Jdi na obsah Jdi na menu
 


OBOS.CZ: Vypečený dárek nejen pro muže

1.jpgToužíte darovat manželovi, příteli, drahé polovičce dárek, na který dlouho nezapomene? Vyzkoušejte zážitkové střelby Obos.cz. Že nemá zbrojní průkaz? Nevadí, vše je vedeno pod dohledem zkušených instruktorů s praxí z ozbrojených složek. Chcete-li to mít ještě k tomu zadarmo, stačí upéct perníček v military stylu a vyhrát jeden ze třetí střeleckých balíčků.

 

Vymýšlíte, co by letos mohlo vašemu protějšku udělat obzvlášť radost, co by mohlo být zlatým hřebem vánočního večera? Snad žádný pořádný chlap nepohrdne možností si zastřílet z bohatého zbrojního skladu (přes 200ks zbraní). Nebo vyzkoušet nějaký speciální set střeleb. Například „balíček Sniper action“ jaké to je, být odstřelovačem. V balíčku SSSR si rozbalíte standardní zbraně Rudé armády, které používaly i naše jednotky, dále balíček AČR a jiné.
Střelecké - zážitkové balíčky jsou vedeny zábavnou formou s cílem seznámit širokou veřejnost se střeleckým sportem a celou řadou military aktivit. Z každé z těchto akcí si klient odnese nezapomenutelný zážitek, ale i nové znalosti a základní střelecké návyky.
Vybírat z balíčků zážitkových střeleb dle aktuální nabídky můžete přímo zde: http://www.obos.cz/nabidka/zazitkove-strelby. Ceny se pohybují dle vybraného balíčku od 1200 Kč. Pokud si nevíte rady, jaký balíček by byl nejvhodnějším vánočním dárkem, můžete darovat voucher. Výběr pak bude na obdarovaném.
3.jpgPatříte-li mezi ty, kteří rádi pečou perníčky, můžete se navíc zúčastnit soutěže o nejhezčí perníček v military stylu a tím vyhrát střelecký balíček zdarma. Vyhlášení vítězů je 23. 12. 2013. Na Štědrý den tak můžete někomu udělat velkou radost. Více se dozvíte na stránkách www.obos.cz/pernicky.
Ale kdo říká, že je to jen pro muže. Stejně tak dobře to může být úžasným adrenalinovým dárkem pro podnikavé ženy nebo i páry. Více na www.obos.cz.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×