Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tipy pod stromeček pro kluky i holky

Do Vánoc zbývá jen několik týdnů a rodiče si jako každý rok lámou hlavu s tím, co nadělit svým ratolestem pod stromeček. Pro holčičky se již tradičním dárkem stala panenka Barbie, která navíc nabízí několik stovek modelů, a to do konce s technickými vychytávkami. Vybere si tak opravdu každý! K Barbie se v roce 2010 přidala řada Monster High, která je oblíbeným dárkem pro holčičky, které mají rády svůj styl. Mattel nezapomíná ani na kluky a nabízí řadu dárků i pro ně. Všichni kluci jsou již tradičně milovníky autíček a závodů, autodráhy Hot Wheels jsou tedy pro ně ideálním dárkem nejen proto, že zabaví zároveň i tatínky, ale také skvěle rozvíjí jejich motorické schopnosti. Podívejte se na několik novinek od Mattela, které pod stromečkem nezklamou.

 

Dárky pro holky

1.jpgBarbie a Airbrush

Sada Barbie a Airbrush umožňuje malým princeznám hrát si na moderní módní návrhářky a tvořit tak originální oufity! Stačí si vybrat styl, šablonu, barevný fix a přesně podle návodu pomocí speciální sprejovací pistole vytvořit módní kousky jako z přehlídkových mol. A když si to rozmyslí, stačí oblečky vyprat a můžou začít tvořit znovu! I Vaše malá princezna si tak může plnit sny, navrhovat modely podle svých představ a vlastní design neustále vylepšovat. 

Pro holčičky od 5 let.
Cena: 799 Kč

 

Barbie Zpívající princezna Courtney a Erica

Krásná zpívající princezna Courtney a princezna kytaristka Erika se objevily letos v kině v hudebním filmu Rock’n Royals. Soundtrack z tohoto vzrušujícího muzikálu je k dispozici na iTunes, Apple music, Google music, Spotify a Deezer. Zároveň jsou k dostání i obě hlavní hvězdy filmu jako krásné panenky. Princezny proměníte v rockerky jako mávnutím kouzelného proutku! Stačí pohnout mikrofonem nebo kytarou a klasické šaty se přemění na stylový koncertní outfit! Princezna i rocková hvězda umí navíc zpívat česky úryvky ze svých filmových písní, a když se spustí zároveň, zpívají společně mash-up. Courtney má na sobě třpytivé růžové šaty s živůtkem a páskem a její sukně se točí dokola. Rebelka Erika zase modré šaty, rebelská sluchátka a kytaru.

 

1a.jpg  2.jpg

 

Pro holčičky od 3 let.
Cena: 799 Kč.

 

3.jpgMonster High hvězdná příšerka Elle

Elle je hvězdná robůtka z města světel, Boo Yorku, co nikdy nejde spát, a miluje všechno, co je elektro. Sní o tom, že ze mě bude velká DJka. Nesmí se ale moc nadchnout, protože pak vyhazuje pojistky. Spolu s krysařkou s alergií na laktózu a můří superstar, milující záři světel, se poprvé představuje v jediném dětském muzikálu Boo York, Boo York, který právě vyšel na DVD. Soundtrack s 8 českými hity je dostupný na iTunes, Apple music, Google music, Spotify a Deezer. Metalické barvy a elektro styl panenky s detaily, jako robotická pleť, oči nebo repráčky ve vlasech, vás okamžitě dostanou.

Pro holčičky od 6 let.
Cena: 899 Kč.

 

3za50-468x60-list.jpgMonster High Velká Gooliope

Do party Monster High přibyla nová děsně skvělá příšerka! Gooliope Jellington je tak velká, že se ani nemůže vlézt do obalu – měří 43 centimetrů, skoro dvakrát víc než ostatní ghůlky z Monster High. I obal praská, jak se do něj Gooliope nemůže vejít. Jako malou ji zanechali na schodech cirkusu a ona rostla jako z vody, až přerostla úplně všechny. Na očích i kůži jí září kapky rosy a na sobě má bláznivé cirkusové šaty s doplňky, které Vás dostanou.

Pro holčičky od 6 let.
Cena: 899 Kč

Více informací na www.Barbie.cz a www.MonsterHigh.cz  

 

Dárky pro kluky

5.jpgHot Wheels Motorizovaná mega garáž

V Motorizované mega garáži si můžete postavit městečko Hot Wheels podle svých představ! Umyjte svá Hot Wheels autíčka v myčce, natankujte benzín, nebo se zastavte na odpočívadle. Sjeďte všechna patra garáže až dolů, pak s autíčky najeďte na motorizovaný pás a nechte je zase vyvézt nahoru. Autodráha nabízí sedm přípojných míst, na která můžete připojit další dráhy Hot Wheels. Balení obsahuje jedno autíčko Hot Wheels, ale je jen na vás, kolik aut ve své garáži necháte jezdit.

Pro kluky od 5 let
Cena: 1299 Kč

 

6.jpgCars Auta Závody na ledě

Disney Pixar auta jsou připravena i na závody v tuhé zimě! Tyto modely v měřítku 1:55 jsou dekorovány motivy sněhových vloček na ráfcích, mají zasněženou karosérii a střechu. Pro extra ledový efekt jsou jejich šasi sprejovány na bílo, jako by právě projeli sněhem. Objevte celou kolekci závodních aut na ledě!.

Pro kluky od 3 let
Doporučená cena: 299 Kč

 

 

7.jpgCars Auta Vytuněný Blesk McQueen

Proč mít jednoho Bleska McQueena, když jich můžete mít 5? S novým autíčkem od Mattela, rychlíkem Bleskem McQueenem, máte jedinečnou možnost si svoji oblíbenou postavu upravit podle svého! Auto je velké a má spoustu zábavných výměnných dílů. Můžete tak odmontovat a prohodit nárazníky, boční panely i další části a vytvořit mu úplně novou vizáž! Autíčko poskytuje možnost postavit si buď 5 různých typů Bleska McQueena z filmu Disneyho Pixar Auta, nebo si namixovat a složit vybrané kousky dohromady a vymyslet si tak svou úplně novou verzi!

Pro kluky od 3 let
Doporučená cena: 1199 Kč

 

8.jpgHot Wheels Star Wars Kolekce hvězdných lodí

Spojení značek Star Wars a Hot Wheels nabízí fanouškům Star Wars nejen auta navržená podle kultovních postav Star Wars, ale i hvězdné lodě! Připomeňte si ty nejlepší okamžiky z nejdivočejších hvězdných bitev. Pomocí leteckého navigátoru můžete vyslat svou vesmírnou loď na hvězdnou misi, či uspořádat vesmírnou bitvu se svými kamarády! Letecký navigátor lze použít také jako stojánek na vesmírnou loď. Sbírejte hvězdné lodě Star Wars a vytvořet si tak celou vesmírnou galaxii.

Lodě jsou vhodné pro děti od 4 let a v kolekci je 30 různých modelů.

Pro kluky od 4 let
Doporučená cena: 249 Kč

Více informací na www.HotWheels-auta.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×