Jdi na obsah Jdi na menu
 


VELIKONOCEMI POKLIDNĚ, NEBO AKTIVNĚ? HLAVNĚ S ÚSMĚVEM!

dscf3992.jpg

Pulty obchodů nám již nějakou chvíli připomínají, že jeden z nejoblíbenějších svátků roku se nezadržitelně blíží. Děti i rodiče plánují výzdobu, koledu i všechny možné sváteční zvyky. Ačkoliv by se mohlo zdát, že v malé České republice jsou velikonoční zvyky jednotné, můžeme najít rozdíly kraj od kraje, město od města, dokonce i dům od domu.
Každý si představuje ideální Velikonoce po svém, ale společné jmenovatele můžeme najít téměř ve všech velikonočních zvycích. Bez diskuze je to oslavné přivítání jara, rodinná pohoda a pozitivní nálada. Vzhledem k tomu, že počasí bývá během Velikonoc obvykle spíše chladnější, bude se určitě hodit šálek teplého čaje Pickwick, nebo instantní ochucené kávy Douwe Egberts, třeba s vůní karamelu.
Jsou kraje, kde se na koledu chodí s pomlázkou a na mužné koledníky je připraven pořádně studený kbelík s vodou. Jinde zajíček nechává koledu schovanou na zahradě. Ať už je váš osobní způsob, jak odlišit sváteční čas od všedních dní jakýkoliv, ovocný čaj Pickwick je pro první jarní svátek jako dělaný. Nabídnout ho můžete jak prokřehlým malým koledníkům, tak i těm velkým (a dočista zmáčeným). Nelze zapomínat ani na milovníky kávových chutí. Ozvláštnit si den nad šálkem dobré kávy a dopřát si nevšední vůni, můžete díky instantním kávám Douwe Egberts s aroma karamelu, lískových oříšků, nebo vanilky. Ideálně při posezení s rodinou u velikonočního beránka či mazance. pickwick_fruit-garden_lesni-ovoce_fron.jpg
Můžete si připravit také výrazné kořeněné čaje z řady Delicious Spices, na příklad v podobě Lemon Sorbet, který je skvělý i za studena, nebo třeba kombinaci ovocných chutí lesního ovoce v čaji Pickwick Fruit Garden. Díky široké škále lahodných teplých nápojů Pickwick a Douwe Egberts si může každý naplnit svůj oblíbený hrneček podle své chuti.
Nejen všem milovníkům kvalitní kávy i čaje přejeme krásné Velikonoce, málo stresu s jarním úklidem a koledníkům spoustu zábavy!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×