Jdi na obsah Jdi na menu
 


WORLD OF BEAUTY & SPA 2010 PODZIM O2 arena Praha 9, 3. a 4. září 2010

14. 7. 2010
Jubilejní 10. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA bude probíhat v moderních prostorách O2 arena. Na příchozí bude čekat nabídka  cca 350 značek z oborů kosmetika, kadeřnictví, péče o ruce, nohy, péče o tělo, formování postavy a zdravý životní styl.
 

ObrazekPro návštěvníky, kteří chtějí být "in", bude představena opět celá řada trendů. 

V pátek bude na podiu líčit Mistryně ČR Ilona Pavlatová trendy značek KARAJA a TANA, trendy firmy ARTDECO budou k vidění v sobotu v podání mistryně ČR a Mezinárodní mistryně Štěpánky Podroužkové.
 

Přední český vizážista Pavel Bauer & jeho hosté představí trendy značky Estée Lauder - prezentovat se dále bude Gabriela Revellese ze salonu Matrix, Zuzana Straková (stylistka Star dance, Bailando, X Factor...), svatební salon Veroniky Vandasové. Italské kadeřnické trendy budou na programu pátečních a sobotních vystoupení skupiny Gruppo GMB z akademie BES Milano  - představí je kadeřníci Vincenzo Piccolo, Luigi Tufano, Donato Guida, Salvatore Settola. Atraktivní novinkou i inspirací bude 1. ročník soutěže otevřené napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2011, kdy nejlepší kadeřníci z tuzemska a zahraničí budou soutěžit o 100.000 korun českých a řadu hodnotných věcných darů.Obrazek

Ústředním tématem jedné z nejprestižnějších soutěží - Mistrovství ČR v make-upu - bude "Business make-up". Vytříbený, minimalistický, praktický a s velkou pečlivostí volený look je typický pro ženu manažerku. Make up je precizně proveden za použití kvalitních kosmetických přípravku bez přílišného barevného zdobení a výrazných efektů. Typické jsou produkty, které vydrží náročný a dlouhý pracovní den „ženy - podnikatelky“. Barvy a styl je volen velmi střídmě až přirozeně se zdůrazněním jednotlivých partií s použitím větších kontrastů a módních trendů. Styl vyjadřuje serióznost, sofistikovanost a ženskost. Dokonalé sladění všech detailů v líčení a stylu oblečení s rafinovanou úpravou účesu modelky může být pro vizážisty vstupenkou na stupně vítězů mistrovství republiky v make upu pořádaném 3. září 2010 v Praze, pro moderní ženu nedílnou součástí vstupu do světa businessu.

Obrazek

 

Obrazek

 
Pro všechny, kteří se chtějí nejen inspirovat, ale také pracovat na svémObrazek vzhledu, nabízí vystavovatelé i další odborníci nové metody péče o pleť, nové metody v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie. Jednotlivé metody i jejich výsledky budou moci návštěvníci shlédnout na modelech a na mnohých stáncích také vyzkoušet práci odborníků "na vlastní kůži" a odejít štíhlejší, s novým make-upem, účesem, nebo alespoň s odbornou radou či doporučením, jak vyřešit stávající problémy s pletí či postavou.
 
Pro pohodu a harmonii nabídnou odborníci ukázky četných druhů masáží, aromaterapie a dalších relaxačních metod, návštěvníci mohou masáže vyzkoušet, mohou využít také bohaté nabídky pro návštěvu nových relaxačních či lázeňských center.
 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×