Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpříjemněte svým dětem cestování zábavnou elektronikou

1.jpg

Plánujete vzít své děti na dovolenou nebo se s nimi chystáte cestovat autem, vlakem či autobusem? Pak jim pořiďte moderní elektroniku, která jim zpříjemní nekonečné hodiny v dopravních prostředcích. Inteligentní přístroje jsou lehké, snadno se vám vejdou do malého batohu či kabelky a neposedné děti zaručeně zabaví. Jejich prostřednictvím mohou sledovat oblíbené filmy a pohádky, poslouchat písničky nebo hrát nejrůznější hry.
Filmy zabaví během cestování celou rodinu
Pokud máte před sebou stovky kilometrů a desítky hodin na cestě, je sledování filmů ideální volbou, jak zkrátit čas. Zabavíte tím nejen své neposedné děti, ale i sebe. S moderním přenosným přehrávačem můžete sledovat oblíbené filmy z DVD i flash disků, na které se jich vejde hned několik.
Tipy:
Přenosný DVD přehrávač Hyundai PDPD 756 DVBT
Přehrávač má dva LCD displeje s LED podsvícením a úhlopříčkou 17 cm. Tento přehrávač je určený pro rodiny, které mají dvě děti. Každé dítě bude pohodlně sledovat vlastní obrazovku před sebou. Dvě obrazovky se dvěma dětmi jistě oceníte neboť tak předejdete šarvátkám o přehrávač. Tento model je navíc velmi lehký. Lze jej bez problému připevnit na opěrku sedadla, má zabudovaný digitální tuner, výstup na sluchátka, USB vstup a napájecí adaptér do auta. Snadno s ním přehrajete všechny běžné formáty, jako např. DVD, AVI, JPG, MPG, DivX.
Cena produktu: od 2.999,- Kč (Kasa.cz)
Přenosný multimediální přehrávač GoGEN PMP 720
2.jpgPro vaše neposedné děti bude během cestování ideálním společníkem přenosný multimediální přehrávač GoGEN PMP 720. Je v moderním bílém designu se 7“ LCD displejem s LED podsvícením. Tento model následuje moderní trendy, takže již neobsahuje DVD mechaniku. Je uzpůsoben pro soudobé datové nosiče, jako jsou SD karty a USB flash disky. Podporuje celou řadu formátů fotek i videí a díky svému unikátnímu řešení dosahuje maximální lehkosti a skladnosti. Váží pouhých 330 gramů. Využít lze i dálkové ovládání, sluchátka, adaptér do auta, AV a AC kabel nebo brašnu pro uchycení do auta.
Cena produktu: od 1.399,- Kč (Kasa.cz)
3.jpg 4.jpg
Neomezená zábava s tabletem
Nechcete s sebou na cesty brát těžký notebook a s mobilním telefonem si nevystačíte? Ideálním kompromisem je rozhodně tablet. Připojíte se díky němu kdykoliv a kdekoliv na internet, prohlídnete si svou poštu, přečtete nejnovější zprávy nebo si na internetu vyhledáte atraktivní místa ve vašem okolí. Tablety mají dlouhou výdrž, jsou lehoučké a mají stylový design. Jsou snadno ovladatelné, takže je klidně můžete využít jako zábavu na cestách i pro své děti. Mohou si prohlížet fotky, poslouchat oblíbenou hudbu, hrát hry i sledovat nejrůznější filmy.
Tip: Dotykový tablet GoGEN TA 8300 DUAL
5.jpgDejte na kvalitu a pořiďte si tablet GoGEN TA 8300. Má všechny předpoklady stát se vašim dokonalým komunikačním prostředkem. Model má osmipalcovou obrazovku s rozlišením 1024 x 768 pixelů. Výkonný dvou – jádrový procesor a operační systém Android 4.1 Jelly Bean jsou zárukou vynikajícího výkonu a uživatelsky atraktivního prostředí. Tablet s operační pamětí 16 GB nabízí čelní i zadní webovou kameru. Můžete telefonovat přes Skype a pomocí druhé kamery pořizovat fotografie i videa. Samozřejmostí je internetový prohlížeč s přímým přístupem na Facebook, YouTube, Google Maps a další služby. Tablet přehrává široké spektrum formátů videí i hudby a neváží ani půl kilogramu, takže jej snadno vložíte do kabelky nebo malého batůžku.
Cena produktu: od 3.999,- Kč (EURONICS.cz)

6.jpg7.jpg

 
MP3 přehrávače a poslouchání pohádek
8.jpgVýborným společníkem pro vaše děti mohou být i MP3 a MP4 přehrávače. Vaše ratolesti si mohou přes sluchátka poslouchat veškeré pohádky i oblíbené písničky, které vás již naopak omrzely. Moderní přehrávače jsou navíc stylové, takže si je od svých dětí můžete klidně vypůjčit. Mají spousty funkcí a užijete si s nimi zábavu.
Tip: MP3 přehrávač GoGEN MXM 800 FM YETTI
GoGEN MXM 800 FM YETTI je ukázkou skutečně stylového MP3 přehrávače. Podporuje hudbu ve formátu MP3, WMA a WAV. Díky svému TFT displeji s úhlopříčkou 1,8´´ si můžete prohlížet také fotografie JPG, BMP a GIF. To však není rozhodně vše. Pokud se na cestách neobejdou vaše děti bez oblíbeného seriálu či pohádky, po konverzi na formát MTV v dodávaném software je možné přehrávat i video. Nechybí integrovaný mikrofon ani digitální hlasový záznamník. Kapacita zabudované paměti je 4 GB
Cena produktu: od 799,- Kč (Kasa.cz)

Více informací získáte na www.hyundai-electronics.cz a na www.gogen.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×