Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wellness začíná ve sprše! - užijte si změnu s Radoxem -

3. 6. 2008
Wellness je nové odvětví, které se zabývá péčí o člověka – o jeho fyzické zdraví a duševní pohodu. Termín „wellness“ vychází z anglického spojení „well-being“ – to znamená cítit se dobře, být v souladu sám se sebou, pěstovat harmonii těla a duše. Jedná se o zdravý životní styl, jehož základními pilíři jsou vyvážená strava, dostatek pohybu a zvládání stresu. Každý den jsme vystaveni fyzickému i psychickému napětí. Neuvolněný stres má na naše tělo a mysl negativní účinky. Velmi dobrým způsobem, jak zbavit organismus stresu a získat novou energii, je udělat si chvilku pro sebe a trochu se rozmazlovat. Začněte hned ráno v koupelně!
 
Vyzkoušejte novou řadu wellness sprchových gelů RADOX. Tato řada je součástí nového konceptu značky Radox, jehož motto zní: „Užijte si změnu!“. Radox vybírá jen to nejlepší z přírody a jeho cílem je nalézat stále nové kombinace přírodních výtažků, bylin a minerálů, abyste si mohli užívat blahodárných účinků přírodní péče. Můžete se těšit na spoustu jedinečných novinek, které vám Radox v průběhu tohoto roku představí.  

wellness sprchovými gely Radox zažijete vodopád výjimečných vůní, účinných přírodních látek a exotických směsí, které pro vás připravili odborníci z Radoxu. Zatímco budete pečovat o své tělo, vaše smysly budou hýčkány exkluzivními vůněmi. Vychutnejte si osvěžující sprchu, která vám rozproudí energii v těle a pozitivně naladí vaši mysl. Čeká vás perný den? Anebo jste se probudili do nádherného rána a máte před sebou jen samé příjemné věci? Záleží jen na vás, jakou variantu ze 4 nových sprchových gelů RADOX zvolíte. Užijte si svou každodenní dávku energie a přírodní péče od RADOX!  

Obrazek

 

Dopřejte si WELLNESS se čtyřmi novými sprchovými gely RADOX
 
NOVINKA Č. 1:

Obrazek
Radox Energy Boost
Osvěžující sprchový gel obsahuje výtažky šťavnatých limetek a čerstvé citrónové trávy. Tato jedinečná kombinace spolu s bublinkami kyslíku zaktivuje mysl a rozproudí energii v těle na celý den.
 
 
Olej z limetek má jemně čistící, antibakteriální a dokonce protiplísňový účinek. Limetkový extrakt dokáže velice rychle osvěžit tělo i mysl. Citrónová tráva oplývá výrazným citrónovým aroma. Pozitivně ovlivňuje myšlení a koncentraci. Ideální kombinace pro raketový start do nového dne.
 

Doporučená MOC 64,90 Kč/250 ml

 

NOVINKA Č. 2:

Obrazek
Radox Dragon Eye
Povzbuzující pánský sprchový gel navrátí ztracenou tělesnou i duševní energii. Obsahuje výtažky exotického dračího ovoce a ženšenu. Originální vůni dodává aroma černého pepře.
 
 
Dračí ovoce jsou veliké plody kaktusu, který roste v jihovýchodní Asii a v zemích Střední a Jižní Ameriky. Dračí ovoce je bohaté na vitamin C, minerály a antioxidanty. Ženšen (v překladu "síla země v podobě člověka") je exotická bylina, která má výrazné stimulační účinky. Pomáhá mobilizovat energii k zvládnutí fyzicky i psychicky náročných situací. Zlepšuje koncentraci, posiluje životní sílu a vitalitu. Co více si může muž po ránu přát?
 

Doporučená MOC 64,90  Kč/250 ml

 

NOVINKA Č. 3:

Obrazek
Radox Passion
Vyživující krémový sprchový gel obsahuje výtažky bambuckého másla a zázvoru. Pokožku zanechává sametově hebkou a viditelně jemnou. Nechte se po osprchování hýčkat dlouhotrvající smyslnou vůní.
 
 
Bambucké máslo se vyrábí z výtažků velikých hnědých ořechů afrického stromu nazývaného „máslovník“. Bambucké máslo obsahuje vitaminy A, E a F. Kůži důkladně vyživuje, hydratuje a zjemňuje. Zázvor je koření, které se získává z oddenků stejnojmenné rostliny. Posiluje vitalitu, má antioxidační a lehce afrodiziakální účinky.
 

Doporučená MOC 64,90  Kč/250 ml

NOVINKA Č. 4:

Obrazek
Radox Sweet Honey
Sprchový gel díky výtažkům z pomerančových květů a mandlovému oleji učiní vaši pokožku jemně hedvábnou a pružnou.
 
Výtažky z pomerančových květů zmírňují pocity napětí a úzkosti. Obsahují důležité vitaminy a esenciální látky, které dodávají pleti potřebnou výživu a zvláčňují ji. Mandlový olej patří mezi nejcennější rostlinné oleje. Pokožku regeneruje, pomáhá zachovat její pružnost, pevnost a podporuje její přirozenou hydrataci. Obsahuje vitaminy A, E a minerály (draslík, vápník, hořčík, fosfor). Mandlový olej mírní podráždění a propůjčuje pleti pocit hebkosti. 

Doporučená MOC 64,90  Kč/250 ml
 
I ostatní sprchové gely Radox můžete nyní zakoupit v novém, ergonomicky vylepšeném balení. Užijte si změnu s Radoxem a dopřejte si novou dávku energie!
Více na www.radox.cz
 
Čím je nová wellness řada RADOX jedinečná?
 
Kombinuje směsi exotických ingrediencí – olejů, ovoce, květin, bylin a koření pro optimální stimulaci těla a mysli. Tyto přírodní směsi byly vyvinuty na základě poznatků aromachologie – vědy, která se zabývá vlivem vůní a barev na psychiku a chování člověka.
 
Jde o unikátní, speciálně připravené sprchové gely, které jemně pečují o pokožku celého těla a podporují fyzickou i psychickou vitalitu. Wellness sprchové gely Radox navracejí tělu i mysli ztracenou energii a účinně zmírňují pocity napětí a stresu.
 
Obaly nových sprchových gelů mají vylepšený ergonomický tvar, takže skvěle padnou do ruky. Navíc krásně vypadají a stanou se ozdobou vaší koupelny.
 
Lahvičky mají uzávěr umístěný na spodní straně, díky tomu tekutina neustále stéká dolů a vy si můžete užívat wellness sprchový gel Radox až do poslední kapky. Speciální uzávěr se zpětným ventilem vám navíc zaručí, že sprchový gel nevyteč,e i když ho náhodou zapomenete otevřený.
 
U průhledných lahviček vidíte, kolik sprchového gelu vám ještě zbývá. Můžete tak vždy včas koupit nový.
 
 
Na obalech vás jistě na první pohled upoutá nové logo značky Radox. Logo ve tvaru zeleného lístečku symbolizuje přírodu, přírodní péči, energii, relaxaci a regeneraci. Zkrátka vše, co vám jednotlivé řady prémiové přírodní kosmetiky Radox nabízejí a čím jsou naprosto výjimečné

 

  

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×