Jdi na obsah Jdi na menu
 


TIPY OD RADŮZY

Příspěvky

Oblíbené margaríny Alfa nyní již čtyřikrát jinak!

17. 5. 2013

 

-alfa-optima_recept_tvarohova-pomazanka-2.jpg

Alfa je oblíbenou, již tradiční, českou značkou margarínů, které je možné použít jak pro studenou, tak i pro teplou kuchyni. Novinkou mezi nimi je Alfa Optima, která má optimální složení bez přidaných konzervantů! Nejen tím si vysloužila i certifikaci v rámci projektu „Víte, co jíte“ (www.vimcojim.cz)!

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Ozdravná kúra nejen pro vaše vlasy aneb jde nám o každý vlas i nehet

14. 5. 2013

 

_dsc2470-b_revalid_krabicka-120--plato-10_pres-sebe.jpg

Vizitkou každé ženy jsou na první pohled dvě věci – krásné zdravé vlasy a dokonale upravené nehty. Nikdo z nás nemá příležitost udělat dvakrát první dojem. Zrovna pečlivě upravené vlasy a ruce a nehty majitelku představí a vypoví o ní spoustu důležitých maličkostí. Nejen proto je třeba věnovat se péči o svůj zevnějšek – vlasy, ruce a nehty pravidelně a důkladně. Na českém trhu je k dostání skvělý pomocník - tobolky Revalid.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Pláče Vaše miminko kvůli bolení bříška? Už nemusí…

8. 5. 2013

 

_miminko_vetsi.jpg

Až 30 procent miminek trpí po narození kojeneckou nebo také tříměsíční kolikou. Jak uvádějí pediatři, je to jeden z nejčastějších problémů, které v ordinacích řeší. Proč právě ty nejmenší trápí nadměrné nadýmání a plynatost? Proč kvůli bolestem bříška propláčou denně i několik hodin? Podle odborníků je hlavní příčinou koliky nezralost trávicího systému, respektive chybějící střevní mikroflóra, která se u kojenců teprve postupně utváří. Aby Vaše dítě lépe prospívalo i spalo, je zkrátka dobré podpořit správný vývoj jeho trávení. Ideálně se k tomu hodí mléčné bakterie Lactobacillus reuteri Protectis, patentovaný kmen probiotik vhodný například proti novorozenecké kolice.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

MARGOT LETOS S CHUTÍ MANGA

1. 5. 2013

 

margot-90g-mango-111585.jpg

Nejprodávanější tyčinka na českém trhu přichází letos do obchodů ve zbrusu nové limitované edici Margot s chutí manga. Populární rumovo-kokosová kombinace je obohacena o mangovou chuť a slogan „Vychutnej si kousek svého ráje“, tak získává novou tropickou dimenzi. Osvědčená značka vynikající kvality opět nabízí něco navíc.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Poděkujte své mamince nejen jednou ročně

29. 4. 2013

 

tycinky-kompozice-02-111338.jpg

Našim maminkám vzdáváme poctu druhou květnovou neděli, kdy se v mnoha zemích světa slaví Den matek, nebo také Svátek matek. Za jeho zakladatelku je považována Američanka Anna Marie Jarvis, která při druhém výročí smrti své matky v neděli 12. května 1907 zorganizovala v baptistickém kostele setkání místních matek a o rok později opět setkání zopakovala. V roce 1913 navrhl americký Kongres slavit každoročně právě druhou květnovou neděli národní svátek věnovaný matkám.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

WONDER MASKA – OBLÍBENÝ VÝROBEK NYNÍ S ARGANOVÝM OLEJEM

26. 4. 2013

 

2.jpg

Oblíbená známá maska Gestil Wonder je nyní obohacena o argonový olej, který má blahodárný vliv nadvýživu vlasů.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

KAM NA 1. MÁJE? DO BOTANICKÉ ZAHRADY!

22. 4. 2013

 

img_1587-mensi.jpg

Dodržujete poctivě všechny zvyky a tak si nedokážete představit 1. máj bez polibku pod třešní, nebo se svou láskou vždy potkáváte u sochy Karla Hynka Máchy na Petříně? Zkuste to letos jinak. Káva Douwe Egberts Vás zve na 1. máje do Botanické zahrady Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze na Albertově a políbit se můžete třeba u kávovníku v tropickém skleníku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jak se chránit před klíštětem? S B-komplexem, vhodným oblečením a krátkým trávníkem!

