Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jen zdravý a pročištěný organismus se dokáže bránit nemoci

1s9i3650.jpg

Asi většina z nás si chtě nechtě zvykla na velmi vysoké pracovní tempo, které je náročné na náš čas i energii. Do toho nezbytné povinnosti kolem domácnosti, dětí, což se na podzim jen umocňuje. Za této situace si někdy jen obtížně hledáme čas pro nás samotné, hlídáme vlastní životosprávu, udržujeme se v kondici a vůbec zachováváme optimální životní rovnováhu. Přesně v tom nám může pomoci detoxikační kúra Neera. Během očistného programu dojde k obnovení rovnováhy v organismu, odplavení nahromaděných toxinů, pocítíme příliv čerstvé energie. Zároveň posílíme imunitní systém a snáze tak bojujeme proti nachlazením a dalším nemocem.
 
„Náš organismus si můžeme představit jako velmi precizní složitý systém, do kterého neustále vkládáme jako palivo potravu, vzduch, vodu. V dnešní době je kvalita tohoto „paliva“ nedobrá, takže se náš systém rychle zanáší. Detoxikace je pak způsob, jak se zbavit tohoto zanešení. Ve všech tradičních stravovacích systémech byl pro tyto účely doporučován půst. Stále je nejsnazším a nejúčinnějším způsobem pročištění,“ konstatuje Gabriela Belzová, která se již mnoho let zabývá učením ájurvédy neboli tradičním léčebným systémem, jež pochází ze Starověké Indie a jehož hlavním principem je především život v rovnováze. Vychýlení z toho stavu se pak zpravidla podepíše na našem duševním či tělesném zdraví.
Ovšem pokud jde o detoxikační kúru Neera, tak se nejedná o skutečný půst, neboť tělo je denně vyživováno zhruba 400 – 500 kaloriemi bohatými na minerály, stopové prvky a jednoduché cukry.
 
Co to je Neera Detox
Jde o mnoha lety prověřený detoxikační program, který obnovuje naše optimální tělesné zdraví. Principem této kúry je po dobu 1 či více dnů vynechat veškerou pevnou stravu a nahradit ji pouze nápojem Neera, čistou vodou, respektive ráno také slanou vodou, a slabými bylinnými čaji.
neera-sirup-1000ml.jpgSirup Neera je připravován ve Švýcarsku a obsahuje pouze přírodní složky, tedy žádné umělé přídavky, barviva ani konzervanty. Konkrétně jde o pečlivě vyváženou směs několika druhů palmových sirupů a nejkvalitnějšího kanadského javorového sirupu. Javorový sirup dodává během kúry energii ve formě snadno vstřebatelných cukrů a palmový sirup zajišťuje bohatý přísun minerálů. Nápoj se doplňuje čerstvě vymačkanou citronovou šťávou, jejíž kyselost má alkalizační efekt na tělo a pomáhá mu rozložit tuky a hlen. Navíc je zdrojem množství antioxidantů a vitaminu C. Do směsi se ještě přidává špetka kayenského pepře, který je významným metabolizantem, a tedy zrychluje tělní oběh a pomáhá tak čistícím účinkům citronové šťávy. Nápoj se ředí vodou, která pomáhá dopravit obohacující složky nápoje do těla a naopak odplavuje veškeré uvolněné odpadní látky a toxiny.
 
Délka kúry záleží na každém
Vzhledem k tomu, že během této kúry nemá tělo žádný přísun bílkovin, dochází v těle k rozkladu a odstranění poškozených a mrtvých buněk a tvorbě nových buněk. Vedlejším účinkem Neera detox kúry je také snížení váhy vzhledem k tomu, že tělo mezitím odbourává nadbytečné tukové zásoby a nahromaděné odpadní látky. Tím nejpodstatnějším je ovšem fakt, že tato kúra pomůže organismu nalézt svou přirozenou rovnováhu a připomene mu jeho smysl pro zdravou a vyváženou stravu.
Kúru Neera detox je možné držet 3, 5 až 7 dní, nebo dokonce 10 či 13 až 15 dnů. Ovšem existují i krátkodobější varianty. „Zvolíme například jeden den v týdnu, kdy pijeme pouze Neera nápoj. Další možnost je nahradit nápojem jedno jídlo denně, nejlépe večeři. Takto to provádíme několik týdnů, 6-12, a poté můžeme vyzkoušet několikadenní detoxikaci,“ uvádí ájurvédská expertka Gabriela Belzová.
 
Prevence nemoci, nachlazení
Neera detox napomáhá i v boji proti nemocem. A to s ohledem na to, že odstraňuje kořen nemoci vyčištěním odpadních látek, jedů a hlenu. Tím se organismus snáze ubrání virové nákaze či jiným nemocem. Ovšem pochopitelně platí, že pokud už jste nemocní, anebo velmi vyčerpaní, je nezbytné se poradit nejprve s lékařem, zda je pro Vás kúra vhodná.
Detoxikační kúru Neera Detox si můžete objednat v e-shopu na www.darzprirody.cz či ji zakoupíte ve vybraných obchodech zdravé výživy, bylinkářstvích, wellness & fitness centrech, kosmetických studiích a v některých lékárnách. Dle plánované délky kúry vyberete také velikost balení sirupu. Základní balení obsahuje 500 ml sirupu Neera Detox a obsahuje též sáček kayenského pepře, doporučená cena činí 590,- Kč. Více na www.darzprirody.cz.
 
        
Více o společnosti DAR Z PŘÍRODY
Společnost DAR Z PŘÍRODY se na českém trhu zaměřuje na distribuci produktů zdravé výživy. Jde o výrobky v souladu s přírodou, zdravým životním stylem a zvýšením kvality života. Společnost je výhradním dovozcem švýcarské detoxikační kúry Neera Detox, nabízí také hořčíkové produkty Calm Magnesium a další výrobky. Produkty nabízí na svém e-shopu, ale také v obchodech zdravé výživy, bylinářstvích, wellness & fitness centrech, kosmetických studiích a v některých lékárnách. www.darzprirody.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×