Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zahalte své tělo do hebkého merina lehkého jako pírko

Proplujte letními teplotami v topu a šátku vyrobeném z doposud nejlehčího a nejjemnějšího merina značky Icebreaker. Prvotřídní tkanina s příměsí nylonu vás nadchne svou hebkostí, jemností, vysokou prodyšností a chladivostí. Stylové kousky odvádějí i v tom největším horku pot a přirozeně absorbují škodlivé sluneční paprsky. Prostřednictvím tzv. Baacodu na štítku oblečení si můžete dokonce zjistit, z jaké konkrétní ovčí farmy vaše tílko či šátek pochází.

Dámské tílko Icebreaker Willow Tank
Atraktivní tílko Willow s barevnými pruhy je jedním z nejpohodlnějších i nejslušivějších topů značky Icebreaker. Je vyrobeno z lehoučkého luxusně hebkého merina novozélandských ovcí gramáže 120. Díky jeho prodyšnosti a přirozené odolnosti vůči zápachu jej lze nosit i několik dní bez praní. Styl doplňuje prohloubený výstřih na zádech a přetočená ramínka.
Cena: 1.699,- Kč

6.jpg 7.jpg 9.jpg 10.jpg

   
Šátek Icebreaker Vista Scarf
Zabalte se do heboučkého šátku, který vás zahřeje při chladnějších večerech. Je vyroben z nejlehčího merina gramáže 120. Je luxusně jemný na dotek, vysoce prodyšný a vybrat si můžete z několika verzí svěžích dvoubarevných pruhů.
Cena: 999,- Kč

11.jpg  12.jpg

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×