vzala jej domů a zahrnula láskou. Začala mu říkat Tatty Teddy. A střapatý medvídek měl zase důvod se usmívat na svět a všechnu lásku, kterou dostal, zase rozdával všem kolem sebe.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Barbie Odvážná princezna

16. 2. 2015

 

1.jpgKrásná a statečná Kara, hlavní hrdinka nového Barbie filmu Odvážná princezna, získala polibkem od kouzelného motýlka nadpřirozené schopnosti a zařadila se tak do party k Supermanovi, Batmanovi a dalším superhrdinům.  Okouzlující SuperSpárkl, kterou se stala, má překrásný plášť lemovaný jiskřivými hvězdami, který se rozvine, když stisknete kouzelný drahokam zdobící její živůtek.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Učení začíná vyváženou zdravou svačinou!

12. 2. 2015

 

mozaika1.jpgDomácí úkoly, zkoušení, diktáty, desetiminutovky nebo slovíčka. Naše děti toho mají do školy tolik, že si to už možná ani nedokážeme představit. Zkuste jim pomoci s jejich přípravou i tím, že pro ně přichystáte poctivou a zdravou svačinu, díky které se budou moci déle koncentrovat na vyučování a hravě zvládnou i ty nejtěžší úkoly. „Správná svačina by měla obsahovat velký podíl sacharidů, právě ty jsou hlavním zdrojem energie během dopoledních hodin,“ uvádí Bc. Blanka Procházková, nutriční odbornice společnosti RACIO.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Valentin se blíží: Darujte lahodnou sadu čajů - Z lásky!

10. 2. 2015

 

large.jpgBlíží se Valentin, co takhle obdarovat své nejbližší dárkovou sadou lahodných čajů?

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

S dětmi na horách: Tipy na společenské hry, které je po večerech zabaví a ani vy se nebudete nudit

6. 2. 2015

 

hrani-spolecenskych-her.jpgBlíží se jarní prázdniny, kdy je ideální čas vyrazit na pár dní na hory. Chystáte se také s dětmi vyrazit na lyže? Poradíme vám, jak si užít společně strávený čas i mimo sjezdovku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Unikátní koncept Food Story neboli „Jídlo s příběhem“ otevírá již třetí provozovnu v Praze

30. 1. 2015

 

food_story_4_maly.jpgVýběrové potraviny té nejvyšší kvality od rodinných firem a poctivých lokálních dodavatelů přináší Food Story nejen všem gurmánům a milovníkům dobrého jídla, ale i lidem, kteří dbají na kvalitní stravování. Ochutnat delikatesy z celého světa můžete již ve třetí, nově otevřené provozovně v srdci Kunratic – koncept s těmi nejkvalitnějšími potravinami s příběhem mohou zákazníci navštívit i na Ruzyni a v centru Prahy v tržnici Dlouhá 14. Seznamte se s jedinečným sortimentem s transparentním rodokmenem: produkty pivovarníků, destilatérů, pekařů, sýrařů, uzenářů, řezníků, včelařů či vinařů si můžete v kunratickém Food Story nejen zakoupit, ale i ochutnat.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Čím udělat radost na Valentýna?

23. 1. 2015

 

1.jpgČtrnáctý únor a s ním spojená tradice oslavy svátku všech zamilovaných rozděluje českou společnost na dvě poloviny. Jak ukázal lednový průzkum* společnosti Tesco, jedna část Čechů jej považuje za běžný den a žádné dárky si s partnerem či partnerkou nedávají, ta druhá využívá této příležitosti pro vyznání citů, doprovázené také menším překvapením. Dokládají to i nákupní košíky zákazníků v obchodech Tesco, ve kterých se již od začátku února objevují květiny bonboniéry nebo čokolády pro nejbližší.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Neznámější příběh všech dob pro malé i velké čtenáře!

23. 1. 2015

 

1.jpg„Není pohádka jako pohádka.“ Tento popis vystihuje velmi dobře snad nejznámější dílo moderní literatury od francouzského spisovatele, publicisty a pilota Antoina de Saint-Exupéryho. Vyprávění, které poprvé vyšlo v roce 1943, se dočkalo četných vydání a bylo přeloženo do mnoha jazyků. Nyní vychází titul Malý princ v novém vydání po 55 letech s kouzelnými ilustracemi Heleny Zmatlíkové v Nakladatelství Fragment!

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×