Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZLATÝ ŠÁLEK S CHUTÍ LETNÍHO OVOCE ZE ZAHRÁDKY

Všechny příznivce tradiční české chutě jistě potěší novinky značky Zlatý Šálek s oblíbeným ovocem ze zahrádky. Vychutnejte si tradiční chuť novinek - Zelený čaj s malinami a Zahradní ovoce se švestkami, hruškami a jablky, které vám připomenou prázdniny prožité u babičky.

Obě novinky obsahují typické české ovoce, které máme všichni nejraději. Udělají vám tak radost za každého počasí, protože provoní celý byt létem. Zároveň se ale hodí i k přípravě oblíbených ledových čajů, které příjemně osvěží v teplých dnech babího léta a skvěle chutnají i neslazené. Nahraďte jimi limonády a udělejte tak nenásilný a přitom účinný první krok na cestě ke zdravému životnímu stylu.
g.jpgZlatý Šálek uvedl na trh Zelený čaj s malinami. Kombinace těchto sladkých plodů se zeleným čajem jistě bude chutnat všem, kterým se doposud zelený čaj zdál příliš trpký. Maliny patří mezi tři nejoblíbenější příchutě českých spotřebitelů mezi ovocnými čaji, jistě tedy potěší i ve spojení s čajem zeleným. Maliny jsou zdrojem velkého množství antioxidantů, obsažených v jejich červeném barvivu.
V každém doušku novinky Zlatého Šálku Zahradní ovoce se skrývá lahodnájhj.jpg chuť zralých švestek, hrušek a jablek. Dopřejte si celoročně úžasnou atmosféru pozdního léta plného slunečních paprsků, schovanou v krabičce Zlatého Šálku inspirovaného chutí oblíbeného ovoce z českých zahrad. Všechny uvedené plody mají poměrně vysokou koncentraci vitamínu C a mnoha minerálních látek. Náš organizmus je schopný tyto látky lépe využít právě z tradičního domácího českého ovoce. Na rozdíl od citrusů a jiných tropických plodů je na něj totiž zvyklý.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×