Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turmalínová technologie

16. 9. 2011

Turmalín je minerál se zvláštními elektrickými vlastnostmi.
Fény , kulmofény a žehličky na vlasy s „turmalínovou ionizační technologií“ jsou vybaveny povrchem potaženým turmalínem, který se při vysokých teplotách elektrostaticky nabíjí a vytváří přirozenou ionizaci.

Co jsou to ionty?
Ionty jsou elektricky nabité částice, které se nacházejí v přírodě. Negativně nabité ionty pomáhají čistit ovzduší pomocí neutralizace kladných iontů, které naopak zhoršují kvalitu ovzduší udržováním velké části znečišťujících prvků v atmosféře.

Velké množství negativně nabitých iontů je možné zjistit po bouři nebo na pobřeží, v horách, v blízkosti vodopádů a vodních toků, kde příjemný pocit zdraví souvisí s čistým přírodním vzduchem, dodávajícím životní sílu.

Lepší hydratace vlasů
Negativně nabité ionty pomáhají udržovat správnou hydrataci vašich vlasů. Dělí se totiž částečky vody v čerstvě umytých vlasech na ještě menší částice, tím zlepšují absorbci uvnitř vlasových stvolů a obnovují tak rovnováhu přirozené vlhkosti vlasu.

Balzám na vaše vlasy
Zlepšená hydratace umožňuje lepší úpravu vlasů, má regenerující účinek,nepojmenovany-1.jpg zjemňuje vlasy a usnadňuje jejich rozčesávání, zvětšuje jejich objem a lesk.

Vlasy se neelektrizují a nepoletují
Ionty s negativním nábojem pomáhají snížit množství statické elektřiny, efekt poletujících vlasů a nežádoucí zkadeření.
 
Turmalínovou technologii při výrobě používají firmy Valera, Wella, Moser, Wahl, Fox a další.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šance

(iva, 28. 3. 2013 11:48)

Dobrý den. Letos koluje po internetu revoluční metoda výdělku peněz, jak pro ženy, tak pro pány :) Já si takto přivydělávám již od ledna a je to perfektní!! Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak beru takové peníze bez práce... Je to z návodu www.Cervena-Cerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×