Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zábavné vzdělávací hračky – čeština i počty na jedničku!

Již Jan Amos Komenský upozorňoval, jak je důležité učení hrou. Je to ta nejpřirozenější aktivita, díky které dítě poznává svět a samo sebe. Při učení hrou odpadá známé přísloví „učení je mučení“, naopak i učení se může stát zábavou.

Pojďme se nyní společně podívat na svět chytrých hraček a vědomostních her.
 
Protože díky nim se děti naučí znát lépe pravopis, procvičí si angličtinu, zabrousí do techniky a zasoutěží si o „největšího Čecha“.
 
 
elektricka-vyukova-hra-hezky-cesky.jpgElektrická výuková hra Hezky česky!
 
Nový způsob učení pravidel českého pravopisu pro 1 až 3. třídu pomocí doplňování písmenek. Děti se naučí rozlišovat jednotlivé slabiky ve slovech, procvičí si dvojhlásky a používání ú/ů, psaní tvrdého a měkkého Y/I a mnoho dalšího. Zkuste si i vy dospělí, jak jste na tom s českou gramatikou a zasoutěžte si doma s vaším potomkem.
 
Hezky česky pořídíte na Dráček.cz jen za 185 Kč.
 
 
vyukova-hra-brnkacka-english-easy-peasy.jpgVýuková hra Angličtina? Brnkačka! English? Easy Peasy
 
Angličtina pro menší i větší. Hra spočívá v přiřazování obrázků k anglickým slovíčkům z oblastí čísel, barev, jídla, povolání, sportu a dalších. Velmi názorná hra, díky které si dítě rozšíří slovní zásobu a procvičí si paměť. A přidat se můžeme i my, dospělí.
 
 
Angličtina brnkačka je k mání na Dráček.cz jen za 185 Kč.
 
 
stavebnice-voltik-ii.jpgStavebnice Voltík I.
Hra pro malé kutily, kde se naučí sestavit až 35 elektronických modelů obvodů. Možno postupovat od nejlehčích po nejtěžší, jako je vysílač a přijímač Morseovy abecedy a telegraf. Tatínkům a dědečkům vstup povolen.
 
 
 
Oblíbený Voltík na Vás čeká na Dráčkovi od 516 Kč.
 
 
al99412.jpgStolní hra Česko JUNIOR
 
Hra pro celou rodinu, kde si vyzkoušíte, jak moc znáte Českou republiku. Obsahuje otázky z oblastí lidé a společnost, příroda a geografie, kultura a různé. Kdo se stane nejzvídavějším Čechem?
 
 
 
 
Stolní hra Česko Juniorje naším posledním hravým tipem a pořídit ji můžete za 549 Kč.
 
Kterou chytrou zábavu si vyberete pro své děti Vy? Napište nám na náš Facebook, uděláte nám radost.
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×