Jdi na obsah Jdi na menu
 


TIPY OD RADŮZY

Příspěvky

Powerball – účinné řešení pro namáhané zápěstí

5. 11. 2013

 

powerball_purple_haze.jpg

Dnes už bolesti svalů a kloubů rukou, které byly v minulosti doménou manuálně pracujících, patří mezi běžné civilizační choroby. A to také proto, že mnozí z nás u počítače prosedí podstatnou část svého dne. Co však dělat, abychom těmto zdravotním komplikacím pokud možno úplně předešli? Pomoc nabízí posilovací a rehabilitační pomůcka Powerball, která poskytuje namáhaným svalům a kloubům dostatečnou regeneraci, ale také pomáhá při jejich zpevnění.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Podzimní virózy: jak se jim ubránit

23. 10. 2013

 

1.jpg

Nachlazení a virózy se obvykle začnou šířit na podzim s poklesem teplot, respektive s velkými teplotními výkyvy venku, úbytkem slunečního svitu a hlavně s nástupem inverzního počasí. Některé z nás zasáhnou klasické podzimní nemoci ihned, intenzivně a navíc opakovaně, někdo se jim dokáže úspěšně ubránit, anebo má jen velmi mírný průběh onemocnění. Jak je to možné? A jak se dopracovat k tomu, aby nás každé banální nachlazení neskolilo? Základním prvkem je mj. zdravá a vyvážená strava, přísun optimálních vitaminů a látek, které Vám pomohou zaktivovat obranyschopnost před viry a bakteriemi. Mezi významné pomocníky v boji proti nemocem patří například zdraví prospěšná houba hlíva ústřičná, léčivá rostlina echinacea a pochopitelně vitamin C.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Nové cédéčko Jany Rychterové nabízí veselé a zároveň chytré písničky pro děti

23. 10. 2013

 

jana-rychterova_cd-zpivaci-pisnicky.jpg

Slyšeli jste už o vdavekchtivé tukanici? Vědí vaše děti, že i statečného lva může pěkně potrápit zubař? Jestli ne, je nejvyšší čas pustit si nové dětské cédéčko písničkářky Jany Rychterové. Melodické písně skvěle doplňuje vtipný, ale hlavně chytrý text, takže líbit se budou nejen dětem, ale i dospělým! Zkrátka pokud již máte dost nicneříkajících textů pro děti, může pro vás být cédéčko s názvem Zpívací písničky zajímavou alternativou.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Arganový olej Argand´Or: Potravina pro přirozenou krásu

17. 10. 2013

 

argannusse-olflasche-200_5-kopies.jpg

Arganový olej Argand´Or je jedinečný produkt s mezinárodními certifikáty kvality a původu. Získává se pomocí procesu tradičního ručního lisování, díky kterému jsou zachovány veškeré účinné látky. O kvalitě oleje svědčí také partnerství Velvyslanectví Marockého království v České republice.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 4

Zahřejte se během chladných večerů sklenkou rumu Cubaney

15. 10. 2013

 

cubaney_25.jpg

Rok se s rokem sešel a přiblížil se neúprosně předvánoční čas. Všichni opět budeme shánět nejlepší tipy na vánoční dárky, ať již od svých přátel nebo z reklamních tabulí. Zkuste tento rok zvolit jako ideální vánoční dárek něco úplně jiného. Zahřejte se během zimních večerů nad pečením cukroví, nebo s rodinou, sklenkou výjimečného rumu Cubaney. Protože rum k českým provoněným Vánocům zkrátka patří.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

ODSTARTUJTE PODZIM S NOVOU DELI ARAŠÍDOVOU

15. 10. 2013

 

1.jpg

Také každý rok neradostně vyhlížíte příchod zamračeného podzimu? Přinášíme vám tip, jak s úsměvem na tváři proplavat každodenními starostmi! Kombinace kvalitní hořké čokolády, vrstvy karamelu a k tomu výborná chuť arašídů vám zlepší náladu za jakéhokoliv počasí. Dejte si novou DELI Arašídovou a berte život s nadhledem!

