Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kyselina hyaluronová – odstraní vrásky a omladí pleť

Cítíte se stále mladě a přesto na své pleti pozorujete první vrásky? Nezoufejte. Máme pro vás způsob, jak s nimi zatočit. Za tvorbou vrásek podle odborníků stojí zejména úbytek kyseliny hyaluronové v pleti. Pokud ji pleti znovu dodáte, pocítíte doslova omlazení pokožky během pár týdnů. Ve vysoké koncentraci, přitom však lehce vstřebatelnou, obsahují kyselinu hyaluronovou i všechna séra kosmetiky Dr. Entner.  

 
 
Příčiny projevů stárnutí pleti vyvolává celá řada změn struktur tvořících obličej. Na vzniku vrásek se však ve velké míře podílí především ztráta kyseliny hyaluronové, která je pleti vlastní a funguje jako přirozená výplň pokožky. „S přibývajícím věkem každému z nás množství kyseliny hyaluronové v kůži ubývá. Zatímco v dětské pleti jí nalezneme jedno procento, v kůži šedesátníka z ní zbývá už jen jedna setina procenta. Kyselina hyaluronová je přitom základní substancí při tvorbě buněk a k jejím unikátním vlastnostem patří schopnost vázat vodu, a to až na čtyř tisíc násobek její vlastní váhy,“ uvedl renomovaný plastický a estetický chirurg MUDr. Michael Entner a dodal, že se ztrátou kyseliny proto dochází logicky ke vzniku vrásek, jimž nezabraní sebelepší pitný režim.
 
Naštěstí existuje snadný způsob, jak kyselinu hyaluronovou tělu navrátit. Obnovit hydrataci pleti je možné lehkým nanášením vysoce koncentrovaného séra nízkomolekulární kyseliny hyaluronové z kompletní řady kosmetiky Dr. ENTNER, při jejímž vývoji MUDr. Entner zúročil léta praxe na prestižních zahraničních klinikách. Kosmetické přípravky mnohých jiných firem také obsahují kyselinu hyaluronovou. Její množství je však v těchto přípravcích buď nízké, nebo se pro její aplikaci zbytečně využívají invazivní metody.
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×