22. 4. 2013

 

1.jpg

I když to tak s chladným začátkem jara možná nepůsobí, sezóna klíšťat se rychle blíží. Tento obtížný hmyz totiž začíná být aktivní již zhruba při 5° Celsia. Pak stačí při oteplení vyrazit v tričku do parku či do lesa a klíšťata mají volné pole působnosti. Existuje vůbec způsob, jak se těmto cizopasníkům vyhnout? Minimálně lze klíšťatům cestu výrazně ztížit. Kromě vhodného oblečení radí odborníci také vytvořit takové podmínky, aby se k vám obtížný hmyz vůbec nedostal na zahradu. Mezi výrazné pomocníky patří i užívání vitaminů skupiny B. Při vylučování z těla totiž vydávají specifický odér, který klíšťata mate a odpuzuje!
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Schwarzkopf BC FIBREFORCE - nová dimenze regenerace vlasů

16. 4. 2013

 

0487642_179853465495862_964882813_n.png

Schwarzkopf BC Fibreforce je první produkt s mikronizovaným keratinem, který je identický vlasu a proniká hluboko do jeho struktury, kde způsobuje obnovu komplexu buněčné membrány (mezibuněčného spojovacího materiálu, který je zodpovědný za sílu a odolnost vlasového vlákna).

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Zpátky do plavek! Připravte se zdravě a bez stresu.

14. 4. 2013

 

68468corcmyk75.jpg

Blíží se léto a většina z nás se už opět začíná starat o to, zda se vejde do loňských plavek. Novoroční předsevzetí o pravidelném cvičení vzalo dávno za své, stejně jako pokusy skončit s čokoládou a večerními nájezdy na ledničku. Pokud to ale myslíte s redukcí váhy doopravdy, pořád to můžete do prázdnin stihnout. S pomocí nejúčinnějšího přírodního prostředku na podporu hubnutí, kterým je sladkovodní mikrořasa spirulina. Protože je zároveň neuvěřitelnou zásobárnou vitaminů, minerálů a živin, nebude Váš organismus strádat a udržíte si dobrou náladu i kondici.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

NECHTE SE POZLATIT, ZAZÁŘÍTE JAKO NIKDY!

9. 4. 2013

 

bg_nahrdelnik.jpg

Chystáte se na večírek, svatbu nebo chcete vyzkoušet něco, co nemá každý? Zapomeňte na přehnaný make-up a nevkusně hluboký výstřih. Vyzkoušejte nový originální způsob, jak se zatraktivnit. Zlatý šperk namalovaný přímo na vašem těle. To je Bodygolding - nová technologie zdobení pokožky certifikovaným plátkovým zlatem.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Výuka jazyků má zelenou. Proč tedy děti anglicky rozumí, ale nemluví?

7. 4. 2013

 

juniors.jpg

Na základních školách se učí anglicky přes 98 procent žáků. A osmáky čeká od září povinně i druhý cizí jazyk. Realita však ukazuje, že ani povinná výuka nezaručí, že se dítě po pár letech jazykem domluví. Na rozdíl od čtyřicátníků sice počítačová generace teenagerů dobře rozumí mluvené angličtině, s vlastní konverzací má ale problém. I když by si podle odborníků čtrnáctiletí studenti měli umět anglicky popovídat o běžných tématech s rodilým mluvčím, většina z nich se mluvit cizím jazykem stydí. Proč tomu tak je a co by pomohlo?
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

VYCHUTNEJTE SI JEDINEČNÉ KÁVOVÉ RECEPTY

26. 3. 2013

 

1.jpg

Věděli jste, jak se káva dostane až do vašeho oblíbeného hrnečku? Nejdříve musela na plantážích prosluněných rovníkových států vyrůst rostlina druhu Coffea Arabica nebo Coffea Robusta, na které uzrály kávová zrna. Ty pak pracovníci opatrně sesbírali. Protože žádná sklizeň není stejná, jako předchozí, po sesbírání zelených kávových zrn museli smíchat více druhů dohromady, tak aby se dosáhlo její stálé chuti. Poté se směs kávy pražila a vznikala tak její charakteristická chuť a aroma. Její výslednou chuť nejvíce ovlivnila délka pražení. Dokonalé upražení kávových zrn je věda i umění.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

BES PROFESSIONAL HAIR FASHION – LUXUS PRO VAŠE VLASY

25. 3. 2013

 

