Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ozdravná kúra nejen pro vaše vlasy aneb jde nám o každý vlas i nehet

_dsc2470-b_revalid_krabicka-120--plato-10_pres-sebe.jpg

Vizitkou každé ženy jsou na první pohled dvě věci – krásné zdravé vlasy a dokonale upravené nehty. Nikdo z nás nemá příležitost udělat dvakrát první dojem. Zrovna pečlivě upravené vlasy a ruce a nehty majitelku představí a vypoví o ní spoustu důležitých maličkostí. Nejen proto je třeba věnovat se péči o svůj zevnějšek – vlasy, ruce a nehty pravidelně a důkladně. Na českém trhu je k dostání skvělý pomocník - tobolky Revalid.
Chcete zase nehty, co odzátkují vychlazenou dvanáctku? Ruce, na kterých se nedá strouhat mrkev? A vlasy, co není třeba schovávat pod čepici či kloboukem? Drahé zázraky z kelímku na to nestačí!
Ať už vaše vlasy či nehty trpí pod paprsky ostrého slunce nebo jsou vyčerpané mrazem po dlouhé zimě jako byla ta letošní, existuje pár snadných rad. Nejprve se zaměříme na pro ozdravění vlasů. Odborníci doporučují několik málo snadných kroků. Na prvním místě je zvýšení příjmu stopových prvků a vitamínů. Nejsnazší cestou je pořídit si a začít užívat volně prodejný lék tobolky Revalid.
1. Nejdůležitější je zvýšit přísun vitamínů a minerálů. Stav vlasů (i nehtů) ovlivňuje řada vnějších i vnitřních faktorů. V některých případech nepomůže ani sebedokonalejší vnější péče. Ideálním řešením jsou tvrdé tobolky Revalid - http://www.revalid.cz/profil-pripravku). Tyto želatinové tobolky nejen že příznivě ovlivňují kvalitu a růst vlasů, ale působí skvěle i na kvalitu slabých a lámavých nehtů.
2. Dále je třeba zaměřit se na zlepšení péče o vlasovou pokožku. Téměř všechny vlasové přípravky a kúry pomáhají hlavně v počátečních fázích poškození. Dobrý kadeřník by měl rozpoznat, kdy už jeho či domácí péče o vlasy nestačí a kdy je nutné obrátit se na dermatologa.
3. Jednou za čas je vhodné absolvovat kvalitní regenerační kúru. K intenzivní regeneraci jsou určeny vitamínové či hydratační vlasové kúry. Dále existují i koncentrované roztoky v ampulkách, které působí nejen na povrchu vlasů a pokožky, ale účinné látky pronikají i do podkoží. Stimulují, uvolňují a očišťují pokožku, zpevňují vnitřní strukturu vlasů a chrání jejich povrch. Vlasy se díky této péči vyživí a zlepší se jejich růst. _dsc2470_revalid_krabicka-120--plato-10_se-stinem.jpg
4. Nesmíme opomíjet výběr dobré vlasové kosmetiky. Přípravky nikdy nekupujte v litrových baleních na tržnicích, ale vybírejte si jen přípravky kvalitní, které poskytují vlasům intenzivní péči a komplexní výživu, a tak ovlivňují jejich krásu a zdraví. Ideální v každém případě je, pokud oblíbená řada vaší vlasové kosmetiky obsahuje šampony pro různé typy vlasů a umí řešit i různé vlasové problémy.
Kvalitní šampon však není vše, co vlasy potřebují. Po šamponování je vždy vlas nabobtnalý, otevřený, a tedy zranitelný, po ošetření vlasů regeneračními přípravky se vlas uzavře a posílí. Tyto přípravky (balzámy, krémy, masky apod.) jsou určeny k ošetření vlasů po umytí, posilují vlasovou strukturu, dodávají vlasům vlhkost, lesk, hebkost, odstraňují statickou elektřinu a vlasy se jejich účinkem lépe rozčesávají.
5. Především před létem je vhodné vyloučit nebo odložit nešetrné úpravy vlasů. Vlasy jsou obzvlášť v nadcházejícím letním období vystaveny intenzivnímu UV záření a barvené či ondulované vlasy jsou na slunce mnohem citlivější, tudíž je lepší tyto úpravy na čas vyloučit. Totéž platí i v případě, že jsou vlasy či vlasová pokožka nemocné.
6. Účinnou pomocí bývá též mírné zastřižení, odstraní roztřepené konečky nebo oslabené konce jemných vlasů. Poškozená část musí odrůst a pro celkovou regeneraci je lepší ji odstranit.
Na českém trhu je k dostání léčebná kúra v podobě želatinových tobolek, které nejen příznivě působí na kvalitu slabých a lámavých nehtů, ale zároveň příznivě ovlivňují kvalitu a růst vlasů. Tento volně prodejný lék je dostupný v balení 30, 120 nebo 270 tobolek v ceně od 195 Kč.
Takto „vyzbrojeni“ si užijete krásné letní období dovolených a prázdnin nejen vy ale i vaše vlasy a nehty!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×