Jdi na obsah Jdi na menu
 


KiK: Jste připravení na karnevalové veselí?

kik_kostym-zelena-vila_279-czk.jpgRok se s rokem sešel a opět se blíží období dětských karnevalů. Nevíte si rady, jaký kostým svým potomkům půjčit nebo vlastnoručně ušít? Pokud si vaše dítko v převleku za svého oblíbeného hrdinu přímo libuje a každé maškarní chce jít za to samé, vyplatí se zainvestovat a kostým rovnou koupit. Vyřádit se pak můžete s dětmi při výrobě korunek, čelenek do vlasů, hůlek nebo klobouků. Dětské masopustní převleky zakoupíte v prodejnách KiK, kde najdete také inspiraci a vše potřebné na výrobu doplňků.  

Děti se rády ztotožňují s pohádkovými postavami, a proto například každá malá princezna touží po té nejkrásnější korunce a každý čaroděj po nejmocnější hůlce široko daleko. Zakoupený kostým tak můžete ozdobit nápaditým doplňkem, který vykouzlí vašim ratolestem úsměv na tváři a přiblíží je v jejich očích k oblíbenému hrdinovi. Vy tak na oplátku díky jedinečnému doplňku snadno rozpoznáte, pod jakou maškarou se skrývá váš potomek.

Dětské kostýmy najdete ve všech prodejnách KiK od 8. 2. 2017.

nepojmenovany-1.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×