Jdi na obsah Jdi na menu
 


Profesionální vlasová kosmetika s novým designem!

5. 10. 2015

Řada kvalitní vlasové kosmetiky Revalid, navržená švýcarskými specialisty, právě představuje nové moderní balení všech svých produktů, které jsou nyní ještě luxusnější. Vylepšené balení však nemění nic na složení přípravků; ty i nadále, díky svému unikátnímu složení, pomáhají vlasovému folikulu vzdorovat procesu stárnutí a regenerují ho.

 

4.jpg

 

ŠETŘTE SVÉ PENÍZE, ALE I VLASY

Při péči o své vlasy byste neměli sázet na „low-costové“ kosmetické přípravky. Na vlasy rozhodně nepoužívejte ani sprchový gel nebo mýdlo, které poruší přirozenou rovnováhu vlasů i vlasové pokožky, a to ani v případě nejvyšší nouze. Raději vlasy jen důkladně propláchněte čistou vodou, abyste je zbavily nejhoršího, dokud nebudete mít možnost obstarat si kvalitní vlasovou kosmetiku.

 

JAK JEDNODUŠE ZJISTIT, ZDA JSOU VLASY POŠKOZENÉ?

Proveďte si doma jednoduchý test. Vezměte vyčesaný vlas a zkuste jej mírně natáhnout, pokud se po uvolnění napětí vrátí do své původní délky, jsou vaše vlasy dostatečně pevné. Pokud se vlas přetrhne, je příliš křehký a patrně poničený. Narušenou strukturu vlasů pak můžete ověřit, pokud jednotlivé prameny promnete mezi prsty po celé délce. Pokud jsou vlasy hrubé, je na čase zamyslet se nad regenerací. Vysušené a hrubé vlasy se také obvykle více zacuchávají a jejich rozčesání je komplikovanější.

 

5.jpg

 

Revalid představuje profesionální regenerační kosmetiku pro vaše vlasy za přijatelné ceny. K dostání v lékárnách a na www.ewoshop.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×