Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zahrajte pleti CGF blues s kosmetikou z chlorelly

kompozicechlorellapuracosmetics.jpg

CGF, nebo chcete-li růstový faktor ze sladkovodní řasy chlorelly, je komplex vysoce účinných látek s blahodárnými účinky na lidský organismus. Jde o unikátní prvky a sloučeniny z buněčného jádra chlorelly, které ve svých vzájemných poměrech podporují růst tělu vlastních buněk a jejich regeneraci. Díky tomu je CGF vysoce prospěšný v kosmetické péči o zdravou i problematickou pokožku celého těla. Originální receptury kosmetické řady Chlorella Pura Cosmetics jsou založeny na optimálním podílu CGF v každém jednotlivém přípravku. Pokožku čistí, ošetřují a chrání tou nejpřirozenější cestou.
„Kosmetické přípravky Chlorella Pura Cosmetics se k tělu chovají šetrně, zároveň ale významně přispívají k jeho regeneraci a navíc nedráždí pokožku umělými přísadami. Jsou určené pro každodenní péči o normální, citlivou i problematickou pleť. Prospívají i pokožce trpící ekzémy či lupénkou. Vhodné jsou rovněž pro děti,“ říká Bob Dvořák, odborný poradce společnosti Chlorella centrum, která na www.chlorellacentrum.cz nabízí „zelené“ produkty.
Přírodní elixír mládí
Za označením CGF se skrývají peptidy, proteiny, polysacharidy, beta glukany, síra, mangan a také vysoký obsah nukleových kyselin, které podporují rozmnožování a růst buněk a působí jako prevence předčasného stárnutí. V tom mají nukleové kyseliny DNA i RNA mimořádný význam pro pokožku. Růstový faktor CGF je důvodem vysokých reprodukčních schopností řasy chlorelly a stejně tak dokáže podporovat buněčný růst a regeneraci v lidském těle, včetně zpevnění pleti.
„CGF se využívá například pro regeneraci těla po léčebném zákroku spojeném se zářením, ale také po nadměrném slunění nebo při léčbě onemocnění kůže – především ekzémů, popálenin, vředů a jiných špatně se hojících ran,“ přibližuje odborný poradce společnosti Chlorella centrum. „Využití CGF pro ošetření povrchových ran přispívá k jejich rychlejšímu zhojení a zacelení,“ doplňuje Dvořák.
Růstový faktor CGF je účinnou látkou všech kosmetických přípravků z řady Chlorella Pura Cosmetics, které najdete na www.chlorellacentrum.cz. Pleťové vody, regeneračního krému, sprchového gelu, tělového mléka, šamponu na vlasy i balzámu na rty. „Jejich unikátní složka CGF urychluje regeneraci a hojení unavené či poškozené tkáně,“ dodává odborný poradce společnosti Chlorella centrum.
Extrakt CGF je pro tyto kosmetické přípravky získáván vodním výluhem ze sladkovodní řasy chlorelly pyrenoidosy pěstované ve špičkové kvalitě v přírodním prostředí Taiwanu. V přírodě s křišťálovou vodou, čistým ovzduším a dostatkem slunce. Společnost Chlorella centrum dováží extrakt CGF ve formě prášku od taiwanské firmy Vedan, která má mimořádnou kontrolu jakosti na všech stupních pěstování i zpracování chlorelly, kterou úspěšně distribuuje do celého světa. Samotné přípravky Chlorella Pura Cosmetics vyrábí česká firma podle originálních receptur. Kosmetika je určena k vnějšímu použití pro všechny věkové skupiny, má vyvážené pH.
Regenerační krém s CGF 50 mltelovemleko.jpg
Blahodárně působí na zdravou pokožku a intenzivně ošetřuje pleť podrážděnou sluněním, rozpraskanou pokožku na rukách, těhotenské strie, bércové vředy či proleženiny.
Regeneruje kůži po odřeninách, popáleninách, drobných řezných rankách i oparech. Zklidňuje problematickou pleť s akné, lupénkou a atopickým ekzémem. Cena 152,- Kč
Pleťová voda s CGF 150 ml
Zklidňuje, čistí a vyhlazuje zdravou i problematickou pleť. Snižuje tvorbu kožního mazu a rozšířených pórů. Cena 131,- Kč.
sprchovygel.jpgSprchový gel s CGF 200 ml
Poskytuje pleti regeneraci, ochranu a zklidnění. Prospívá pokožce s akné, lupénkou, atopickým ekzémem nebo při podráždění sluncem. Cena 107,- Kč
Tělové mléko s CGF 200 ml
Přispívá ke zpevnění pleti. Pokožku také hydratuje a celkově regeneruje. Cena 117,- Kč.
Vlasový šampon s CGF 200 ml
Podporuje růst vlasů a intenzivně regeneruje vlasovou pokožku. Je vhodný pro zdravé vitální vlasy i pro lidi, kteří se potýkají s lupy. Cena 107,- Kč.
Balzám na rty s CGF
Velmi prospívá citlivým, suchým a popraskaným rtům. Balzám rty zjemňuje a hydratuje. Je zdrojem přírodní ochrany před slunečním zářením. Cena 50,- Kč.
O firmě Chlorella centrum 
Sídlo a centrální sklad této známé české společnosti je v Kostelci nad Orlicí. Od 90. let minulého století se firma úspěšně zabývá distribucí produktů ze sladkovodní řasy chlorelly pyrenoidosy. Čistě přírodní tablety Chlorella Pura a kosmetické přípravky z řady Chlorella Pura Cosmetics se vyznačují nejvyšší kvalitou i účinností. Stejně jako přírodní tablety Spirulina Pura ze sladkovodní řasy spiruliny či nápoj ze zeleného ječmene. Veškeré potřebné atesty, povolení a certifikáty jsou u sortimentu nabízeného společností Chlorella centrum samozřejmostí. Kompletní seznam produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na www.chlorellacentrum.cz, kde je i e-shop.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×