Jdi na obsah Jdi na menu
 


Video č. 3: Rychlý a chutný oběd pro početnou návštěvu

 

 

 

V tomto videu vám ukážeme, jak snadno připravit chutný oběd pro návštěvu, i když jste večer zapomněli vyndat maso z mrazáku.
Pozvali jste přátele na oběd a zapomněli jste večer vyndat maso z mrazáku? Nevadí, do Thermomixu můžete klidně vložit i zmrazené maso. Hovězí nebo  vepřové vám umele stejně kvalitně jako ve vašem oblíbeném řeznictví. Navíc vám to nezabere víc než pár vteřin.
Pak už stačí jen přidat další ingredience a z masové směsi můžete vytvořit kuličky nebo karbanátky. Ale co je nejdůležitější? V Thermomixu současně vaříme hlavní jídlo společně s přílohou. Ušetříme tak čas, energii a ještě vaříme maso zdravě v páře ve Varoma míse. Zbývá jen dodělat omáčka, která bude hotová za pár minut a můžeme podávat chutný, plnohodnotný oběd. Po vaření nemusíme v kuchyni ani příliš uklízet, kromě Thermomixu totiž žádné jiné nádobí nepotřebujeme.
Vaření dobrého jídla tak nemusí být otázka hodin. Podívejte se sami, jak celý tento postup zvládnout rychle, s úsměvem a pohodou.

V dalším videu se můžete těšit na recepty na dobroty, které nesmí chybět na žádné dětské party.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×