Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z tělocvičny rovnou na rande? S oblečením z merina žádný problém

1.jpg

Dovedete si představit, že byste po celodenní projížďce na kole či několikahodinovém cvičení v posilovně zamířili na rande, aniž byste si dali předtím sprchu a převlékli se? Že ne? Pak vyzkoušejte technické oblečení z merino vlny novozélandské značky Icebreaker. Zbrusu nová sportovní řada GT nabízí šortky i topy na běh, cyklistiku, turistiku nebo fitness. I kdybyste v tomto prvotřídním merinu uběhli maratón, nebudete nikdy cítit potem.
Icebreaker rozšířil svou kolekci technického sportovního oblečení GT o nové střihy pro běh, cyklistiku, fitness i jiné indoorové a outdoorové aktivity. Dámské řady Flash a Zest mají spoustu funkčních vlastností a vyznačují se atraktivními barvami a grafickými motivy inspirovanými přírodou. Naprostou novinkou je prodyšná síťovina na hrudi a na zádech a stehovací technologie Free Seam. Ta je inspirována zvykem vytrvalostních běžců obracet trička naruby, aby je nedřely švy. Proto využívá obrácených obnitkovacích stehů na vnější straně oblečení namísto vnitřní. „Topy jsou vyrobeny z merina s příměsí vláken LYCRA®, která jim poskytují větší pružnost a pomáhají držet tvar. Lépe se tak přizpůsobují pohybu těla. Nechybí ani reflexní prvky, které za soumraku či svítání zajišťují viditelnost a bezpečnost,“ uvedl David Chovanec, Marketing & PR Manager Icebreaker Czech Republic s. r. o., s tím, že díky prvotřídnímu merinu oblečení reguluje teplotu. Šortky, topy i dresy jsou vysoce prodyšné, čímž brání vzniku vlhkosti a přehřívání. Velice rychle schnou a odolávají zápachu. Oblečení tak není nutné po každém tréninku prát a můžete se v něm klidně vydat na rande či mezi přátele. „Bakterie způsobující zápach se snáze udrží na hladkém povrchu syntetických vláken než na jemných šupinách vlákna merino. Ta absorbují molekuly pachu a vypustí je až při praní,“ dodal David Chovanec.
 
Naše tipy:
2.jpgIcebreaker GT Flash Tank
Tréninky v lehkém topu Flash si zamilujete. Je vyroben z lehkého merina gramáže 150 s přídavkem vláken LYCRA®. Vaše tělo si tak udrží optimální teplotu. Tílko sportovního střihu přitom zůstává dostatečně prodyšným, takže se ani ve velkém horku nebudete přehřívat nebo příliš potit. Ploché švy v kontrastní barvě nikde nedřou. Praktická kapsa vám ukryje klíče a další nezbytnosti.
Cena: 1.499,- Kč
 
3.jpgIcebreaker GT Flash Zip
Flash Half Zip s krátkými rukávy je dokonalým topem pro vaše sportovní výkony. Je vyroben z lehkého merina gramáže 150 s přídavkem vláken LYCRA®. Je dostatečně prodyšný a udrží vaše tělo v optimální teplotě. Nebudete se tak ani v horku přehřívat nebo příliš potit. Sportovní střih doplňují panely z očkovaného úpletu, které vám zajistí dostatečnou ventilaci. Ploché vnější švy v kontrastní barvě nikde nedřou. Praktická kapsa vám ukryje klíče a další nezbytnosti.
Cena: 1.999,- Kč
 
4.jpgIcebreaker GT Bike Glory Jersey
Těžko byste hledala pohodlnější cyklistický top pro celoroční nošení než je Glory. Je vyroben z jemného merina gramáže 200 s přídavkem vláken LYCRA® a kombinuje vysoce prodyšnou síťovinu v zónách s nějvyšší teplotou pro maximálně efektivní odvětrávání a pohyblivost. Nechybí snadno dostupná třípanelová kapsa s prostorem na pumpičku ani kapsa na MP3 přehrávač se zipem a praktickým poutkem na sluchátka. Styl doplňují reflexní detaily pro bezpečnost.
Cena: 2.749,- Kč
 
5.jpgIcebreaker GT Dart Shorts
V heboučkých šortkách Dart vás na cestě k překonání osobního rekordu nic nezastaví. Jsou vyrobeny z jemného merina gramáže 150 s přídavkem vláken LYCRA® pro lepší tvar. Prodyšné merino zabraňuje přehřívání a obepnutá podšívka je suchá a pohodlná na dotek po celou dobu vašeho tréninku. Tvarovaný lem kolem nohou vám zajistí ničím neomezený pohyb. Nechybí vnitřní kapsa a reflexní logo pro vaši bezpečnost.
Cena: 1.399,- Kč
 
6.jpgIcebreaker GT Flash Zip
Sportovní svršek Flash Zip je vyroben z lehkého a hebkého merina gramáže 150 s přídavkem vláken LYCRA®. Vaše tělo si díky tomuto materiálu udrží optimální teplotu. Top je vysoce prodyšný, takže se v něm nebude přehřívat ani potit. Dostatečnou ventilaci zajišťují také panely z očkovaného úpletu. Vnější overlockové švy v kontrastním zbarvení zase minimalizují tření.
Cena: 2.399,- Kč
 
7.jpgIcebreaker GT Zest Crewe
V tomto vysoce funkčním tričku se vám bude trénink určitě dařit. Ultralehké tričko z merina gramáže 150 s přídavkem vláken LYCRA® má dokonalý tvar. Je doplněné plochými švy, které zamezují dření, a padne vám jako druhá kůže, ve které se budete moci neomezeně pohybovat. Přirozeně reguluje tělesnou teplotu a vlhkost.
Cena: 1.499,- Kč
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×