Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní kolekce Paul Frank: rozverná, veselá a s novými motivy

16. 12. 2010

Nová zimní kolekce tašek Paul Frank Industries je tady! Veselé, hravé, chytře řešené kousky s unikátním designem jsou opět připraveny Vás okouzlit. Součástí kolekce jsou samozřejmě řady Paul Frank Julius & Friends a Core a také pestrobarevná a zábavná dárková linie Gift. Ovšem designéři aktuálně představují i dvě zcela nové řady: stylovou Paul Frank Fashion a kostkovanou Paul Frank Check. Vše k dispozici v e-shopu CATGANG!

 
nepojmenovany-1.jpgFashion
Tato řada je trošku rebelská, ovšem velmi stylová. Tašky jsou vyrobeny z pevného materiálu podobného oprané kůži, ozdobeny potisky, nášivkami a cvoky. Kromě kabel jsou také součástí kolekce různé módní doplňky, které skvěle vystihují aktuální módní trendy. nepojmenovany-2.jpg
 
 
 
Tip obchodu www.catgang.cz pro Vás:
Kabelka Paul Frank Fashion 2 petrol
Cena: 1620,- Kč
 
 
 
 
nepojmenovany-3.jpg
 
 
Check
Kostkové vzory v jasných, živých a módních barevných kombinacích. Klasika pronikla do kolekce Paul Frank!
 nepojmenovany-4.jpg
 
 
 
 
 
Tip obchodu www.catgang.cz pro Vás:     
Taška Paul Frank Check Tote
Cena: 1490,- Kč
 
 
 
 
 
nepojmenovany-5.jpg
 
Gift
Tato řada je především hravá, veselá a barevná. Potěší kohokoliv, kdo se rád baví. Jako dárek ideální!
 nepojmenovany-6.jpg
 
 
 
 
 
 
Tip obchodu www.catgang.cz pro Vás:
Toaletní taška Paul Frank Gift Black
 Cena: 580,- Kč
 
 
 
nepojmenovany-7.jpgPaul Frank Julius & Friends
Tašky z této řady jsou rozpoznatelné okamžitě. Jejich součástí je totiž nepostradatelná ikona značky, opičák Julius a jeho přátelé. Základ tašek tvoří standardní barvy a sezónní potisky. Součástí řady je i několik kousků v limitované edici, které jsounepojmenovany-8.jpg v nabídce pouze tuto zimu.
 
 
 
Tip obchodu www.catgang.cz pro Vás:   
Taška Paul Frank Friends bowler brown
Cena: 1260,- Kč
 
 
 
 
 
nepojmenovany-9.jpgPaul Frank Core
Tato linie zahrnuje i tři základní kousky, se kterými Paul Frank začínal ve své garáži v Huntington Beach. Jde o peněženku, malou kabelku a ještě peněženku na drobné mince, vše vyrobené ze zbytků vinylu. Pochopitelně na nichnepojmenovany-10.jpg nechybí Julius.
 
Tip obchodu www.catgang.cz pro Vás:
Taška Paul Frank Tote blue
Cena: 1150,- Kč
 
 
 
O značce Paul Frank Ind.
Na počátku byli přátelé, kteří v garáži v Huntington Beach v Kalifornii ze zbytku vinylu vyráběli peněženky a kytarové popruhy. Ovšem netrvalo dlouho a značka se stala známou nejen v celých Spojených státech, ale i jinde na světě. To díky skvělé kombinaci materiálů, svěžích barevných tónů a rozverných postaviček, jako je opičák Julius. Paul Frank spolupracuje s mnoha obchodními partnery, a tak může svým příznivcům nabídnout širokou škálu produktů, včetně oblečení, brýlí, hodinek, nábytku, kol či papírenského zboží.
 
O obchodu CATGANG
Internetový obchod není jen o značce Paul Frank Industries. Vybrat si zde můžete například z tašek tak věhlasných jmen jako je Dunlop, Lonsdale London, O´Neill, Desigual, Skunkfunk,Betty Boop, Charmmy Kitty a mnoha jiných. 
Kromě tašek a kabelek Catgang nabízí i kožené pásky Lowlife, čepice, šátky, kalhoty, skvělá trička a mikiny, módní doplňky, bižuterii. Nabídka se neustále rozšiřuje. Obchod www.catgang.cz jednoduše vybírá za vás, a to již 6. rokem. Rozhodující slovo má přitom originalita, trend a šmrnc! Navštivte www.catgang.cz a najděte si to pravé pro Vás!
 
 
 
Kontakty:
GSM: 777 942 024
Kompletní seznam značek, produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na www.catgang.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×