Jdi na obsah Jdi na menu
 


KAM NA 1. MÁJE? DO BOTANICKÉ ZAHRADY!

img_1587-mensi.jpg

Dodržujete poctivě všechny zvyky a tak si nedokážete představit 1. máj bez polibku pod třešní, nebo se svou láskou vždy potkáváte u sochy Karla Hynka Máchy na Petříně? Zkuste to letos jinak. Káva Douwe Egberts Vás zve na 1. máje do Botanické zahrady Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze na Albertově a políbit se můžete třeba u kávovníku v tropickém skleníku.
Po letošní dlouhé zimě jsme se konečně dočkali jara, ale parky a zahrady se teprve pomalu probouzejí. Pokud si chcete první májový den zpříjemnit pohledem na bujnou zeleň a kvetoucí krásu, Botanická zahrada Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze je ideálním řešením.
Díky společnosti Douwe Egberts Czech Republic budete mít 1. května celý den vstup zdarma i do skleníku, kde je umístěn i krásný exemplář kávovníku etiopského. Vaše májová pusa tak bude určitě chutnat po kávě. A kávu Douwe Egberts můžete na místě i zdarma ochutnat. Proč tedy nestrávit 1. máj právě na Albertově?

 

1.jpg

Můžete ochutnat třeba úplnou novinku, kterou Douwe Egberts přinesla na český trh jako první – ochucené instantní kávy s příchutí oříšku, karamelu, nebo vanilky. Ochucené novinky od Douwe Egberts obsahují jedinečnou prémiovou vymražovanou kávou. Díky moderní technologii zpracování získává každý šálek kávy jemnější chuť a výraznější aroma. Ochucená instantní káva navíc neobsahuje žádný cukr, takže se nemusíte bát o svoji linii.
Botanická zahrada Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze:
Na Slupi 16, Praha 2
(dopravní spojení buď tramvaji tramvají č. 18 a 24 na zastávku Botanická zahrada, nebo krátká procházka od metra linky B - stanice Karlovo náměstí)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×