Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpátky do plavek! Připravte se zdravě a bez stresu.

14. 4. 2013

68468corcmyk75.jpg

Blíží se léto a většina z nás se už opět začíná starat o to, zda se vejde do loňských plavek. Novoroční předsevzetí o pravidelném cvičení vzalo dávno za své, stejně jako pokusy skončit s čokoládou a večerními nájezdy na ledničku. Pokud to ale myslíte s redukcí váhy doopravdy, pořád to můžete do prázdnin stihnout. S pomocí nejúčinnějšího přírodního prostředku na podporu hubnutí, kterým je sladkovodní mikrořasa spirulina. Protože je zároveň neuvěřitelnou zásobárnou vitaminů, minerálů a živin, nebude Váš organismus strádat a udržíte si dobrou náladu i kondici.
„Konzumace spiruliny výrazně ovlivňuje potřebu dát si něco k jídlu. Je totiž koncentrovaným zdrojem aminokyselin a sacharidů, které se rychle vstřebají do krve a udržují tak organismus v pocitu nasycenosti,“ vysvětluje Bob Dvořák, odborný poradce společnosti Chlorella centrum, jež se specializuje na „zelené“ produkty. „Spirulina omezuje chuť přejídat se a chuť na sladké, což je při hubnutí naprosto zásadní,“ dodává.
V čem je fígl?
Lidský mozek vysílá signály hladu v okamžiku, kdy v krvi poklesne hladina cukrů a aminokyselin. Tím, že sladkovodní mikrořasa spirulina jako zdroj těchto látek pomáhá udržovat jejich stálou koncentraci v krvi, nezačne mozek signalizovat hlad ani v okamžiku, kdy je žaludek úplně prázdný. Mozek si jednoduše myslí, že je tělo nasycené.

Jo-jo efekt a další trable
Při dietě je důležité dbát na to, aby tělo netrpělo nutričním nedostatkem a vinou toho se nepotýkalo s návaly „vlčího hladu“ a nenutilo nás sníst, na co přijdeme. I v tomto ohledu je zelenomodrá spirulina svým jedinečným výživovým profilem skvělý pomocník. Věděli jste třeba, že až 71 % hmotnosti spiruliny tvoří bílkoviny s vyváženým složením aminokyselin? Je to třikrát víc než v hovězím mase!
„Spirulina je samozřejmě obrovsky bohatá na rostlinné bílkoviny, na esenciální a také vzácné mastné kyseliny. Kromě toho obsahuje i přírodní balík vitaminů, minerálů a živin, které tělo pro zdravé fungování potřebuje,“ vypočítává odborný poradce společnosti Chlorella centrum. A díky nutričnímu potenciálu spiruliny se také snižuje riziko vzniku obezity. Organismus totiž nemá při jejím užívání důvod zpomalovat metabolismus, což zpravidla vede k jo-jo efektu, respektive k rychlému přibývání na váze.

„Kdo chce budovat figuru, kdo se trápí nějakou dietou, měl by sáhnout po čistě přírodních tabletách Spirulina Pura,“ doporučuje odborný poradce Dvořák s tím, že kromě vynikajících nutričních hodnot je tato sladkovodní mikrořasa i lehce stravitelná a vstřebatelná. A jako vynikající zdroj živin pro děti i dospělé doporučují spirulinu OSN i Světová zdravotnická organizace.
spirulina_doza_150g.jpg
Kvalitní, 100% přírodní a vysoce účinné tablety Spirulina Pura nabízejí unikátní výživu, posílení a ochranu organismu. Na www.chlorellacentrum.cz najdete balení s tabletami na měsíc a půl užívání za 673,- Kč. Podporují správné trávení, detoxikaci krve, jater a ledvin, zlepšení krvetvorby. „Jedinečné rostlinné fytonutrienty spiruliny navíc podporují i správné fungování imunitního systému a zlepšují celkový zdravotní stav organismu. Jsou také skvělou prevencí civilizačních chorob, zejména cukrovky a nemocí srdce a celého kardiovaskulárního systému,“ doplňuje Dvořák. Čistě přírodní tablety jsou vhodné k celoročnímu užívání pro lidi jakéhokoli věku.
 
Dopřejte si kvalitu
Pro nejvyšší kvalitu a účinnost sladkovodní mikrořasy spiruliny jsou velmi důležité podmínky, v jakých se pěstuje a zpracovává. Tablety Spirulina Pura zaručují maximum možného. Jejich jedinou složkou je spirulina pěstovaná ve špičkové kvalitě v přírodním prostředí Taiwanu. V přírodě s křišťálovou vodou, čistým ovzduším a dostatkem slunce. Společnost Chlorella centrum ji dováží od taiwanské firmy Vedan, která má mimořádnou kontrolu jakosti na všech stupních pěstování i zpracování spiruliny, kterou úspěšně distribuuje do celého světa.
 
O firmě Chlorella centrum 
Sídlo a centrální sklad této známé české společnosti je v Kostelci nad Orlicí. Od 90. let minulého století se firma úspěšně zabývá distribucí produktů ze sladkovodní řasy chlorelly pyrenoidosy. Čistě přírodní tablety Chlorella Pura a kosmetické přípravky z řady Chlorella Pura Cosmetics se vyznačují nejvyšší kvalitou i účinností. Stejně jako tablety Spirulina Pura či nápoj ze zeleného ječmene. Veškeré potřebné atesty, povolení a certifikáty jsou u sortimentu nabízeného společností Chlorella centrum samozřejmostí. Kompletní seznam produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na www.chlorellacentrum.cz, kde je i e-shop.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×