Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zabavte děti o podzimních prázdninách: Tipy na společenské hry

1.jpgScrabble Originál

Scrabble je vyzkoušenou klasikou mezi deskovými hrami, se kterou potrápíte své mozkové závity a užijete si mnoho zábavy. S pomocí hracích kamenů s písmenky skládáte po způsobu křížovky na hrací desku slova tak, abyste získali co nejvyšší bodové ohodnocení.  U této společenské hry, kde se každé slovo počítá, můžete zabavit celou rodinu i prožít spoustu příjemných chvil s přáteli.

Více na www.scrabble-hry.cz
Pro 2 – 4 hráče
Pro hráče od 10 let
Doporučená cena: 899 Kč

 

2.jpgScrabble Junior

Scrabble je legendární hra se slovy, která baví a spojuje miliony lidí po celém světě. Velice vydařenou podobou této hry, která zabaví i děti, je verze Scrabble Junior, obsahující jeden herní plán pro menší děti, které se písmena teprve učí a druhý pro starší, které jsou již schopny tvořit slova. Kromě slovní zásoby hra všestranně a zábavnou formou rozvíjí jejich dovednosti, jakými jsou kreativní myšlení, jemná motorika, vnímání prostoru, základy matematiky a pozornost a soustředění.

Více na www.scrabble-hry.cz
Pro 2 – 4 hráče
Pro hráče od 5 do 10 let
Doporučená cena: 649 Kč

 

3.jpgCestovní Scrabble

Scrabble je osvědčenou klasikou mezi deskovými hrami, se kterou potrápíte své mozkové závity a užijete si mnoho zábavy. Nejpopulárnější hru se slovy si můžete zahrát i na cestách. Její kompaktní podoba zaručuje, že nudit se nebudete ani při dlouhé jízdě vlakem, autem nebo letu letadlem.  Cestovní verze Scrabblu je uložena v praktickém kufříku, herní deska je plastová a opatřená speciálními zarážkami, které zařídí, že se herní kameny nerozsypou a neztratí. Cestovní Scrabble je skvělým společníkem, kterého můžete vzít všude s sebou.

Více na www.scrabble-hry.cz
Pro 2 – 4 hráče
Pro hráče od 10 let
Doporučená cena: 749 Kč

 

4.jpgKarty UNO

Klasická karetní hra vhodná ke zkrácení dlouhé chvíle a rychlému pobavení se s rodinou či přáteli. UNO je karetní hrou bystřící postřeh a soustředění. Je rychlá a zábavná. Principem hry je přebíjení karet dle barvy a čísla. Vítězem se stává ten, kdo se zbaví všech svých karet a nezapomene vyslovit UNO!

Více informací: www.mattel-games.cz
Doporučená cena: 169 Kč
Pro děti od 7 let

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×