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Zbavte se bingo wings a zpevněte své paže s Powerspinem

8. 10. 2013

 

powerspin1.jpg

Nehezky povislé svalstvo paží a uvolněná kůže trápí většinu žen jakéhokoli věku. Důvodem je také fakt, že mnohé opomíjejí posilování těchto partií z obavy před vytvořením nadměrné svalové hmoty v oblasti ramen a paží. Jak ale docílit zpevnění uvolněných svalů pokud možno v co nejkratší době, ideálně v pohodlí domova a vyhnout se vzhledu kulturistky? Účinným pomocníkem je jednoduchá posilovací pomůcka Powerspin, která rychle a efektivně navrací tvar povislým tricepsům.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Linola Gesicht: dokonalá péče o suchou a citlivou pokožku obličeje

8. 10. 2013

 

linola_gesicht_tuba_krabicka.jpg

Snad každá žena touží po jemné, bezchybné a svěží pleti, a obzvlášť to platí u pokožky obličeje. Cítí se pak atraktivnější, sebevědomější a celkově spokojenější. Zatímco některé ženy mají „dar“ krásné a neproblematické pokožky od přírody, jiné o ni musí od útlého věku intenzivně pečovat, a to speciálně na podzim a v zimě. Týká se to mj. žen, které trpí atopickým ekzémem či jinými kožními nemocemi, vlivem kterých mívají výrazně suchou, šupinatou a často zarudlou pokožku. Ale i část populace zdravých žen se celoživotně potýká se suchou a citlivou kůží (nejen) na obličeji. Všem těmto ženám aktuálně nabízí Linola, renomovaná značka na trhu s hypoalergenními léčivými a speciálními kosmetickými přípravky, nový krém na obličej – Linola Gesicht!
 
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Máte zažívací potíže? Hýčkejte si přátelské bakterie

7. 10. 2013

 

06.jpg

Nadýmání, plynatost, kolika, průjem či zácpa. Intimní potíže, kterým jsme si zvykli říkat zažívací, protože odrážejí stav naší trávicí soustavy. V čem je ale podstata problémů? Jednoduše ve střevní rovnováze. Jejím předpokladem je dostatek užitečných střevních bakterií, které mají za úkol zabránit osídlení střev nežádoucími mikroorganismy a minimalizovat tak riziko trávicích potíží, ale i infekcí a nemocí. Přirozeným pomocníkem je probiotická mléčná bakterie Lactobacillus reuteri Protectis, která je součástí lidského zažívacího traktu a podporuje zrání střevních tkání a rozvoj zdravé mikroflóry. V kapkách je možné dodat organismu 100 milionů těchto tělu přátelských bakterií denně.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Novinka v péči o akné: neviditelná náplast MiaCare dokonale kryje i hojí

27. 9. 2013

 

miacare-denni.jpg

Znají to teenageři, dospělé ženy i muži. Zarudlý či zanícený pupínek se na tváři objeví bez varování a v nejméně vhodný okamžik. Většinou vyvolá zoufalou paniku, po níž následuje fáze urputného vymačkávání hnisavé zátky. Což je to nejhorší, co můžete udělat. Koledujete si totiž nejen o vážný zánět, ale také o rozšíření akné na zdravou pokožku. Aktuálním hitem a novinkou v péči o zanícené pupínky a neštovičky je hydrokoloidní náplast na akné MiaCare. Ačkoli je ultratenká a s pletí okamžitě dokonale splyne, umí zároveň akné skvěle zakrýt, ošetřit a zhojit bez jizvy. A v pohodě na ni můžete nanést i make-up! 

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Mlsejte s novou tyčinkou Nugáta za lákavou cenu

27. 9. 2013

 

nugata-32g.jpg

Blížící se podzim je již za dveřmi a my všichni s nostalgickou vzpomínkou na léto očekáváme přicházející zamračené počasí. ORION nám však připravila čokoládové zpestření v podobě tyčinky Nugáta, která nám dovolí na okamžik zapomenout na starosti i podzimní plískanice a ponořit se do unikátní chuti mléčné čokolády a kvalitního nugátu z lískových oříšků, navíc za lákavou a dlouhodobě nízkou cenu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Zelený koktejl z mladého ječmene: víc než elixír výživy a vitality

11. 9. 2013

 

sklenka-s-jecmenem.jpg

Čím dál víc lidí ujíždí za zdravím na zelenou. Proč? Jednoduše proto, že zelené potraviny, nebo chcete-li zdravá racionální strava, jsou zcela unikátní svými kombinacemi tělu prospěšných látek. Hitem mezi těmito přírodními produkty je sušená šťáva vylisovaná z mladého ječmene. Svěží zelený nápoj připravený z kvalitního prášku umí organismus všestranně vyživovat a zároveň průběžně zbavovat škodlivin a čistit. Tímto dokonalým souběhem posiluje imunitní systém, který se pak lépe potýká se zdravotními problémy. Džus z mladého ječmene je díky vysokému obsahu vitaminů, minerálů, aktivních enzymů, stopových prvků a aminokyselin jedinečným výživovým koktejlem a elixírem vitality. Prostě pravým opakem moderního uspěchaného jídelníčku, kterým organismus strádá a žije v neustálém deficitu.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

PERSKINDOL ZREGENERUJE VAŠE SPORTEM UNAVENÉ SVALY A KLOUBY

8. 9. 2013

 

2.jpg

Podzim je obdobím, kdy se většina z nás vrací do normálního režimu po letních dovolených plných sportu a pohybu. Jak ale poskytnout svalům a kloubům unaveným fyzickou námahou potřebnou péči a připravit je na návrat k převážně indoorovým sportovním aktivitám? Rychlou a účinnou pomocí může být kvalitní švýcarská řada produktů Perskindol, která obsahuje aktivní přírodní ingredience.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Vydejte se na další skvělé dobrodružství s Hurvínkem!

