Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZPESTŘETE SI DEN OCHUCENOU INSTANTNÍ KÁVOU DOUWE EGBERTS

1. 3. 2013

1.jpgMáte pocit, že váš život postrádá vzrušení? Každý den je na koleji, v práci, nebo na mateřské stejný jako druhý? Recept na změnu je úplně jednoduchý. Vyzkoušejte novou prémiovou vymražovanou instantní kávu Douwe Egberts ve třech příchutích - oříšek, vanilka a karamel. Proměňte si nudné chvíle v příjemný okamžik s moderní instantní kávou, která neobsahuje žádný cukr. Příchutě můžete střídat přesně podle své aktuální nálady.

Populární značka kávy Douwe Egberts přichází3.jpg jako první na český trh s jedinečnou novinkou v oboru instantních káv – ochucenými instatními kávami. V obchodech je najdete ve známý skleněnách obalech. Byly vytvořeny s ohledem na požadavky mladé a střední generace spotřebitelů, kteří si zakládají především na snadné a rychlé přípravě kávy a klasická příchuť kávy některým z nich již zevšedněla.
2.jpgOchucené novinky od Douwe Egberts obsahují jedinečnou prémiovou vymražovanou kávou. Díky moderní technologii zpracování získává každý šálek kávy jemnější chuť a výraznější aroma. Ochucená instantní káva navíc neobsahuje žádný cukr, takže se nemusíte bát o svoji linii.
Vždy, když dostanete chuť třeba na karamelovou kávu, nemusíte hledat fastfoody ani benzínové pumpy. Stačí jen sáhnout právě po té příchuti, která vám zpříjemní den a pomůže vám uniknout od všedních starostí. Velkou výhodou je, že ochucená instantní káva Douwe Egberts chutná dobře teplá i studená. Osvěží vás tedy nejen v zimě, ale i v letních měsících, a to v rozmanitých variacích.
V obchodech je ochucená instantní káva Douwe Egberts k dostání od poloviny ledna v balení po 95 g za doporučenou maloobchodní cenu 149, 90 Kč
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×