Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wellness Vánoce a SILVESTR 2010 v Hotelu TOMMY

7. 11. 2010

p1060007.jpg

Blíží se nám konec roku a Vy si začínáte pohrávat s myšlenkou odjet na svátky někam za odpočinkem? Pak pro Vás máme vynikající tip – pozvánku na několik dní královské relaxace ve víru zimních radovánek.

 
Listopad a prosinec – nejvyšší čas načerpat novou energii
 
Stejně jako po celý rok, můžete i v průběhu listopadu a prosince využít nabídku našich romantických a relaxačních pobytů. Především pro ženy jsou Vánoce časem shonu, úklidu a pečení cukroví. Proto si v těchto dnech zasloužíte hýčkání v pravém slova smyslu. Prodloužený víkend pro ženy můžete v Hotelu TOMMY trávit s kamarádkou nebo v silné dámské sestavě. Pokud si chcete odpočinout společně s Vaším partnerem, nechte se hýčkat při pobytu Ve službách Jejího Veličenstva nebo si ve dvou prožijte Romantický víkend pana „Amora“.
 
tommy-dark-poukazy-rvpa-sm_v01d.jpgDárkové poukazy – krásné překvapení pod vánoční stromeček
 
Esencí života jsou zážitky – proto darujte krásný zážitek v Hotelu TOMMY! Vašim dětem, známým, rodičům i prarodičům můžete darovat některý z romantických či relaxačních pobytových balíčků. Nejen příznivce péče o své zdraví potěší dárkový poukaz na regenerační masáže a další wellness procedury, které osvěží Vaše tělo i mysl.
 
SILVESTR 2010 ve víru tance a výtečné zábavy
 
Wellness Hotel TOMMY si pro Vás tradičně připravil také pohodové a netradiční zakončení roku 2010. Cítíme ve vzduchu nejenwellness-n4.jpg páru nad vířivou vanou whirlpool, ale také horký punč po celodenním sjíždění místních svahů na kdejakém prkýnku. Na programu budou wellness dýchánky všeho druhu a samozřejmě taneční Silvestrovský večer za doprovodu živé hudby. Nebude chybět báječná zábava, nějaké to překvapení a vybrané pochoutky od mistra šéfkuchaře.
 
Lyžování a jiné zimní sporty na dosah ruky
 
zieleniec.jpgPokud se „královna Zima“ nenechá zahanbit, můžete využít i zdejší vynikající podmínky pro lyže, snowboard či běžky. Velmi kvalitní služby nabízí nově zmodernizované středisko Zieleniec (20 km) na polské straně Orlických hor. K dispozici je několik sjezdových tratí různých obtížností, vyhřívaná sedačková lanovka, kotvičkové lanovky, potěší bezproblémové parkování přímo pod svahem, upravené sjezdovky a především velmi příjemné ceny. Lyžovat můžete nejen přes den, ale středisko nabízí i možnost nočního lyžování. Rovněž se můžete vydat se do známých středisek v Orlických horách (30 km). Pro Vaše pohodlí jsou v provozu i skibusy, které jsou vypravovány přímo z Náchoda.
 
Zimní výlety do Kladského pomezí
 
Hotel TOMMY je rovněž ideálním výchozím bodem pro Vaše výlety. Region Kladského pomezí nabízí možnosti výletů nejen od jara do podzimu, ale své kouzlo má i pod přikrývkou bílého poprašku. Fascinující zákoutí Adršpašsko-teplických skal láká své návštěvníky k procházkám i v zimním období. Skalní městečko se v těch časech mění na zimní království, všechny pískovcové útvary se schovají pod čepice sněhu a tekoucí voda se promění na blýskavé ledopády. Zimní prohlídky jsou připraveny i pro návštěvníky ZOO ve Dvoře Králové nad Labem. Otevřeno je každý den v roce včetně státních svátků. Pokud jste ještě nikdy neviděli zasněženého tygra, máte jedinečnou příležitost, protože některá zvířátka si zimu vysloveně užívají. Jistě Vás nezklame návštěva lázeňského města Kudowa Zdroj nebo Polanica Zdrój v sousedním Polsku s překrásně vyzdobenou vánoční kolonádou. Vskutku nezapomenutelnou atmosféru adventu již tradičně připravují pro své návštěvníky v Babiččině údolí společně se zámkem v Ratibořicích.
 

6.jpg  tommy-restaurace-001-final--4-.jpg

 
Zkrátka přijeďte si odpočinout, načerpat síly do nového roku a užít si zimní náladu. Těšíme se na Vaši návštěvu v Hotelu TOMMY na Babí u Náchoda – a lyže i plavky rozhodně s sebou!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×