Jdi na obsah Jdi na menu
 


WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2011

2. 2. 2011

img_8520-kopie.jpg

Jaké budou módní trendy v r. 2011? Jaké líčení doporučují významné značky jako Estée Lauder a jejich vizážisté? Jaký účes byste mohli vyzkoušet? A jak ve volných chvílích příjemně a účinně relaxovat?
 
Odpovědi na tyto otázky můžete nalézt na 11. ročníku největšího veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu v ČR WORLD OF BEAUTY & SPA, pořádaném 18. a 19. února 2011 v prostorách O2 arena v Praze (stanice metra Českomoravská).
 
Veletrh bude intenzivně zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Budou tu k vidění nové metody péče o pleť, nové metody v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie. Žhavé novinky v líčení, účesech i módě vznikající pod rukamaimg_2306.jpg našich i zahraničním mistrů slavných jmen budou k vidění na hlavním podiu.
 
Opravdovým zážitkem bude pro návštěvníky vyhlášení dalšího ročníku úspěšné kadeřnické soutěže INSPIRACE 2012, kdy předvedou své účesové kreace Blanka Hašková, Jan Hlaváček, Martin Loužecký a další. Magnetem jarního veletrhu je jako každoročně týmová soutěž vizážistů a kadeřníků "CREATIVE IMAGE TEAM by Pavel Bauer". Pod vedením Pavla Bauera návštěvníci také uvidí, jak se líčí pro moderní televizní přenos tzv. "High Definition make-up", jarní a letní trendy značek Estée Lauder, Clinique, Tana, Karaja, Arabeska a další. Tentokrát pro pány je určena módní přehlídka Paula Bruna, kterou vytvořil TOP designer Pavel Křivánek. Módní přehlídka Petra Kaloudy bude na téma "Decadent Beauty".
 
V sobotní soutěži ve FOTOMAKEUPU vedené mistryní ČR Štěpánkou Podroužkovou nabídnou soutěžící ztvárnění tzv. "pi-up girl", tj dívky z plakátů.
 
img_9125-kopie.jpgZ dalších soutěžních vystoupení uvidí návštěvníci např. Mistrovství ČR a mezinárodní mistrovství v NAIL ARTU, mistrovství ČR v MANIKÚŘE pod vedením firmy Alessandro ČR, finálové mistrovské soutěže juniorů v make-upu a účesové tvorbě   KALIBR CUP a jiné.
 
V místě veletrhu zvaném "LOUNGE" bude probíhat bohatý celodenní program věnovaný relaxaci a regeneraci. Návštěvníci se seznámí s teorií i ukázkami masáží, relaxačních procedur, aromaterapie, energií éterických olejů  a dalšími metodami alternativní péče o zdraví.
 
Více odborný  ráz budou mít přednášky v rámci DERMOPARTY, kde se posluchači pod vedením předních odborníků seznámí s problematikou péče o pleť a anti-aging péčí.
 
Část pátečního odpoledne bude věnována odborníkům z oblasti kosmetiky a všem těm,  kteří chtějí vědět více o kosmetických produktech a jejich účincích, o chemii v kosmetice, o pravidlech po výrobu a distribuci kosmetických produktů a zkouškách v kosmetickém oboru.
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×