Jdi na obsah Jdi na menu
 


Video č. 4: Ideální oslava dětských narozenin nebo začátku prázdnin

Dnes vám ukážeme, jak rychle vykouzlit dobroty na dětskou oslavu, které ocení nejenom děti.

Léto už je snad za dveřmi, a tak konečně nastává ten pravý čas pro dětské party. V dalším videu s Markétou Hrubešovou se můžete inspirovat, jak v Thermomixu za pár minut nachystat mnoho dobrot, které mají děti nejraději – zmrzlinu, pribináček, ovocné džusy nebo ledovou tříšť.
Na žádné dětské oslavě nesmí chybět zmrzlina. Její příprava je s Thermomixem opravdu snadná: zmrzlé jahody vložíme do přístroje, rozmixujeme a přidáme k nim bílý jogurt, případně cukr. Zmrzlé ovoce můžeme využít také k přípravě mléčného koktejlu: místo jogurtu přidáme mléko a je hotovo. Dětem určitě bude chutnat i domácí pribináček - v Thermomixu během 7 minut uvaříme bez míchání pudink, přidáme do něj tvaroh a můžeme servírovat.
Čerstvé ovocné nebo zeleninové džusy rozveselí hravými barvami každou dětskou oslavu. Zkuste hádat, jakou příchuť má ten na fotce?
Za přípravu pohoštění pro malé hosty si zaslouží občerstvení i dospělí. Lahodné našlehané frappé si můžete díky Thermomixu dopřát během několika vteřin. Tak na léto!

V dalším videu se můžete podívat na to, jak za půl hodiny navaříme typické české jídlo – svíčkovou omáčku s knedlíkem!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×