Jdi na obsah Jdi na menu
 


Až ¼ rodičů si nečistí zuby 2x denně

rodina.jpg

Podle průzkumu, který provedla značka Signal, si v Česku až 1/4 rodičů nečistí zuby ani 2x denně. Vedle čištění zubů je alarmující i počet zubních kartáčků, které spotřebujeme za rok. Je to pouhých 2,5 kartáčku na osobu za rok.
Z průzkumu vyplynulo, že 17,5 % rodičů si čistí zuby pouze jednou denně, 6,5 % několikrát do týdne a jedno procento dospělých dokonce méně často. U bezdětných dospělých je procento těch, kteří si čistí zuby pouze jednou denně ještě větší, a to 21 %.
Nevynechávat čistění zubů ráno ani večer je důležité jak z hlediska ústní hygieny a péče o chrup, tak při vedení dětí k správným hygienickým návykům. „Děti se učí spoustu dovedností pouhým napodobováním. Značka Signal proto chce apelovat na rodiče, aby šli dětem příkladem a nevynechávali čištění zubů ráno ani večer, “ říká Lenka Křížová, Brand Building Manager značky Signal.
Často lidé přehlíží stav zubního kartáčku. Ten by se měl měnit každé tři měsíce. Za rok bychom tak měli spotřebovat 4 zubní kartáčky namísto 2,5 kusů, které opravdu použijeme. Tři měsíce ovšem nejsou pravidlem. Pokud je evidentní, že štětinky jsou opotřebované, je lépe vyměnit kartáček ihned.
Značka Signal přináší kvalitní péči o zuby dospělých i dětí:
 
Zubní pasty
nepojmenovany-1.jpgSignal Kids
Zubní pasta Signal Kids byla speciálně vyvinuta pro děti od 2 do 6 let. Obsahuje vápník, vitamin E a fluorid pro mléčné zoubky a účinně zabraňuje tvorbě zubního kazu. Ve variantě Strawberry nebo Fruity.
Zubní pastu Signal Kids pořídíte v drogériích za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 53, 90 CZK.
 
nepojmenovany-2.jpgSignal Junior 7- 13
Zubní pasta Signal Junior je určena dětem ve věkové skupině 7-13 let. Pomáhá předejít zubnímu kazu na čerstvých druhých zubech a jemná mátová chuť zajišťuje dětem svěží dech. S touto zubní pastou si budou děti vždy rády čistit zuby.
Zubní pastu Signal Junior pořídíte v drogériích za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 53, 90 CZK.
 
Signal Deep Fresh Aqua Mint
Průhledná zubní pasta s ústní vodou Actice Clean pro efektivní ochranu proti zubnímu kazu a dlouhotrvající svěžest. K dostání také ve variantě Signal Deep Fresh Lime Mint s medově citrónovou příchutí.
Zubní pastu Signal Deep Fresh Aqua Mint pořídíte v drogériích za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 53, 90 CZK.
 

nepojmenovany-3.jpg

           
Signal Micro-Granules
Zubní pasta Signal Micro-Granules obsahuje kombinaci jemných bílých a zelených granulí pro účinné odstranění plaku, dokonce i v mezizubních prostorech.
Zubní pastu Signal Micro-Granules pořídíte v drogériích za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 53, 90 CZK.

4.jpg

 
Zubní kartáčky
5.jpgSignal Kids
Zubní kartáček Signal Kids je speciálně vyvinutý pro děti od 3 do 6 let. Jeho malá hlavička s jemnými svazky štětin jemně čistí dětské zoubky a chrání dásně. Atraktivní veselé obrázky zpestří dětem čištění zoubků tak, aby se dentální hygiena stala běžnou součástí každého dne, a nikoli odmítanou činností. Díky přísavce ve tvaru nožiček je kartáček nejen praktický, ale i zábavný!
Zubní kartáček Signal Kids pořídíte v drogériích za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 53, 90 CZK.
 
6.jpgSignal Junior
Zubní kartáček Signal Junior má speciálně profilovanou hlavici pro dětská ústa a ergonomicky tvarovanou rukojeť, se kterou je čištění čerstvých druhých zubů jednoduché a efektivní. Měkkost kartáčku odpovídá potřebám dětí od 7 do 13 let. Díky praktické přísavce děti kartáček na umyvadle nikdy nepřehlédnou.
Zubní kartáček Signal Junior pořídíte v drogériích za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 53, 90 CZK.
 
 
 
O Unileveru
Společnost Unilever nabízí ve více než 190 zemích 11 kategorií obsahujících 400 značek potravin, výrobků pro péči o domácnost a výrobků pro osobní péči. Dokáže proto oslovit takové množství lidí jako žádná jiná společnost. V roce 2011 tato společnost, která zaměstnává více než 170 000 lidí po celém světě, dosáhla obratu 46,5 miliardy eur. Její výrobky používají každý den dvě miliardy lidí.
Společnost Unilever je zavázána k zodpovědnému chování. Věří, že s pomocí 2 miliard svých zákazníků dokáže změnit svět k lepšímu. Společnost Unilever založila v roce 2012 nadaci „The Unilever Foundation“, která se zaměří na kvalitu života hned v několika oblastech: hygienické podmínky, přístup k čisté a pitné vodě, výživa a lepší životní styl. V této souvislosti uzavřel Unilever partnerství s pěti globálními neziskovými organizacemi: UNICEF, Oxfam, World Food Programme, PSI a Save the children.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dentální hygiena

(Mudr. Barbara Taušová, 20. 8. 2014 13:33)

Výborné shrnutí, pro další informace třeba ve článku o odstranění zubního kamene: http://www.cmcpraha.cz/cs-CZ/novinky/dentalni-hygiena-podstatna-soucast-pece-o-zdravi-zubu

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×