Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdravá a rychlá svačinka? Prostě na jedničku!

12. 8. 2010
ObrazekJe všeobecně známo, že svačiny jsou pro děti nezbytné a tvoří jeden ze základních kamenů jejich jídelníčku. Jak ale vše ráno zvládnout, aby byla příprava svačiny rychlá a navíc našim ratolestem s mlsnými jazýčky chutnala? Vyzkoušejte sladké i slané pomazánky z Choceňské mlékárny! Sladké pomazánky vanilka a čokoláda na chleba, rohlík, palačinky nebo jen na lžičku! Slané pak do zdravých sendvičů!
 
Dopolední svačina je pro školáka jedním z nejdůležitějších jídel dne. Slouží k načerpání nové energie před dalšími hodinami strávenými v lavici. Pokud ji dítě vynechává, tělo si začne kvůli dlouhým intervalům v příjmu potravy vytvářet tukové zásoby na horší časy, protože se bojí, že bude delší dobu o hladu. To může být slušným základem obezity, zvlášť v případě dohání - li pak hladové dítko vše nezdravým obědem.
 
Jenže jak všechno ráno zvládnout? Připravit zdravou svačinku nemusí být složité! Vyzkoušejte pomazánky z Choceňské mlékárny!
 
Choceňské sladké pomazánky jsou ideální jak na vaření, pečení, tak právě pro přípravu rychlých svačinek - na chleba, rohlík nebo jen jako mlsání z kelímku!
 
ObrazekChoceňské pomazánkové čokoláda
 
Choceňské pomazánkové čokoláda přichází s ideálním řešením pro milovníky čokoládových chutí, kteří zároveň chtějí žít zdravě a dopřát vyváženou stravu i svým dětem. Jako všechny mléčné výrobky je zdrojem vápníku, ale rozhodně nezatíží naše svědomí a především organismu jako ostatní čokoládové pomazánky.
 

 

Jaké jsou výhody oproti ostatním čokoládovým pomazánkám na trhu?

- nižší obsah tuku až o 66%
- nižší obsah cukru až o 70%
- nižší kalorickou hodnotu až o 62%
- bez oříšků
- bez lepku
- bez konzervačních látek!
 
 
Doporučená cena: 22,90 Kč
 

 

ObrazekChoceňské pomazánkové vanilka

 
Choceňské pomazánkové vanilka nabízí jemnější chuť pro oslazení vstupu do nového dne i načerpání energie v jeho průběhu.
Choceňské pomazánkové vanilka nebylo oceňeno titulem Mlékárenský výrobek roku 2010 nadarmo!
 

 

Podobně jako čokoládová pomazánka z Chocně má několik výhod:

 
- nižší obsah tuku
- nižší obsah cukru
- nižší kalorická hodnota
- bez konzervačních látek
- bez lepku
 
Doporučená cena: 22,90Kč
 
TIP: Vyzkoušejte jako svačinku např. palačinky z celozrnné mouky namazané vanilkovou nebo čokoládovou pomazánkou! Nejen vaše děti je jistě ocení!
 
ObrazekPomazánkové máslo Fit Line
 
Do zdravých sendvičů můžete kromě klasického másla nebo margarínu použít pomazánkové máslo Fit Line!  Pomazánkové máslo Fit Line, vzniklo kombinací Choceňského pomazánkového másla a jogurtu. Má o 40% méně tuku než ostatní pomazánková másla, představuje lehčí, zdravější a báječně chutnající alternativu. Navíc je bez konzervačních látek a bez lepku!
 

Doporučená cena: 22,90Kč

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×