Jdi na obsah Jdi na menu
 


Péče o vlasy v létě

1.jpgV letním období trávíme venku více času. Pobyt na čerstvém vzduchu sice svědčí našemu tělu i duchu, ale co se týče vlasů, je to paradoxně naopak. Pod náporem slunce, chloru, případně mořské soli, vlasy doslova trpí. Vyžadují proto zvýšenou speciální péči. Chraňte své vlasy před poškozením a dopřejte jim kvalitní péči s Revalidem.

Nejen sluníčko a mořská sůl, ale také chlorovaná voda v bazénech vlasům škodí. Jejich působením se vlas otevře, barva se rychle vymývá a vlas se vysušuje. Na trhu existuje již mnoho produktů obsahujících nejrůznější složky a vitamíny pro ochranu vlasu a jeho výživu. Věnujte svým vlasům péči, kterou si zaslouží. Nejkrásnějším účesem jsou zdravé vlasy!

Základem péče o vlasy v létě je ochrana před vysoušením způsobeným sluncem, větrem a vodou. Po umytí kvalitním šampónem, do nich můžete vetřít Revalid Repair Mask. Tento luxusní přípravek pro intenzivní péči o vlasy je obohacený ošetřujícími složkami (jako panthenol, alantoin, pšeničné proteiny, extrakt z ovsa a deriváty aminokyselin), posiluje a opravuje poškozené vlasy a vrací jim pružnost, lesk a hebkost. Pravidelné používání snižuje napětí, lámavost a třepení vlasů.

Pokud pravidelně navštěvujete plavecké bazény, asi víte, že pro zastavení růstu mikroorganismů ve vodě se do ní přidává chlór. Přestože plavání udržuje vaše tělo v kondici, pro vaše vlasy to může znamenat pravý opak. Mějte na paměti, že chlór rozpouští přirozenou ochranu vašich vlasů tvořenou kožním mazem. Vlasy jsou tak vysušené, lámavé a křehké (světlé mohou navíc získat nazelenalý nádech). Zkuste vlasy před plaváním namočit ve sprše a skrýt je všechny pod koupací čepici. Po koupání je opět nezapomeňte opláchnout a ošetřit kvalitním šamponem a kondicionérem, který dodá vlasům hydrataci.

2.jpgZákladem je Revalid revitalizující proteinový šampón, který je speciálně vyvinutý k péči o vlasy a vlasovou pokožku. Vaše vlasy umývá jemně, ale důkladně a současně je revitalizuje. Ošetřující složky - extrakt z ovsa, pšeničné proteiny a panthenol - posilují vlasy. Alantoin zklidňuje vlasovou pokožku. Na trhu je k dostání i varianta šampónu proti lupům.

Kondicionér Revalid pak zlepšuje strukturu vašich vlasů, dodává jim hebkost, lesk a pružnost bez toho, aby vlasy ztěžkly. Usnadňuje rozčesávání.

Speciální a energetizující péči pro boj nejen se ztrátou vlasů dodá Revalid vlasové tonikum. Složení je obohaceno o kofein a přirozené látky (panthenol, pšeničné proteiny, výtažek z ovsa), které pomáhá folikulu v boji proti procesu stárnutí, zabraňuje vypadávání vlasů a stimuluje jejich růst. 

Systematická péče přípravky Revalid vyrovnává deficit a strukturální poškození vlasů, znovu získáte kontrolu nad svými vlasy.

Pokud hledáte nejvhodnější přípravek pro vaše vlasy či vlasovou pokožku, rozhodně se vyplatí zamířit do lékárny. Naleznete zde vždy s jistotou řadu kvalitních přípravků určených pro váš druh vlasů či specifický problém. Vybírejte vždy kvalitní vlasovou kosmetiku, která je dermatologicky testována, neobsahuje alergizující složky a další látky, které vaše vlasy nadměrně zatěžují.

Švýcarskou vlasovou kosmetiku Revalid naleznete v lékárnách, nově i na ewoshop.cz

Pár rad na závěr, které jistě spolu s Revalidem pomohou v péči o vaše krásné a zdravé vlasy:

- Nepoužívejte agresivní šampony, které můžou vysušit vaše vlasy. Užívejte jemné šampony a kondicionéry.

- Po umytí propláchněte vlasy důkladně studenou vodou. To pomůže uhladit vlasovou kutikulu.

- Nejlepší na česání je hřeben se zuby daleko od sebe, které by měly být rovné a zakulacené, bez ostrých hran.

- Ujistěte se, zda se nefénujete příliš horkým vzduchem. Extrémní horko značně poškozuje vlasy a je příčinou jejich lámavosti.

- Používejte fén pouze tehdy, je-li to nezbytně nutné. Pokud je to možné, nechte uschnout vlasy přirozeně.

- Užívejte jemné přípravky určené pro váš typ vlasů.

- Opatrně s výběrem sponek a jiných ozdob. Vyhněte se kovovým ozdobám s ostrými hranami, do kterých se vlasy zachytí a vytrhnou se při vyndávání. Pro léto pak platí, že nejšťastnější není rovněž nošení brýlí posazených na temeni. Především, pokud máte delší vlasy, které se do nich mohou zamotat.

Doporučená cena k šampónu Revalid je 170 Kč, šampónu proti lupům 190 Kč, kondicionéru za 180 Kč a Revalid Nutri Repair Mask  najdete v lékárnách za doporučenou cenu 230 Kč.

Více na www.revalid.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×