Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čím udělat radost na Valentýna?

Podle aktuálního průzkumu společnosti Tesco utratíme za dárek na Valentýna v průměru pět set korun.

Čtrnáctý únor a s ním spojená tradice oslavy svátku všech zamilovaných rozděluje českou společnost na dvě poloviny. Jak ukázal lednový průzkum* společnosti Tesco, jedna část Čechů jej považuje za běžný den a žádné dárky si s partnerem či partnerkou nedávají, ta druhá využívá této příležitosti pro vyznání citů, doprovázené také menším překvapením. Dokládají to i nákupní košíky zákazníků v obchodech Tesco, ve kterých se již od začátku února objevují květiny bonboniéry nebo čokolády pro nejbližší.

Z aktuálního průzkumu společnosti Tesco vyplynulo, že přes sedmdesát procent dotazovaných, kteří den svatého Valentýna slaví, dává přednost večerní romantice doma ve dvou. Téměř šedesát procent respondentů své drahé polovičce navíc věnuje také dárek. Muži darují nejčastěji květinu, ženy sladkost, a to v cenovém rozmezí od sta do pěti set korun. Čtvrtina dotazovaných kupuje dary přesahující tisíc korun.

 

Hledáte inspiraci?

 

1.jpgJablíčko For you, odrůda Jonagold

Tesco, cena: 18,90 Kč za kus

Originální dárek plný vitamínů, to je jablko For you od českého dodavatele, společnosti VVISS. Srdce vyšisované díky aplikovaným šablonám jasně vyjádří vaše city.

 

1a.jpgTesco finest* Pralinky z bílé a mléčné čokolády, 140g

Tesco, cena: 229 Kč

Lanýžovým pralinkám neodolají čokoholici napříč generacemi. Náplň Marc de Champagne je povyšuje na záležitost vysoce exkluzivní.

 

2.jpgCharlotte Bonbony s marcipánovou a nugátovou příchutí, 228g

Tesco, cena: 79,90 Kč

Klasická bonboniéra je sázkou na jistotu. Kombinací chutí marcipánu a nugátu navíc určitě překvapíte.

 

2f.jpgTesco finest* Bílá čokoláda s vanilkovými semínky, 100g

Tesco, cena: 56,90 Kč

Radost se skrývá v maličkostech. Darujte lahodnou bílou čokoládu s vanilkovými semínky, která se rozplyne na jazyku, její chuť však zůstane nezapomenutelná.

3.jpg

Tesco finest* Bisol Prosecco DOC suché šumivé víno, 75cl

Tesco, cena: 249 Kč

Výjimečné chvíle si zaslouží výjimečný přípitek. Dobře vychlazené italské šumivé víno Prosecco z řady Tesco finest* se tohoto úkolu zhostí na výbornou.

 

3a.jpgDámské spodní prádlo z kolekce Fifty Shades of Grey

Krajková podprsenka, Tesco, cena: 699 Kč

Krajkové kalhotky, Tesco, cena: 329 Kč3b.jpg

Svůdné spodní prádlo z kolekce inspirované bestsellerem Padesát odstínů šedi nadchne a dokáže zvednout sebevědomí každé ženy. Kombinace něžného růžového hedvábí a černé krajky partnerovi zaručeně zamotá hlavu.

 

4.jpgČerné kimono z kolekce Fifty Shades of Grey

Tesco, cena: 899 Kč

Luxusní hedvábný župánek s širokým krajkovým lemem zalichotí každé ženské postavě. Výjimečnou radost udělá fanynkám knižního hitu Padesát odstínů šedi.

4fdf.jpg

Ložní Povlečení F&F Home s potiském srdce

Tesco, cena: 290 Kč

Na věčné romantiky čeká v obchodech Tesco příjemné povlečení z kolekce F&F Home s valentýnským motivem.  Zdají se pod ním jen ty nejkrásnější sny.

 

5.jpgFotorámeček F&F Home s valentýnským motivem

Tesco, cena: 139,90 Kč

Díky fotografiím zůstávají nejkrásnější okamžiky nesmrtelné. Elegantnímu rámečku ve tvaru srdce pak stačí najít jen to správné místo, kde se bude vyjímat.

 

* Průzkum byl pro Tesco realizován společností Perfect Crowd ve dnech 7. – 8. 1. 2015 v uzavřené komunitě Inspirujeme.net. Průzkumu se zúčastnilo 400 respondentů.

 

O společnosti Tesco Stores ČR

•        Společnost Tesco Stores ČR, a. s. vstoupila na český trh v roce 1996. V současné době provozuje v tuzemsku více než dvě stovky obchodů, 19 čerpacích stanic a 7 obchodních center.

•        V České republice provozuje Tesco také franšízingovou síť Žabka, která čítá více než stovku obchodů.

•        Jako první na českém trhu začalo Tesco v roce 2012 provozovat na území Prahy a okolí, Mladoboleslavska a Kladenska internetový obchod s potravinami Potraviny on-line. V roce 2013 byla služba představena na Kolínsku, Brněnsku, Hradecku a Pardubicku a loni také na Liberecku, Plzeňsku, Břeclavsku a Hodonínsku.

•        V roce 2012 získala služba potraviny on-line ocenění Inovace v obchodě v  anketě MasterCard Obchodník roku.

•        Za dobu svého působení na českém trhu Tesco obdrželo řadu dalších ocenění – je například několikanásobným nositelem titulů Hypermarket roku, Obchodník roku, Nediskontní obchodní řetězec roku či TOP Retailer.

•        Tesco patří k největším soukromým zaměstnavatelům v České republice. Za vytváření rovnocenných pracovních příležitostí získala společnost ocenění v soutěži Stejná šance – Zaměstnavatel roku 2008, oceněny byly také absolventské programy společnosti.

•        V roce 2013 získala společnost 1. cenu za nejlepšího zaměstnavatele v kategorii Obchod od České studentské unie.

•        V roce 2013 začaly obchody Tesco spolupracovat s Federací potravinových bank a darují neprodané trvanlivé potraviny potřebným. V roce 2014 se spolupráce rozšířila již na 65 hypermarketů po celém Česku.

•        V posledních dvou letech prostřednictvím Nadačního fondu Tesco společnost věnovala více než 10 milionů korun na charitativní účely.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×