1.jpg

BES Professional Hair Fashion představuje profesionální produkty exkluzivně vyvinuté společností BES Beauty a Science pro nejnáročnější vlasové stylisty. Je pojmem stylu, krásy a elagance v pravém slova smyslu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Jarní únava? Nasaďte vitaminovou kúru

22. 3. 2013

 

2.jpg

Většina z nás ví velmi dobře, o čem je řeč. S koncem zimy a příchodem jara nám dochází energie a chuť v podstatě cokoliv dělat, jsme unavení, takzvaně bez šťávy, jen zalehnout do postele, odpočívat a spát. Podle lékařů je to z velké míry dáno tím, jak se chováme v zimě. Tedy, že omezujeme pobyt venku, málo se hýbáme, vybíráme si těžká a velmi kaloricky vydatná jídla. Ovšem velký vliv hraje i nedostatek Slunce a vitaminů. Jak se jarní únavy pokud možno rychle zbavit? Důležitý je přísun velké porce vitaminů v kombinaci s pohybem venku, otužováním a odpočinkem.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

OBLÍBENÉ TYČINKY MARGOT A BANÁNY V ČOKOLÁDĚ TAKÉ JAKO VELIKONOČNÍ VAJÍČKA

21. 3. 2013

 

2.jpg

ORION představuje skvělou sezonní nabídku, protože s blížícími se Velikonocemi se v obchodech začínají objevovat sladká velikonoční vajíčka s kokosovou příchutí tyčinky Margot a ovocnou chutí Banánů v čokoládě. Až přijdou koledníci s pomlázkou, nabídněte jim tuhle dobrotu. Jistě je tím obměkčíte a tak své pomlázky použijí jen symbolicky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

Poznejte starého známého v novém kabátě!

21. 3. 2013

 

banany-v-bile-cokolade-45g-111524.jpg

Každý z nás čas od času touží po obměně šatníku. S příchodem jara chceme dát světu vědět, že nové a svěží svršky nám zabírají většinu místa ve skříni a že jsme připraveni oslnit. Výjimkou nejsou v této snaze ani vaši sladcí přátelé, Banány v čokoládě ORION. Od 15. března 2013 se můžete těšit na Banány v bílé čokoládě! Váš starý známý se v limitované edici představí v novém jarním kabátě.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 1

Zahrajte pleti CGF blues s kosmetikou z chlorelly

21. 3. 2013

 

kompozicechlorellapuracosmetics.jpg

CGF, nebo chcete-li růstový faktor ze sladkovodní řasy chlorelly, je komplex vysoce účinných látek s blahodárnými účinky na lidský organismus. Jde o unikátní prvky a sloučeniny z buněčného jádra chlorelly, které ve svých vzájemných poměrech podporují růst tělu vlastních buněk a jejich regeneraci. Díky tomu je CGF vysoce prospěšný v kosmetické péči o zdravou i problematickou pokožku celého těla. Originální receptury kosmetické řady Chlorella Pura Cosmetics jsou založeny na optimálním podílu CGF v každém jednotlivém přípravku. Pokožku čistí, ošetřují a chrání tou nejpřirozenější cestou.
 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

VELIKONOCEMI POKLIDNĚ, NEBO AKTIVNĚ? HLAVNĚ S ÚSMĚVEM!

21. 3. 2013

 

dscf3992.jpg

Pulty obchodů nám již nějakou chvíli připomínají, že jeden z nejoblíbenějších svátků roku se nezadržitelně blíží. Děti i rodiče plánují výzdobu, koledu i všechny možné sváteční zvyky. Ačkoliv by se mohlo zdát, že v malé České republice jsou velikonoční zvyky jednotné, můžeme najít rozdíly kraj od kraje, město od města, dokonce i dům od domu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

ZPESTŘETE SI DEN OCHUCENOU INSTANTNÍ KÁVOU DOUWE EGBERTS

1. 3. 2013

 

dolce-orisek.png

Máte pocit, že váš život postrádá vzrušení? Každý den je na koleji, v práci, nebo na mateřské stejný jako druhý? Recept na změnu je úplně jednoduchý. Vyzkoušejte novou prémiovou vymražovanou instantní kávu Douwe Egberts ve třech příchutích - oříšek, vanilka a karamel. Proměňte si nudné chvíle v příjemný okamžik s moderní instantní kávou, která neobsahuje žádný cukr. Příchutě můžete střídat přesně podle své aktuální nálady.

 
Celý příspěvek | Rubrika: TIPY OD RADŮZY | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

následující »



 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×