Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přírodní tablety CHLORELLA PURA posílí Vaši imunitu, pročistí organismus a zlepší trávení

11. 11. 2011

nepojmenovany-1.jpgTaké přemýšlíte, jak letos v zimě vyzrát nad nemocemi a nachlazením? Potřebujete něco udělat se svou imunitou? Trápí Vás, že Vaši blízcí nedbají na životosprávu a chybí jim důležité živiny? Společnost Chlorella centrum Vám ráda pomůže. Nabízí zelené doplňky stravy, které přinášejí úlevu od častých zdravotních potíží, dodávají energii a celkově posilují obranyschopnost organismu. Navštivte e-shop www.chlorellacentrum.cz a vyzkoušejte kvalitní, vysoce účinné a zcela přírodní tablety CHLORELLA PURA. Na trhu je jen málo produktů s tak širokým spektrem účinků.

„Tablety CHLORELLA PURA zvyšují celkovou odolnost organismu vůči infekcím, pomáhají například se zácpou, migrénami, únavou či ekzémy, uplatňují se v prevenci nádorových onemocnění. Jsou určené pro každého, kdo dává přednost přírodním produktům před umělými přípravky,“ říká odborný poradce společnosti Chlorella centrum Bob Dvořák a dodává: „Speciálně se pak tablety CHLORELLA PURA hodí pro ty, kdo mají oslabenou imunitu, kouří nebo pijí alkohol. Jsou vhodné pro těhotné a kojící ženy, pro studenty a sportovce.“
Důvěřujte přírodě a načerpejte sílu v zelených tabletách CHLORELLA PURA
nepojmenovany-2.jpgJedinou složkou kvalitních tablet CHLORELLA PURA je sladkovodní zelená řasa Chlorella pyrenoidosa pěstovaná ve špičkové kvalitě v přírodním prostředí Taiwanu. V čisté přírodě s křišťálovou vodou a slunečním svitem 360 dní v roce. 100% přírodní, vysoce účinné tablety z této řasy organismu pravidelně dodávají vitamíny, minerály, bílkoviny a jiné živiny nezbytně nutné pro dobrý zdravotní stav.
„Chlorella pyrenoidosa, kterou obsahují právě naše tablety, byla vyhodnocena jako jeden z nejbohatších přírodních zdrojů živin,“ doplňuje Bob Dvořák.
Jednobuněčná sladkovodní řasa Chlorella pyrenoidosa - seznamte se!
Chlorella má ze všech rostlin nejvyšší koncentraci zeleného barvivanepojmenovany-3.jpg chlorofylu se skvělými detoxikačními účinky. Řasa čistí trávicí ústrojí, upravuje funkci střev a chrání střevní mikroflóru. Jedinečný růstový faktor CGF zase podporuje regeneraci a hojení tkání a růst tělu vlastních buněk. Díky tomu se uplatňuje při léčbě ekzémů, popálenin a povrchových ran. Chlorella navíc nabízí kompletní bílkoviny, všechny vitamíny B, vitamín C a E, minerály, aminokyseliny důležité pro funkci mozku i nukleové kyseliny, jejichž nedostatek vede k předčasnému stárnutí organismu a k oslabení imunity. Mastné kyseliny v chlorelle pomáhají snižovat hladinu cholesterolu. 
„Všichni chceme být zdraví a mít dostatek sil a energie pro to, co nás baví. Chlorella není žádný pohádkový zázrak, ale poctivý a spolehlivý zdroj vitamínů, minerálů, bílkovin a ostatních živin nutných pro dobré zdraví. Kdo pravidelně užívá chlorellu, není tak často unavený, rozladěný nebo dokonce nemocný,“ vysvětluje odborný poradce společnosti Chlorella centrum.
V e-shopu www.chlorellacentrum.cz si vyberete balení tablet
nepojmenovany-4.jpgCHLORELLA PURA na míru za velmi příznivé ceny
www.chlorellacentrum.cz nabízí kvalitní, vysoce účinné a 100% přírodní tablety CHLORELLA PURA v několika typech balení. Pro týdenní, měsíční i půlroční očistnou kúru. Tablety dodají organismunepojmenovany-5.jpg vitamíny, minerály, živiny a jiné látky, které mají blahodárný vliv na zdravotní stav. Pořiďte si cenově nejvýhodnější, půlkilové rodinné balení s 2500 kusy tablet za 1 755,- Kč. Do svého zdraví tak denně investujete pouhých 10 Kč!
nepojmenovany-6.jpgVánoční tip: dárek z e-shopu www.chlorellacentrum.cz dodá Vašim blízkým energii a chuť do života 
Věnujte těm, na jejichž zdraví Vám opravdu záleží, měsíční balení CHLORELLA PURA se 450 přírodními tabletami sušené řasy Chlorella pyrenoidosa. Nově v keramické dóze nebo v dárkovém balení! Při ceně 396,- Kč vyjde denní dávka těchto blahodárných tablet na 13 Kč.
Proč právě CHLORELLA PURA?
1. Jsou stoprocentně přírodní
- tablety obsahují pouze 100% biomasu z Chlorelly pyrenoidosy
- neobsahují žádné konzervační látky ani jiné přísady
- kalorická hodnota tablety je zanedbatelná
- nehrozí předávkování ani negativní účinkynepojmenovany-7.jpg
2. Jsou zcela unikátní svými účinky
- tablety přináší zvýšení celkové odolnosti organismu vůči infekcím                  
- chrání buňky před škodlivým působením volných radikálů
- podporují regeneraci tkání
- regulují hladinu cholesterolu a tlak krve
- slouží jako prevence chorob srdce a cév
- jsou účinným doplňkem při prevenci nádorových onemocnění
- pomáhají lépe se vypořádat se stresem a únavou
3. Mají špičkovou kvalitu
- zelená řasa se pěstuje v přírodním prostředí centrálního Taiwanunepojmenovany-8.jpg
- žádný chemický průmysl, jen dokonale čistá voda, čistý vzduch a dostatek slunce
- společnost Chlorella centrum je přímým dovozcem od taiwanské firmy Vedan, která Chlorellu pěstuje, zpracovává a distribuuje do celého světa
- společnost Vedan má vysoce propracovanou kontrolu jakosti na všech stupních pěstování i zpracování Chlorelly. V roce 1998 získala certifikát ISO 9002.
4. CHLORELLA PURA prospějí každému
- lidem s oslabenou imunitou
- těm, které trápí zažívací potíže a zácpy
- tomu, kdo bojuje s migrénami a únavou
- lidem s ekzémy a alergií
- nemocným, kteří užívají léky na předpis (užívání chlorelly s vědomím ošetřujícího lékaře)
- těm, kteří se potýkají s nedostatkem vitamínů, minerálů a živinnepojmenovany-9.jpg
- sportovcům
- lidem se špatnou životosprávou                       
- kuřákům
- konzumentům alkoholu
 
