Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zahřejte se během chladných večerů sklenkou rumu Cubaney

15. 10. 2013

cubaney_25.jpg

Rok se s rokem sešel a přiblížil se neúprosně předvánoční čas. Všichni opět budeme shánět nejlepší tipy na vánoční dárky, ať již od svých přátel nebo z reklamních tabulí. Zkuste tento rok zvolit jako ideální vánoční dárek něco úplně jiného. Zahřejte se během zimních večerů nad pečením cukroví, nebo s rodinou, sklenkou výjimečného rumu Cubaney. Protože rum k českým provoněným Vánocům zkrátka patří.
Široká produktová řada rumů CUBANEY je vhodná jak pro klasické konzumenty rumů i zákazníky, kteří si dají rum jen zcela výjimečně. Cubaney je lehký rum vyráběný podle původních postupů, které lze pokládat za zcela zásadní pro jeho výslednou vysokou kvalitu. 
Alkohol, který se používá pro výrobu CUBANEY je produktem kvašení a destilace šťávy z cukrové třtiny – neboli „guarapy“, a nikoli moštů či melas, jak je zvykem v moderní výrobě. Tento rozdíl je velmi důležitý, neboť guarapa je čistá šťáva z třtiny, se všemi jejími nedotčenými přírodními vlastnostmi, obsahující mnohem více živin a pozitivních přísad, což se odráží v získávaném alkoholu. Zatímco guarapa je šťáva, ze které se extrahuje cukr, mošty nebo melasy jsou odpad, které zbudou poté, co je cukr extrahován. U rumů Cubaney se Vám díky jejich vysoké kvalitě nemůže stát, že vás ráno zastihne bolest hlavy.
Vyzkoušet můžete celou řadu různých příchutí a stáří – od tříletého až po dvacetipětiletý či samotný vrchol Cubaney Centenario, který získal ocenění RUM roku 2012 na mezinárodním festivalu rumu v Madridu. Pokud máte rádi sladší příchutě, nabízí se Cubaney likéry – Cubaney Elixir, Caramelo, Miel, Orange. Cubaney Elixir obsahuje až 12 leté rumy, vůni a chuť mu dává macerace hroznů vína Pedro Ximeréz. Výsledkem je tmavý, sladký, vyvážený a plný rum se skvělou chutí a vůní.
Na českém trhu můžete dominikánské rumy společnosti Oliver & Oliver zakoupit v e-shopu společnosti RUMAKO, který je jejich výhradním dovozcem pro celou Českou republiku.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×