Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skvělá zábava a relax s dětmi? Aqualand Moravia!

aqualand-3.jpgZbožňují vaše děti vodní atrakce? Zpestřete jim letní prázdniny a vezměte je do největšího aquaparku na jižní Moravě. S celou rodinou se tu můžete vyřádit ve dvanácti bazénech, na největších tobogánech a skluzavkách v Evropě nebo si příjemně odpočinout ve zdejším relaxačním centru Forum Romanum Wellness. Hledáte-li tip na výlet s dětmi, je Aqualand Moravia tou pravou volbou.

 
Největší vodní atrakce v Evropě
Zábavní park Aqualand Moravia naleznete na severním okraji nádrže Nové Mlýny poblíž Pasohlávek, asi 20 minut autem z Brna. Areál je vybaven dvanácti venkovními a vnitřními bazény s celkovou plochou 3000 m2. Ty nabízí celou řadu vodních atrakcí, jako jsou masážní trysky a sprchy, chrliče, bublinkovače, vodní stěny, vířivky, skákadla nebo šplhací sítě nad vodou. Děti jistě ocení také dvacítku tobogánů a skluzavek s celkovou délkou 1,7 kilometru. Oblíbené jsou například divoká řeka, adrenalinová vlna, zábavný trychtýř, ultrarychlé kamikadze nebo volný pád. Unikátem jsou pak gigantické tobogány Abyss a Boomerango určené pro třímístné rafty. Ty nabízí Aqualand Moravia jako jediný v Evropě. „Množstvím a velikostí jak vodních ploch, tak atrakcí, které jsou v Čechách k vidění úplně poprvé, se náš areál řadí mezi ty nejmodernější svého druhu. Jedinečné je i využití moderní projekční technologie, takzvaný Video mapping, který adrenalinové zážitky z jízdy na tobogánech ještě umocní,“ uvedl obchodní ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký.

aqualand-1.jpg

Poznejte kouzlo římských lázní a hýčkejte své tělo
Chybí vám energie a toužíte po zaslouženém odpočinku? Nenechte si při své návštěvě Aqualandu Moravia ujít zdejší rozsáhlé relaxační centrum Forum Romanum Wellness. Základem římských lázní jsou Caldarium, Laconium a Tepidarium, kde probíhají jednotlivé procedury. Naplno si tu můžete užít až 24 saun a relaxační bazény s vodou z geotermálního vrtu 3G Mušov s vysokým obsahem minerálních látek dosahující teploty až 46 stupňů Celsia. Vyznavači relaxace jistě ocení solnou nebo aroma lázeň, balneo vany, vířivku, kryokomoru s provozní teplotou -110 až -160 stupňů Celsia nebo ochlazovací studnu s ledovou tříští. Hýčkat své tělo můžete také prostřednictvím speciálních rituálů, zábalů a masáží. Zkuste třeba zábal ze zelené kávy a marockého jílu, Kupodivo afrodiziakum nebo luxusní tělový rituál věčného mládí. Vyberete si i z širokého spektra kosmetických masek a peelingů.
Bohatý program i skvělé jídlo s nádherným výhledem
V Aqualandu Moravia si užije celá rodina. Pokud máte pocit, že budete muset celý den hlídat své ratolesti, tak nemusíte. „Pro děti neustále připravujeme zábavné animační programy a soutěže. Každý víkend se nese v jiném duchu. Během léta se mohou děti těšit na pirátský či šmoulí víkend, akci z dob Římanů nebo dětskou akademii,“ doplnil Petr Pavlacký. Nechybí ani dětský koutek. Zatímco si vaše děti budou hrát, vy můžete v klidu relaxovat ve wellness centru nebo navštívit stylovou restauraci a vychutnat si skvělou kávu, dortík či lahodné víno z jižní Moravy. V létě je navíc k dispozici i letní terasa s neodolatelným výhledem na Pálavu a Mušovská jezera.

aqualand.jpg

Veškeré informace k areálu naleznete na webu www.aqualand-moravia.cz. Navštívit můžete také facebook na www.facebook.com/AqualandMoravia
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×