Na začátku byla zhoubná nemoc
Zajímá Vás, jak se tablety z řasy Chlorella pyrenoidosa dostaly až k nám do České republiky? Je to příběh se smutným začátkem a šťastným koncem. Odstartovala jej rakovina pozdějšího zakladatele společnosti Chlorella centrum. Během léčby vyzkoušel čistou a kvalitní Chlorellu pyrenoidosu, díky které vše dobře snášel. Po uzdravení se rozhodl, že bude chlorellu do Česka dovážet. Aby se k tomuto unikátnímu přírodnímu produktu s jedinečnými účinky dostalo co nejvíc lidí trpících zdravotními problémy. 
O firmě Chlorella centrum s. r. o.
Sídlo a centrální sklad této známé české společnosti je v Kostelci nad Orlicí. Distribucí chlorelly té nejvyšší kvality se firma zabývá již od 90. let minulého století. Veškeré potřebné atesty, povolení a certifikáty jsou samozřejmostí. „Naše nezávislé testy i státním zkušebním ústavem předepsané testy kvality pravidelně prokazují vysokou úroveň všech deklarovaných parametrů,“ zdůrazňuje odborný poradce společnosti Chlorella centrum.
O obchodu www.chlorellacentrum.cz
Internetový obchod není jen o nabídce přírodních tablet CHLORELLA PURA. Můžete si v něm vybrat také čisté kosmetické přípravky z chlorelly a nápoj ze zeleného ječmene. Neváhejte a navštivte www.chlorellacentrum.cz, kde můžete využít i poradnu profesionálního výživáře Boba Dvořáka. Využijte i Vy Bobovu poradnu a zeptejte se na vše, co ještě nevíte o tabletách CHLORELLA PURA! Kompletní seznam produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na WWW.CHLORELLACENTRUM.CZ
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Užívám

(Piki, 1. 3. 2015 11:58)

Dlouhodobě chlorelu užívám - doporučuji také tento článek <a href="http://tukozrout.cz/chlorella-a-jeji-ucinky/">http://tukozrout.cz/chlorella-a-jeji-ucinky/</a>

imunita

(Erika, 28. 10. 2014 10:22)

mně chlorella hodně pomohla se zlepšením imunitního systému, tady je o tom taky pěkný článek http://mojechlorella.eu/

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×