Jdi na obsah Jdi na menu
 


WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010 - O2 arena 3. a 4. září 2010

18. 5. 2010
ObrazekPrvní část jubilejního 10. veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu jsme připravili ve zcela nevšedním duchu - v náročných atraktivních prostorách O2 arena. Díky své exkluzivní poloze, dostupnosti, vysoké návštěvnosti i celé síti předprodejů je O2 arena výtečným a důstojným prostředím pro vystavovatele, návštěvníky i další odborné účastníky veletrhu z tuzemska a ze zahraničí.
 

V nových prostorách bude veletrh ještě intenzivněji zaměřen na trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i postavy. Vystavovatelé představí okolo 350 značek, většina z nich se stálým předváděcím programem na stáncích a dlouhou řadou novinek ze všech kosmetických oborů: nové metody péče o pleť, nové metody v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie. Žhavé novinky v líčení, účesech i módě vznikající pod rukama našich i zahraničním mistrů slavných jmen budou k vidění po celý den na hlavním podiu.

 

Obrazek

Stále důrazněji se na veletrzích WORLD OF BEAUTY & SPA prosazuje krása jako harmonie těla i duše.  Ukázky četných druhů masáží, aromaterapie a dalších relaxačních metod, tak ulevujících při každodenní stresu, jsou netrpělivě očekávány návštěvníky - těmi, kteří se chtějí inspirovat pro návštěvu nových relaxačních či lázeňských center a především těmi, kteří zvažují další vzdělávání či rekvalifikaci v tomto oboru. Rekvalifikace a další vzdělávání nabízejí vystavovatelé samozřejmě i v dalších oblastech, jako jsou kosmetika, vizážistika, kadeřnictví, nehtová modeláž, podologie., prezentují se  i kurzy výuky dalších přírodních metod zdravotní péče jako alternativní medicína, akupresura, čínská medicína, homeopatie, irisdiagnostika, čakrální terapie ap.

 

Obrazek

Soutěže budou jako každoročně patřit k "highlights" programu veletrhu. Na pátek je připravena Otevřená česká mistrovská soutěž v make-upu ve spolupráci s Unií kosmetiček a Pavlem Bauerem, na niž postupují finalistky červnové soutěže v Kaiserštejnském paláci. Patricie Herrera připraví soutěž Krásné ruce a nohy, podiatři svůj "Podiatrický den" spojený s odbornou soutěží "Nejkrásnější nohy" pod vedením Jaroslava Fešara z ČPS. Pro vystavovatele je ve spolupráci se sdružením PROKOS připravena soutěž výrobků BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

 

Obrazek    Obrazek

 Na sobotní den je přiopraveno tradiční Mistrovství ČR a mezinárodní mistrovství v nail designu v kategoriích "gel" a "acryl" s postupem pro vítěze na mezinárodní mistrovství v nail designu v Düssseldorfu. Atraktivní novinkou bude 1.ROČNÍK SOUTĚŽE OTEVŘENÉ NAPŘÍČ KADEŘNICKÝM SVĚTEM INSPIRACE 2011

Obrazek

V průběhu jarního veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA před vedli porotci této soutěže, Blanka Hašková, Jan Hlaváček a Martin Loužecký své dokonalé účesové kreace, které byly současně pozvánkou na její podzimní 1. ročník. Vítěz získá 100 000 korun českých, všichni finalisté luxusní profesionální fén PARLUX 3800, vstupenku na veletrh, originální diplomy a další věcné dary, možnosti prezentace na dalších soutěžích v zahraničí.

Více na www.beautyexpo.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×