1. 9. 2013

 

2.jpg

Všem příznivcům známého nezbedy Hurvínka, jeho kamarádky Máničky a moudrého pana Spejbla přinese již příští týden Nakladatelství Fragment nové dobrodružství. Kniha Hurvínek mezi osly je již třetím titulem, který vznikal ve spolupráci s Divadlem S+H. Vyprávění nás tentokrát zavede do záhadného města Oslova, kde nemusí nikdo chodit do školy. Prý učiněný ráj na zemi! Nevěříte?… Vychází již 28. srpna!

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

KOFILA LATTE – KRÉMOVÉ POHLAZENÍ

31. 8. 2013

 

kofila-34g-latte-111625.jpg

Milovníci kávy nepochybně znají kávu Latte, ve které se mísí šálek espressa s jemně našlehanou mléčnou pěnou. Nyní si díky značce ORION může každý z nás dopřát tuto skvělou kombinaci v nové tyčince Kofila Latte, obohacené o kousky rozpustné kávy ukrývající se v krémové náplni.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Svačinka plná vitamínů nejen pro školáky

25. 8. 2013

 

svacina_image-foto_mensi.jpg

Experti radí, že jedno z nejdůležitějších jídel dne je snídaně. Snídaně nám pomůže nastartovat organismus a dodá potřebnou energii po dlouhé noci. Určitě bychom ale neměli zapomínat na pravidelné svačiny, a to se týká především školáků, tedy dětí, které tráví čas soustředěním a jejich organismus se navíc ještě stále vyvíjí. Správně bychom měli jíst, alespoň něco malého, každé dvě hodiny. Vhodná snídaně a svačiny tedy mají své opodstatnění. Novinkou na trhu je nyní Stella Vita – rostlinný margarín plný vitamínů, který se výborně hodí na přípravu nejrůznějších sendvičů a studených pokrmů. Díky svému složení tak výborně poslouží jako lehký pokrm, který tělu dodá potřebné látky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

Chystáte děti do školky a školy? Zapracujte včas také na imunitě

10. 8. 2013

 

a5_krabicka_lahvicka.jpg

Klasické nemoci z nachlazení si v létě vybírají oddechový čas. S nástupem dětí do školky či školy však zase začneme počítat dny, kdy jsou zcela zdravé. Nečekejte na to, až bude mít vaše dítě neustále nudli u nosu, kašel či virózu a začněte včas posilovat jeho imunitu! Trendy je vzít to přes střeva s pomocí mléčné bakterie Lactobacillus reuteri Protectis. Tento kmen probiotik je přirozenou součástí zažívacího traktu a jako takový komplexně prospívá trávicí soustavě, která je klíčem ke správnému fungování imunitního systému.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Z tělocvičny rovnou na rande? S oblečením z merina žádný problém

10. 8. 2013

 

1.jpg

Dovedete si představit, že byste po celodenní projížďce na kole či několikahodinovém cvičení v posilovně zamířili na rande, aniž byste si dali předtím sprchu a převlékli se? Že ne? Pak vyzkoušejte technické oblečení z merino vlny novozélandské značky Icebreaker. Zbrusu nová sportovní řada GT nabízí šortky i topy na běh, cyklistiku, turistiku nebo fitness. I kdybyste v tomto prvotřídním merinu uběhli maratón, nebudete nikdy cítit potem.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Vybavte svou chalupu retro elektronikou, která jí dodá šmrnc!

30. 7. 2013

 

1.jpg

Retro je stále in, a to i v elektronice. Do vaší chalupy navíc vnese pocit nostalgie a kouzelných dávných časů, kdy na vás ze všech stran dýchala příjemná a uvolněná atmosféra. Přesto, že jsou retro přehrávače Hyundai vyrobeny ve starém designu, najdete v nich nejmodernější technologie.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Audioknihy Zaklínač zdarma v exkluzivní předpremiéře na Samsung Galaxy S4

28. 7. 2013

 

1.jpg

Audiotéka.cz, průkopník elektronického prodeje audioknih u nás, vydá v létě a na podzim šest audioknih podle povídek z knihy Zaklínač I. Poslední přání od polského spisovatele Andrzeje Sapkowského. První dvě dostanou zdarma v exkluzivní předpremiéře majitelé telefonu Samsung Galaxy S4.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×