Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdraví pod stromeček

22. 11. 2011

Máte pro vaše nejbližší přichystaný skvělý velký dárek, ale říkáte si, že by se k němu hodila ještě nějaká drobnost, která potěší, aniž by při tom vysála vaši peněženku? Dámy určitě potěší přírodní doplněk stravy, díky němuž budou mít krásné vlasy a nehty, přepracovaní pánové by mohli uvítat něco na posílení srdce a imunity, rodiče a prarodiče obdarujte něčím, co zlepší jejich kondici.

Pro ni
naturell_silica.jpgKrásné nehty už za 14 dní
Znáte nějakou ženu, které by nepadaly vlasy, netřepily se nehty nebo neměla problémy s pletí? Protože je takových žen naprosté minimum, jsou přírodní tabletky Silica sázkou na jistotu.
Naturell Silica obsahuje všechny potřebné vitamíny včetně biotinu, který regeneruje pokožku hlavy a zamezuje padání vlasů, posilující minerální látky jako je selen, zinek, křemík a železo, ale i léčivé bylinky. Díky tomuto ideálnímu složení bude mít žena zdravější, pevnější a lesklejší vlasy, krásné nehty a pružnou, hebkou pokožku.
Doporučená cena: 250 Kč (100 tablet). Zakoupíte v lékárnách.
Pro něj
omega_3_cz_packshot-cien.jpgProti civilizačním chorobám – aby byl váš partner fit
Že nezdravý a stresující životní styl moderní civilizace má za následek vysoký krevní tlak, infarkt a mozkovou mrtvici dnes ví každé malé dítě. Stejně jako to, že je důležité jíst ryby a rybí tuk, protože obsahují prospěšné rostlinné oleje s nenasycenými mastnými kyselinami omega-3. Právě ony totiž udržují krevní tlak v té správné výši, posilují imunitu, starají se o správnou činnost srdce a regulují arytmii. Působí protizánětlivě a snižují hladinu cholesterolu v krvi. Protože ale muži nad rybami a dalšími zdravými jídly často ohrnují nos, je pro ně doplněk stravy Omega-3 ideálním řešením, jak do sebe tyto nepostradatelné látky dostat.
Doporučená cena: Výhodné rodinné balení za 180 Kč (120 kapslí). Zakoupíte v lékárnách.
Rodičům a prarodičům
glukosamin.jpgPohyb bez problémů
Glukosamin je nejen látka starající se o dobrou kondici kloubních chrupavek, ale také název přírodních tabletek, které kloubům vrací ztracenou pohyblivost a zbavují je bolesti z namáhání.
Glukosamin je součástí kyseliny hyaluronové, takže společně dodávají chrupavce tvrdost a pružnost, v přirozené formě se zároveň nachází i v kloubní tekutině, kde se stará o dostatečnou výživu kloubu. S věkem se ale samozřejmě jeho množství v těle snižuje, a tak je třeba jeho zásobu postupně zvětšovat. Preparát navíc obsahuje mangan, který se účastní syntézy mukopolisacharidů, jenž tvoří pojivo svalu, chrupavek a kosti.
Doporučená cena: Ekonomické balení 100 tablet od 250 Kč. Zakoupíte v lékárnách.

Další informace na: www.naturell.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×