Jdi na obsah Jdi na menu
 


Yoplait Chef de Créme – pusťte si profesionála do kuchyně

17. 3. 2011

3d_chef_de_creme_low-res.jpg

Pokud rádi vaříte a experimentujete v kuchyni, určitě vyzkoušejte profesionálního pomocníka - opravdu hutnou a kvalitní zakysanou smetanu Yoplait Chef de Créme.
Nechte se inspirovat delikátní francouzskou kuchyní, která i díky tomuto smetanovému krému získala svou proslulost po celém světě. Do rukou se vám tak za pár korun dostane nepostradatelná ingredience nejen věhlasných šéfkuchařů, ale hlavně milovníků dobrého jídla. Zjemněte své vaření a dodejte pokrmům tu správnou bohatou chuť.  Konečně je totiž na trhu zakysaná smetana s vyšším obsahem tuku (30%), která je pro vaření či pečení ideální.
 
Inspirováno francouzskými šéfkuchaři
Chef de Créme vychází z tradiční klasické francouzské receptury Crème Fraîche. Pro své nekonečné možnosti využití a unikátní chuť je nepostradatelným pomocníkem nejen v tradičních francouzských recepturách pro šéfkuchaře po celém světě.
 
Zakysaná smetana Chef de Créme není však určena pouze pro vaření v pětihvězdičkových restauracích. I svá oblíbená jídla, která rádi připravujete doma, můžete díky této nové ingredienci udělat mnohem delikátnější, jemnější a lahodnější. Krémovější konzistence a lahodná chuť Chef de Créme spojuje jemnost šlehačky a oblíbenou navinulou chuť zakysané smetany.
 
Tuk je základ pro kvalitní a chutné vaření
Pokud zrovna nepřipravujete lehké letní saláty, nebojte se sáhnout po smetaně s větším procentem tučnosti. Jedině tak získají připravované pokrmy tu správnou chuť. Obzvláště v teplé kuchyni je vyšší obsah tuku pro výsledný efekt a kvalitu velmi důležitý. Čím vyšší obsah tuku zakysaná smetana má, tím méně ji spotřebujete a přitom pokrm bude hutnější a delikátnější.
 
Zakysaná smetana Chef de Créme je ideální pro přípravu delikátních omáček, jemných dresinků, hustých krémových polévek, klasických i exotických pomazánek a salátů (zeleninových i ovocných). Určitě s ní budete spokojeni při přípravě dezertů (např. Tiramisu, Cheescake), dezertních krémů, nepečených dortů a mnoha dalších pochoutek. Jídla získají jemnou, lahodnou a hlavně plnou chuť.
 
Yoplait Chef de Créme je na trhu ve všech prodejních sítích typu hypermarkety (mimo prodejny Albert) a supermarkety za DMC 17,90 Kč (180g).
 

Více receptů naleznete na www.zakysana-smetana.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×