Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpříjemněte si cestování zábavnou elektronikou

Plánujete dovolenou, delší služební cestu nebo se chystáte cestovat vlakem a autobusem? Pak si pořiďte moderní elektroniku, která vám nekonečné hodiny v dopravních prostředcích zpříjemní. Inteligentní přístroje jsou lehké, snadno se vám vejdou do kabelky či batohu a zaručeně zabaví celou vaši rodinu. Prostřednictvím elektronických společníků si můžete číst beletrii i zprávy, poslouchat oblíbenou hudbu, hrát hry nebo sledovat filmy.

Filmy zabaví během cestování celou rodinu
Pokud máte před sebou stovky kilometrů a desítky hodin na cestě, je sledování filmů ideální volbou, jak zkrátit čas. Zabavíte tím nejen sebe, ale i své neposedné děti. S moderním přenosným přehrávačem můžete sledovat oblíbené filmy a videa z DVD i prostřednictvím flash disků.
Tipy:
Přenosný DVD přehrávač Hyundai PDPD 756 DVBT
1.jpgPřehrávač má dva LCD displeje s LED podsvícením a úhlopříčkou 17 cm. Můžete tak na předním sedadle auta sledovat to samé, co vaše děti či spolujezdci vzadu. Dvě obrazovky oceníte i v případě, že se děti začnou o přehrávač hádat. Tento model je navíc velmi lehký. Lze jej bez problému připevnit na sedadlo, má zabudovaný digitální tuner, výstup na sluchátka, USB vstup a napájecí adaptér do auta. Snadno s ním přehrajete všechny běžné formáty, jako např. DVD, AVI, JPG, MPG, DivX.
Cena produktu: od 2.999,- Kč (Kasa.cz)
Přenosný přehrávač GoGEN PMP 720
2.jpgPro vaše neposedné děti bude během cestování ideálním společníkem přenosný přehrávač GoGEN PMP 720. Je v moderním bílém designu se 7“ LCD displejem s LED podsvícením. Navíc následuje moderní trendy, takže již neobsahuje DVD mechaniku. Model je uzpůsoben pro soudobé datové nosiče, jako jsou SD karty a USB flash disky. Podporuje celou řadu formátů fotek i videí a díky svému unikátnímu řešení dosahuje maximální lehkosti a skladnosti. Váží pouhých 330 gramů. Využít lze i dálkové ovládání, sluchátka, adaptér do auta, AV a AC kabel nebo brašnu pro uchycení do auta.
Cena produktu: od 1.399,- Kč (Kasa.cz)
Přenosná televize LED Hyundai PDL 783
3.jpgRádi byste i během cestování sledovali aktuální pořady v televizi? Pak si pořiďte snadno přenosnou televizi s úhlopříčkou obrazu 18 cm a rozlišením displeje 800 x 480 bodů. Ta umožňuje přijímat i digitální signál ve vysokém rozlišení a nahrávat televizní vysílání do připojené paměti USB flash disk nebo přehrávat se zpožděním (Time Shift). Televize má zabudovaný digitální tuner s podporou EPG, reproduktory, nabíjecí akumulátor, dálkové ovládání, výstup na sluchátka, anténu či adaptér do auta.
Cena produktu: od 1.999,- Kč (Kasa.cz)
Neomezená zábava s tabletem
Nechcete s sebou na cesty brát těžký notebook a s mobilním telefonem si nevystačíte? Ideálním kompromisem je rozhodně tablet. Připojíte se díky němu kdykoliv a kdekoliv na internet, přehrajete si oblíbený film, poslechnete si hudbu nebo si zahrajete hry. Tablet má dlouhou výdrž, je lehoučký a má stylový design.
Tip:
Dotykový tablet GoGEN TA 8300 DUAL
4.jpgDejte na kvalitu a pořiďte si tablet GoGEN TA 8300. Má všechny předpoklady stát se vašim dokonalým komunikačním prostředkem. Model má osmipalcovou obrazovku s rozlišením 1024 x 768 pixelů. Výkonný dvou – jádrový procesor a operační systém Android 4.1 Jelly Bean jsou zárukou vynikajícího výkonu a uživatelsky atraktivního prostředí. Tablet s operační pamětí 16 GB nabízí čelní i zadní webovou kameru. Můžete telefonovat přes Skype a pomocí druhé kamery pořizovat dokonalé fotografie i videa. Samozřejmostí je internetový prohlížeč s přímým přístupem na Facebook, YouTube, Google Maps a další služby. Tablet přehrává široké spektrum formátů videí i hudby a neváží ani půl kilogramu, takže jej snadno vložíte do kabelky nebo malého batůžku.
Cena produktu: od 3.999,- Kč (EURONICS.cz)
Více informací získáte na www.hyundai-electronics.cz, www.ereading.cz a na www.gogen.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×