Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plyšový medvídek Tatty Teddy dokáže říct i to, na co se jen těžko hledají slova

Byl jednou jeden malý medvídek, který patřil moc zlým majitelům. Ti jej vyhodili na skládku a medvídek tam zůstal úplně sám, opuštěný a zklamaný. Nevěřil, že jej ještě může potkat štěstí. Smutkem a zimou mu jeho hnědý kožíšek celý zešedivěl a čumáček zmodral. Zaklíněný mezi staré harampádí jen čekal, až přijde jeho poslední den. Místo něj ale dorazila naděje, kterou přinesla malá holčička. Našla medvídka, vzala jej domů a zahrnula láskou. Začala mu říkat Tatty Teddy. A střapatý medvídek měl zase důvod se usmívat na svět a všechnu lásku, kterou dostal, zase rozdával všem kolem sebe.

nepojmenovany-1.jpg

A lásku rozdává doteď. Darujte tento rok ve svátek všech zamilovaných střapatého medvídka Tatty Teddy a ukažte svým nejbližším, že oni nikdy opuštění nebudou. Medvídek Me to you nevyjadřuje pouze partnerskou lásku, ale i naději, štěstí, důvěru a přátelství.

nepojmenovany-2.jpg

S novou kolekcí heboučkých plyšových medvídků řeknete svým nejbližším „Jsi můj hrdina“, „Jsem šťastný, že tě mám“ nebo „Mám tě rád“. Medvídci ale řeknou mnohem víc, než jejich milá slovíčka. Vyjadřují přesně to, na co se jen těžko hledají slova.

Střapatého medvídka a další plyšové postavičky nebo bytové doplňky z kolekce Me to you můžete koupit na www.epline.cz a ve všech dobrých hračkářstvích.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×