Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zázrak jménem kyselina hyaluronová - pravda, nebo lež?

Kyselinu hyaluronovou dnes nabízejí desítky firem v podobě různých kosmetických přípravků. Její obsah v nich je ale velmi nízký a stejně tak i dosažené výsledky. Omlaďte a rozzařte svou pleť použitím skutečně účinných sér z kosmetické řady Dr.Entner.

 

 0.jpg

Skutečně viditelný liftingový efekt totiž mají jen vysoce koncentrovaná a nízkomolekulární séra s kyselinou hyaluronovou. Odpověď na naši úvodní otázku tedy otázku zní: „Ano, kyselina hyaluronová je zázrak přírody. Skutečně liftingového účinku a viditelných výsledků ale dosáhnete jen v případě použití nízkomolekulární a vysoce koncentrované kyseliny hyaluronové,“ zdůrazňuje MUDr. Michael Entner, respektovaný český estetický chirurg, který při vývoji revoluční kosmetiky zúročil léta praxe na prestižních zahraničních klinikách.

„Výrobky s kyselinou hyaluronovou často přirovnávám k čokoládě. Je-li kyselina v malé koncentraci, je to jako čokoládová náhražka s nepatrným množstvím kakaa. Vypadá to jako čokoláda, ale není to čokoláda. Naše séra jsou naopak jako ty nejlepší švýcarské čokolády z opravdu kvalitních surovin a s účinky, které můžeme garantovat,“uvedl MUDr. Michael Entner.

Ve svých produktech proto využívá kosmetika Dr. Entner ultra nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou patentovanou japonskými vědci, která se lehce vstřebává a prochází vrchní vrstvou pokožky. Nevytváří na ní tedy pouze ochranný film, jako je tomu u kyseliny hyaluronové s větší molekulovou váhou, jež se nejčastěji používá v běžně dostupné kosmetice.

 1.jpg

Pokud se rozhodnete vybírat mezi desítkami kosmetických výrobků, které inzerují, že mimo jiné obsahují kyselinu hyaluronovou, ověřte si, jak vysoké procento této látky v přípravku skutečně najdete a jaká je její molekulová váha. „Jedině velmi nízká molekulová váha kyseliny hyaluronové totiž této účinné látce umožňuje proniknout do pleťových buněk, kde vyvolá jejich rychlou obnovu a zvýšeným metabolismem buněk se pak pleť stává pevnou, hebkou a má výrazně mladší vzhled,“ zdůraznil MUDr. Entner.

Kyselina hyaluronová spolu s dalšími glykosaminoglykány a kolagenem tvoří důležitou složku mechanismu znovuobnovení poškozené pokožky a je základním kamenem při tvorbě kožních buněk. Jednou z nejdůležitějších biologických vlastností této kyseliny je její schopnost vázat vodu, a to až na 4000 násobek její vlastní váhy, což je mnohem více než u jakékoliv jiné přírodní látky. Díky této vlastnosti zajišťuje pleti nepřekonatelnou hydrataci a jemnost. Zásadně působí na stimulaci a růst nových buněk, takže omezuje i tvorbu vrásek. Vhodná je také pro lidi s akné či dermatitidou.

Přípravky kosmetiky Dr. Entner obsahují jen přírodní účinné látky, jsou cenově dostupné a zatím nemají v boji proti vráskám konkurenci.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×